Zobacz pełną wersję : Zamotałam i ja
Cześć dziewczyny,
Wczoraj pan kurier przyniósł mi Nati perełkę i wieczorem zamotałam w nią misia Krzysia mojego dużego syna :) A dzisiaj rano zaplątałam Antosia, po południu pierwsza drzemka i chyba już poszło.
Jak widać chłopaków mam dwóch: Franek 3 lata i 4 dni, Antek 2 miesiące i 4 dni. Od pierwszych tygodni Antka używałam Premaxx Babybag, ale ostatnio mi się lekko ciężko zrobiło i zmiękłam na prawdziwą szmatę :D Mam nadzieję, że teraz to już z górki :D
Pozdrawiam,
Ania
czemu masz w sygnaturce to samo, co zirca?
np. syna Aleksandra, nie Krzysia?
ani tym bardziej Franka i Antka?
edycja: czemu to mialas?
witaj.
Nie wiem - nie powiem :-(
Witaj:hello:
Jak sie zarejestrowalam tez mialam nie swoje dane - sygnaturka i dane osobowe byly inne - nie pamietam kogo - pamietam tylko ze skad - Kedziezyn Kozle:omg: jakies bledy sie pojawiaja:omg:
Tajemnicza sprawa, bo ja przy wejściu pierwszy raz w ten wątek w ogóle nie widziałam sygnaturki ;-)
Witaj, mamo ze znikającą sygnaturką :hello::hello::hello:
Oj, ja się o motaniu uzewnętrzniam, a one tylko sygnaturka i sygnaturka. Nie wiem, co było nie tak, ale jak tylko zobaczyłam, co mi się wyprodukowało, to poleciałam do ustawień i zaczęłam czyścić (dlatego nic nie było), a potem dodawać swoje. Teraz jest wersja ostateczna sygnaturki :) Poproszę o motaniu.
Oj, ja się o motaniu uzewnętrzniam, a one tylko sygnaturka i sygnaturka. Nie wiem, co było nie tak, ale jak tylko zobaczyłam, co mi się wyprodukowało, to poleciałam do ustawień i zaczęłam czyścić (dlatego nic nie było), a potem dodawać swoje. Teraz jest wersja ostateczna sygnaturki :) Poproszę o motaniu.
Aj tam, o motaniu, wstaw zdjęcia, to będzie o motaniu :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A bez zdjęć ci powiem, że jakbym miała dwóch synów, to by się nazywali... Staś i Franek :thumbs up::thumbs up:
A bez zdjęć ci powiem, że jakbym miała dwóch synów, to by się nazywali... Staś i Franek :thumbs up::thumbs up:
Antek jest Staś na drugie, bo Tatuś chciał, ale się Franek nie zgodził :D
Mayka1981
10-07-2009, 21:30
dawaj foty w perełce :ninja:
a sygnaturka bardzo ładna, ja tam się nie czepiam i od razu wiedziałam, że Krzyś to miś a nie synek:lol:
edit - no już widzę, ze fotkę dałaś w tak zwanym międzyczasie:P bardzo ładnie :D
Antek jest Staś na drugie, bo Tatuś chciał, ale się Franek nie zgodził :D
Hhehe... ale mi się pomyliło: ja miałam na myśli Antka (bo miałam dziadka o tym imieniu), a ten Staś to nie wiem, skąd mi się napisał!!! :duh::duh::duh:
A to poranna kieszonka
O, jak ładnie wam w tym kolorze!!!!!!!:applause::applause::applause:
hej, fajnie wam w tej natce
Hej,
Naprawdę pięknie do was ta perełka pasuje:)
Też czekam na swoją :D
Poza tym nasze dzieci są w bardzo podobnym wieku:) Chociaż po mojej sygnaturce tego nie widać, bo nikt mnie nie chce oświecić jak trzeba to wpisać, żeby działało, a sama nie umiem:oops:
Pozdrawiam:)
:hello::hello::hello::hello::hello::hello: witaj omotana !!!