PDA

Zobacz pełną wersję : chusta a chrzest

nika03
08-08-2009, 23:04
Cześć dziewczyny

Przeglądam forum, ale jest bardzo rozbudowane i nie wiem, czy wszystko zauważyłam:
chciałabym Was w tym wątku zapytać, czy używałyście chust - trzymałyście dzieci w chuście - podczas ceremonii udzielania chrztu świętego.
Jeśli tak, to napiszcie w jakich chustach i najważniejsze w jakiego rodzaju wiązaniach?
Jeśli to już było, to podeślijcie linka i ewentualnie instrukcje do wiązań, jeśli to były inne wiązania niż kieszonka (ja na razie tylko w kieszonce czuję się dobrze).

Dzięki wielkie z góry

lalika
08-08-2009, 23:30
Często w użyciu były chusty kółkowe, nawet specjalnie szyte. Tyle wiem - poczekaj, pewnie się ktoś odezwie z bardziej praktycznymi uwagami.

rosass
09-08-2009, 00:07
my byłyśmy w tkanej. w 2X. (hoppendiz casablanca, pożyczona od agi z klubu kangura) i było mi wygodnie , choć Gaja miała na sobie sukienkę 2razy dłuższą od siebie.:)
a tu wątek - http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=11935

Meta
09-08-2009, 09:13
Cześć dziewczyny

Przeglądam forum, ale jest bardzo rozbudowane i nie wiem, czy wszystko zauważyłam:
chciałabym Was w tym wątku zapytać, czy używałyście chust - trzymałyście dzieci w chuście - podczas ceremonii udzielania chrztu świętego.
Jeśli tak, to napiszcie w jakich chustach i najważniejsze w jakiego rodzaju wiązaniach?
Jeśli to już było, to podeślijcie linka i ewentualnie instrukcje do wiązań, jeśli to były inne wiązania niż kieszonka (ja na razie tylko w kieszonce czuję się dobrze).

Dzięki wielkie z góry

Wystarczy skorzystać z opcji Szukaj, to naprawdę nie jest trudne i zabiera jedynie chwilę. Temat przewijał się już parę razy...
http://www.chusty.info/forum/search.php?searchid=116843

nika03
09-08-2009, 11:07
Bardzo dziękuję za odpowiedzi i linki do poprzednich rozmów na ten temat.

Jednocześnie bardzo jeszcze raz przepraszam, że powtarzam temat, proszę jednak jeszcze o odrobinę wyrozumiałości, wkrótce mam nadizeję nabrać biegłości w obsłudze forum.

Pozdrawiam