Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wypada się przywitać :)

Magducha_22
13-08-2009, 11:19
Moja Kasia ma 17 miesięcy. Kilka miesięcy temu rozmawiałam z kolezanką (w ciąży) w pracy na temat nosideł, bo wybieraliśmy się na wakacje nad morze i w góry... Już prawie miałam zamawiać na allegro nosidła Infant, czy jakoś tak, ale przypomniało mi się, jak moja bratowa (która ma 15miesięcznego Antka) mówiła kiedyś coś o takich długich chustach do zawiązywania sobie dzieci na plecach. Sama kupiła coś w rodzaju poucha, ale nie przemawiało to wtedy do mnie. I z tej ciekawości i chęci kupienia tego nosidła 9dobrze że nic z tego nie wyszło) wpisałam w necie "chusty do noszenia dzieci". Nie pamiętam już jaką stronę przejrzałam najpierw... chyba "chuściany zakątek", a potem natrafiłam na Lidkę z Koali i pomyslałam sobie."trzeba być nienormalnym, zeby za kawałek szmatki dać trzy stówki". Zaczęłam szukać więcej info naten temat i chciałam kupić Hopka, ale jednak wybrałam używanego Leosia Turkusowego. Długo podejmowałam decyzję jaki kolor itp. bo myślałam wtedy jak można mieć 5 chust i chcieć wiecej!!! Przecież jedna mi wystarczy. I wystarczyła przez... A właściwie równolegle z chustą kupiłam chMT, bo bałam się że chusty nie będę umiała zamotać. Okazało się jednak że Kachna uwielbia Leosia, a chMT nie znosi na sam jego widok się krzywi!
ChMT czeka jednak na lepsze czasy bo żal mi go sprzedawać (kupiłam nówkę i za tę samą kasę napewno nie sprzedam)
Teraz mamy...1......2........3....4... (Nati, Storcha, Hoppka) 6 chust i 1 chMT. Czekam jeszcze na Girasolka i Indio.
Sama nie wiem jak to mnie wciągnęło, ale poprostu chciałam spróbować jak nosi sie w innych chustach, jakie są no a dalej samo poszło. Na chustoforum zaglądam codziennie, to już takie przyzwyczajenie (jak poranna kawa). Najcześciej zaglądałam na działy sprzedam/kupię, ale co jakiś czas odnajduję nowe działy i tak oto właśnie niedawno dopiero :omg: odnalazłam ten dział.
To tyle na przywitanie :hello:

czukczynska
13-08-2009, 11:22
Witaj :hello:
Jestem ciekawa ile jeszcze odnajdziesz tu działów:mrgreen:

goska@
13-08-2009, 11:30
Witaj !
a moze kliknij nowe wątki to zobaczysz ile działow Cie omineło tez sie ostatnio nauczyłam a juz tu troche siedze
No i niezły stosik brawo!!!

b.szczelna
13-08-2009, 19:43
Ja kawy nie piję więc "przepijam sobie" chostoforum.Witaj, fajnie tu, nie?

kulka37
13-08-2009, 21:11
Witaj!I bądź z nami:-)

kociakocia
13-08-2009, 21:39
witaj zachustowana kobitko :) i dobrze się baw na forum :)

roziii
14-08-2009, 21:29
Witamy mocno uzbrojoną w chusty mamę i chuściątko :-)

monika999
15-08-2009, 13:48
witaj:) 6 chust robi wrazenie, jeszcze jedna i masz komplet na tydzien:) milego noszenia! my mamy dopiero 3, tez nie moglam kiedys tego pojac, jak mozna miec wiecej niz 1 chuste.

buraczanajolka
15-08-2009, 14:43
witaj miło:))))zdaje sie ze i mnie bakcyl stosikowania zaczyna cos nadgryzac...a miało byc inaczej;))

edoro
17-08-2009, 10:37
Witaj! Miłego noszenia w Hopie ;)
A swoją drogą podziwiam że w tym wieku (dziecia:) ) jeszcze się zaraziłaś chustomanią- znam parę osób z kilkumiesięcznymi, które twierdzą że to już za późno żeby zacząć nosić- pokażę im twoją historię :D

Magducha_22
17-08-2009, 13:02
Dzięki za miłe przywitanie Dziewczyny :)
Edoro, hopek jest świetny ale jeszcze w nim nie nosimy, bo te kolory to trochę za ciemne na lato, ale już niedługo jesień...