Zobacz pełną wersję : Posłuchajcie jaka głupia jestem...
Jakiś czas temu stwierdziłam sobie że mało nosze, Mt mam więc puszczę moje PAWIE w świat.
Zakupiła je ode mnie koleżanka Va.Szły z przygodami ale są.
Niestety, okropnie do nich tęsknię :confused::oops::oops::oops::oops:
Pewnie koleżanka Va już mi nie odsprzeda, bo sama je hoduje.
A ja cierpię i chcę moje pawie :( :( :(
macierzanka
27-07-2009, 08:01
Doskonale Cię rozumiem. Sama sprzedałam swoje fioletowe, później czarne pawie. I tak samo zatęskniłam. Na szczęście, ostatnie reszteczki pawi były swego czasu w norweskim sklepiku, kupiłam więc sobie czarne piąteczki.
Ty też jeszcze coś upolujesz:).
Ja też za moimi tęsknię.... :(
... tez mi podobna mysl przeszla przez glowe zeby chusty posprzedawc , malo nosze , deszczysko pada , wiec sie wozkujemy , naszczescie pacnelam sie w czolo :duh: ... chusty zostaly , a potem juz tylko starac sie o drugiego chustonoszka , a co :ninja:
nie piszcie mi takich rzeczy bo ja właśnie postanowiłam sprzedać swoje zielone pawiszony:roll:
jest to dla mnie trudna decyzja ale mąż chce manduce a ja już i tak od zakupu mt w chuscie prawie nie noszę :(
Nie rób tego błędu!!!
Ja nie chcę innych, chce moje :( :( :(
Anna Nogajska
27-07-2009, 11:11
współczuje i przytulam. jak zobaczę gdzieś pawiszonki to dam ci znać.
sama za wieloma moimi chustami tęsknię, bo przywiązuję się do chust niesamowicie przywiązuję, ale taka jest kolej rzeczy...ja tęsknie za moim nino havanna. wcale w nim duzo nie nosiłam, ale jakoś mi tęskno...
doominikaa
27-07-2009, 15:06
też tak miałam, jak sprzedałam Katję...
po roku sobie kupiłam kółkową i już wiem, że pewnych spraw nie mogę przeginać ;-)
jakibytu
27-07-2009, 15:06
ha! czesciowo Cie rozumiem, choc moja historia inna.
Kiedy pawie byly w regularnej sprzedazy to mi sie nie podobaly, patrzylam, wydziwialam, nie kupilam. stwierdzilam, ze na estetyczny kompromis nie pojde.
... a teraz mi sie podobaja! estetycznie! i pragne ich strasznie.
a im dluzej ich szukam, tym bardziej chce.
A poza tym bardzo sie do swoich chust przywiazuje i nie potrafie sie z nimi rozstawac. Mam kilka, w ktorych wcale nie nosze i nie moge sprzedac, bo oko ciesza.
Też mam tak... Szczególnie tęsknię za pawiami biało-czarnymi, didkową Elisę oraz zwykłą nielimitowaną Manducą :hide:
Ale dziś na pociechę przybyła do mnie Maruyama, która podobno niegdyś do Elbazetki należała :cool: I to jest dla mnie idealne zestawienie kolorów, zawsze o tej chuście marzyłam (szczególnie odkąd widziałam ją na żywo) :D Dla czwartego będzie jak znalazł :)
garlicgirl
27-07-2009, 15:26
współczuję bardzo :(
ja, kiedy pawie były w regularnej ofercie w ogóle nie zwracałam na nie uwagi, ani na tak ani na nie.
jak mi się zachciało to na szczęscie kochana marza sprzedała mi swoje śliczne morskie! :thumbs up: przydałyby mi się jakieś krótsze bo 6 to jednak długaśne są ale pierw się muszę nacieszyć tymi :) potem może ktoś byłby chętny do zamiany na 5 albo sprzedaż. ale widzę z tego co piszecie, że trzeba się baaardzo zastanowić nad ich wypuszczeniem, pomimo, ze mi sie nosi tak dobrze jak w niektórych innych chustach :roll:
w kazdym razie obyś znalazła swoje pawie, i wszystkie inne poszukujące! (w tym ja - tylko, ze 5 ;) )