PDA

Zobacz pełną wersję : Dziś w Gdańsku i czyjś mąż pracuje we Wrzeszczu w Multibanku? ;-)

kanka9
13-07-2009, 20:56
Dzis miałam farta jak nigdy ;-)
Jak byłam w banku we Wrzeszczu to jakiś Pan tam pracujacy zagadał do mnie (byłam w kołkowym indio) że jego żona też nosi , że rozne chusty testowała ;-) i pomyślałam że to może którejś z Was mąż ? ;-)
A potem w Gdańsku niedaleko długiej przy kamienicach dziewczyna niosła dzidzie ale tylko opatuloną chustą ;-) Nawet zwróciła na mnie uwagę że koleżanka idzie w chuście ;-) A z resztą nie wiem co to byla za chusta ale miała śliczne kolorki jakieś pasy czerwień i pomarańcz albo żółty chyba, bardzo intensywna ;-)

Olik
14-07-2009, 07:07
W banku to mój małżonek. Chwalił się, że spotkał panią z kółkową.
Sam też nosi (były jego zdjęcia na forum). Ogólnie miłośnik chust jednak dusigrosz co przy każdym kupnie chusty marudzi (ech ci bankowcy ;) )

kanka9
14-07-2009, 12:33
hehe no widzisz a nic nie mowił że nie daje kasy na chusty ;-) Wręcz przeciwnie wygladało ;-)

Olik
14-07-2009, 12:35
hehe no widzisz a nic nie mowił że nie daje kasy na chusty ;-) Wręcz przeciwnie wygladało ;-)

A bo daje. Tylko dowiaduje się po fakcie ;) Najpierw widzi zero na koncie a potem listonosz z chustą przychodzi :ninja: