Zobacz pełną wersję : Rozmnażam się by nosić
Mam takie dziwne myśli.... że chciałabym mieć drugie dziecko jak tylko Kornelia będzie za ciężka żeby chustować. Ale jeszcze nie teraz, żeby móc Nelę spokojnie dźwigać a nie przejmować się ciążą. Oczywiście chustowanie to nie jedyna motywacja do posiadania dziecka, bo uważam że i bez chusty macierzyństwo jest cudowne ale jednak... Kiedyś chciałam dwójkę, teraz minimum czwórkę bo jest... tyle chust do przetestowania..... :duh:
:mrgreen:
U nas jest tak samo.Problemem jest tylko budżet,który mógłby nie wytrzymać kolejnego dziecia i kolejnej chusty:lol:
Kasia.234
06-08-2009, 12:47
Też mi chodzi po głowie coś podobnego, że następny chuścioszek jak ten obecny będzie już za ciężki na noszenie :D
U mnie jest to samo. Trzeci chuścioch się pojawi jak tylko maluchy wyrosną z chustowania :) Ciekawe co mój mąż na to :twisted: Może przestanie się bać, że znów dwójka będzie ???Bo ja już zaczynam się martwić kogo będę nosić jak dziewczynki wyrosną z chust...
paskowka
06-08-2009, 21:12
Kurcze mi tez cos takiego ostatnio przyszło do głowy, tyle, że ja juz mam dwójkę i nie wiem czy podołam trójce (finansowo i w ogóle za stara chyba juz jestem)
slonetshko
06-08-2009, 23:12
A pewnie że też...
Poza tym by dalej karmić, przytulać, nosić i kochać jak to pierwsze już sie nie będzie dawać
:lol:
A pewnie że też...
Poza tym by dalej karmić, przytulać, nosić i kochać jak to pierwsze już sie nie będzie dawać
:lol:
o tak
u nas identycznie
ha Też mam takie myśli ;-) (całe szczęście mąż nie ma nic przeciwko )
zrobiłam sobie plan na dwoje dzieci:) plan zrealizowała, narazie jest kogo nosić, ale obawiam się, że plan może ulec pewnym modyfikacjom, jak młody z chustonoszenia wyrośnie:) ciekawe co na to małż powie :hide:
Ja dopóki nie miałam dzieci nie wiedziałam co tacę. Zresztą może to i dobrze, że dopiero teraz rozpoczęłam produkcję, bo aż strach się bać ile miałabym już dzieci gdybym zaczęła wcześniej, hihi.
Też mam takie niecne myśli :hide: