Zobacz pełną wersję : Do usunięcia
Szukam ciepłej (ale nie ciężkiej) kurtki do noszenia, chętnie softshell. Rozm L, ew. nieduże XL
Obejrzę też chętnie lżejsze kurtki, polary itp.
Jeśli by Cię interesowała klasyczna brązowa MAM, to jutro poszukam - piwinnam mieć i swoją chyba M (albo obszerne S) i mężową - czy to L czy XL nie pamiętam (facet ma 188? wzrostu i jest normalnej, średniej budowy). Chętnie wysunę z domu dla kogoś, komu może się przydać.
jul, chętnie zobaczę zdjecia. Mam 173 cm, miałam M lenny lamb, ale było bardzo na styk na szerokość, a rękawy trochę za krótkie, więc szukamy raczej większego M lub L.
chocianek
06-10-2024, 08:34
Ja bym z chęcią to M obejrzała po olsennie [emoji6]
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Ja mam na sprzedaż amarantową z tego wątku http://www.chusty.info/forum/showthread.php/139276-Kupi%C4%99-kurtk%C4%99-dla-dwojga/page2 .
chocianek
07-10-2024, 16:35
Ja mam na sprzedaż amarantową z tego wątku http://www.chusty.info/forum/showthread.php/139276-Kupi%C4%99-kurtk%C4%99-dla-dwojga/page2 .Hm a ile byś chciała za nią? Nie do końca moje kolory, i nie wiem czy Julek będzie chciał się nosić, więc nie chcialsbym jakoś mocno w to na razie inwestować..
eM, to ta od Alicji? Jakbyś napisała cenę i wymiary, to byłabym wstępnie zainteresowana.
Edit: długość rękawów mnie interesuje. Zmierzyłabyś?
Tak, ta od Alicji.
Rękawy ciężko zmierzyć, bo ona taka szersza jest. Wychodzi mniej więcej 52cm od wewnątrz razem z tym ściągaczem, on jest taki dłuższy z miejscem na kciuk. Szerokość w najszerszym miejscu około 73cm, długość w najdłuższym miejscu około 85cm.
Chciałabym za nią 150zł.
eM, czyli to jest konkretne L na to wygląda. Wzielabym. Chocianku, czy to dla Ciebie okej? Bo jeśli ją bardzo chcesz, to jakoś się dogadamy. Może jul jeszcze tu wrzuci swoją ?
Alicja pisała, że ma około 170cm wzrostu. Nie wiem jak ona wypada rozmiarowo (kurtka :) ), ale jest obszerna i dłuższa.
moją chyba oddałam, bo nie znslazłam - mam tylko XL w której nosił mąż - może któremuś z tatów się przyda?
chocianek
07-10-2024, 23:57
Na spokojnie, ja tak przy okazji dołączyłam do wątku [emoji6]
Dzięki, chocianku!
eM, piszę do Ciebie pw.