Zobacz pełną wersję : ...............
Na TBW twierdzą, że noszą genialnie. :)
A co, nie masz jeszcze? :D Sory, trzydrzwiową to ma pewnie Joawoj :)
niestety jeszcze swoich nie nosilam - ale faktycznie na TBW zachwalaja, nawet jako krotkie chusty. Podobno nosza duzo lepiej od standardowych. W dotyku sa milutkie i takie fajnie miesiste, dosyc grube, ale wlasnie fajne takie. Jesli uda mi sie ponosic to cos dopisze pozniej.
jak juz bedziesz je miec to koniecznie napisz cos wiecej o nich - a to ze to sama bawelna to jeszcze wcale nie znaczy ze sa jakies gorsiejsze ( pawie tez sa bawelniane a nosza genialnie)
Ja mam brązowiejące fale :hide:
I są suuuper, jedna z moich ulubionych chust. po pierwszym praniu zmieniają się nie do poznania i robią się mięciutkie i przytulne jak kaczuszka :D
Naprawdę gorąco polecam - dziwie się, że jeszcze nie wyszły ze sklepów.
To prawda, że są dużo ładniejsze niż na zdjęciach :D i do tego moje już sporo ciemniejsze (bardziej kontrastowe) są niż na początku :mrgreen:.
milorzab
25-07-2009, 00:59
Wstawcie zdjęcia, proszę.
Wrotecka
25-07-2009, 18:09
A jak z długością po praniu? Trzymają rozmiarówkę czy są krótsze?
te srebrne sa ładniutkie :ninja:........ takie szare.... grrrrrrrr........podobają mi się:twisted: (a napiszesz coś o tych srebrnych?????? PROSZĘ :ninja: )
pewnie :) mam nawet zdjecia w akcji:P
zdjecia beda wieczorem a teraz opis.
brazowiejace fale pralam , rozmiarowke trzymaja (czyt. nie skurczyly sie 426 cm maja :)
srebrne :dla mnie piekne, dostojne jak stal :) sa wypukle i pieknie przechodza od zimnej stali szarosci do grafitu :omg: zdjecia wrzuce wieczorem prosze wziasc poprawke, ze robione w pochmurny dzien:P
fale srebrne sa ciensze (czyt.cienkie) od brazowiejacych ale ladnie nosza (choc to bawelna).
Moje dziecko ma 20 mcy i wazy 11 kg (nosilam przez godz i bylo naprawde ok).
fajnie sie wiaza i w ogole zakochalam sie w falach :hide:
No to, bushido, zamówiłam.....
ZObaczymy...ogólnir do tej pory na fale lubiłam patrzec,ale jakos z zadnymi sie nie dogadałam. ale sie nakreciłam czytajac peany o tej chuscie na TBW i zamówiłam....
Zamotamy, zobaczymy i najwyzej jak sie nie dogadamy, to na chustostraganie wystawimy....;-)
na pewno sie dogadacie :thumbs up:
milorzab
28-07-2009, 23:31
Srebrne są piękne :love:
garlicgirl
28-07-2009, 23:33
Srebrne są piękne :love: zgadzam się, śliczne!!
oj zaczynają mnie te fale kusić :duh:
Anna Nogajska
28-07-2009, 23:33
nata i jak?
ja z falami mam tak jak nata z nino...mogę czytać peany o nośności ale nijak nie mogę się do tego wzoru przekonać :hide: ale może to i lepiej...
garlicgirl
28-07-2009, 23:37
mi sie fale od początku podobały, ale jak poczytam jeszcze o ich nośności to przepadnę :hide: dobrze, że za kilka dni jade na urlop to przynajmniej dam se na luz bo już mnie rączki świeżbią.
milorzab
28-07-2009, 23:45
One noszą tak sobie. Mam sekwoje i fioletowe kółkowe. Jakoś naczytałam się, że noszą kiepsko i tak mi się wydawało :hide: A potem przyjechały do mnie sekwoje (po przerwie), zamotałam dwulatka i było super. Chciałabym jeszcze mieć jakieś fale. To w sumie moja największa chustowa miłość.
fale sa bomba :) dla mnie przynajmniej sa nosne. nawet te srebrne mimo, ze cienkie :)
milorzab
29-07-2009, 12:13
fale sa bomba :) dla mnie przynajmniej sa nosne. nawet te srebrne mimo, ze cienkie :)
No właśnie ja je zamotałam po przerwie i było mi super. Tzn sekwoje. Ale nośność jest odbierana indywidualnie (bo niby jak inaczej:rolleyes:). Ja się nie dogadałam z żadną grubą chustą. Jest mi ciasno, niewygodnie i super opinie tego nie zmieniają.
A jak z mechaceniem brązowiejących? Pewnie macie za krótko, ale moje fale się mechacą. To ich największy minus.
Mam fale.Ponosiłam,pomacalam,wyprałam i pisze:
chusta mnie zaskoczyła miekkoscia i puszystoscia. Chyba Hanti lubiała kiedys pisac,ze chusta jest miekka i puszysta jaj pupcia kaczuszki- wiec własnie ta chusta taka jest, do tej pory jedyna,któa bym tak zakwalifikowała. Nosiła bardzo dobrze, nic sie nie wrzynało, a nawet tak fajnie sprezynowała.
chusta jest inna od wszystkich chust. Acha, no i taki włosek ma, puch-jak maja wełniane. A ogolnie to wygląda jak dzianina wełniana, tak wizualnie...
I jest tak miekka i miła,ze mozna by do niej NOworodka włożyc....
Jest miesista,własnie to do niej pasuje, nie jest płaska. No i kolor bardzo ładny.