PDA

Zobacz pełną wersję : a nie-motaną (jeszcze) przyjmiecie?

britta
04-08-2009, 00:40
witam!

jestem mama 10-miesiecznego Michalka
kiedy w grudniu mlody zaczal nagle szybko przybierac na wadze, pomyslalam o nosidle zeby troche odciazyc kregoslup. zaczelam szukac, trafilam na to forum, poczytalam, pogadalam z mezem i kupilam Beco (na chuste strasznie krecil nosem a mielismy nosic oboje) i... na tym sie skonczylo :( pierwsze proby noszenia dziecia - porazka. pomyslalam - moze za mlody jeszcze. chwila przerwy i za jakis czas znowu niepowodzenie - mlody po kilku probach juz na sam widok beco okazywal niezadowolenie. wlozony - krecil sie, wyginal, odpychal mnie (dodam ze wybieralam moment gdy byl nakarmiony i wypoczety). w domu nie, na lonie natury nie...
no i poddalam sie... z wielkim zalem, bo przegladajac forum naprawde zamarzylam zeby nosic i mialam juz taaakie plany...
ehh... no to sie wyzalilam
no i mimo ze nie mam kogo nosic, to wsiaklam w klimat chust i Waszego forum (bo, swoja droga, jest genialne), przegladam rozne chusty, czytam recenzje i mysle sobie, ze jak Bog da nowego dziecia, to temu juz nie daruje, oj nie, zachustuje i basta!

mam nadzieje, ze pozwolicie sie tu troche pokrecic, pozachwycac i... porobic plany na przyszlosc

pozdrawiam serdecznie, Justyna

lidka
04-08-2009, 00:55
Witaj i kręć się do woli:)
A co do noszenia synka, to jeszcze nie wszystko stracone:) Jak zacznie chodzić na spacery na własnych nóżkach to może zechce i doceni noszenie w Beco, gdy się zmęczy :mrgreen: Mój Bartek jakieś pół roku temu uciekał przed chustą i myślałam, ze to już koniec. A teraz nadszedł czas, że sam chętnie wchodzi na plecy i mówi "idziemy na długi spacer":)

kulka37
04-08-2009, 08:44
Witaj!Wszystko przed Tobą!A pomysł z długim spacerem może być dobry.Jak się nóżki zmęczą,to beco się przyda:-))

czukczynska
04-08-2009, 09:11
Witaj :hello:
Mój synek w okolicach ok 10 miesiąca zakochał się w chustach,więc nic straconego:)

elbazetka
04-08-2009, 13:16
Hej!Moj dziec tez juz nie bardzo chce do chusty,troche go zmuszam.Z kolejnym maluszkiem na pewno sie uda,trzeba przyzwyczajac od malego:D.

britta
04-08-2009, 13:47
dzieki dziewczyny za mile przywitanie

czyli jest jeszcze dla nas nadzieja? a ja :duh: sprzedalam beco... (nie chcialam straszyc mlodego:hide:)

stonesik
04-08-2009, 13:54
Witaj.
Jak się trochę u nas pokręcisz , to jeszcze coś kupisz na pewno. Nie żałuj Beco , tyle możliwości przed Tobą.

Eyja
05-08-2009, 14:27
widziałam że do poucha się przymierzasz, to świetny pomysł! spróbuj też kółkowej. może noszenie na biodrze synek pokocha?
Witaj serdecznie:hello:

britta
05-08-2009, 14:33
zapisalam sie do poucha i do kolkowej, moze to sie u nas sprawdzi, przynajmniej na krotkie noszenie. od czegos trzeba zaczac :)

Biedronka
05-08-2009, 16:42
:hello:hej tita

Ja Wam beco nei podeszło to sprzedaj i kup chustę :D

britta
05-08-2009, 17:48
beco juz sprzedane :applause: a nad chusta myyysle

monika999
05-08-2009, 19:45
witaj! jeszcze nie wszystko stracone. moja mala tez na poczatku nie bardzo lubila chuste, a teraz jest bardzo zadowolona. moze i twoj maluszek sie przekona:)

kociakocia
05-08-2009, 21:19
witaj Justyna serdecznie :)

roziii
05-08-2009, 23:28
Witamy :hello: I szukaj chusty oj bo to nie łatwe sie zdecydować ;-)

Kasina
05-08-2009, 23:34
Witaj 'niechustowa-jeszcze-mamo' :hello:

posiedzisz tu troszkę na forum i chusty pokochasz... a jeśli Synek nie będzie chciał współpracować to można:
1. postarać się o kolejnego chuścioszka (tutaj to zaraźliwe :lol: )
2. traktować chusty kolekcjonersko- inwestycyjnie... też świetna opcja :thumbs up:

britta
05-08-2009, 23:42
nowy chuscioszek hmmm kto wie...

a co do kupna chusty to na razie mnie to przerasta :eek: - wybor znaczy sie