Zobacz pełną wersję : onbu onbuhimo natibaby vs fidella
karokaro
22-04-2021, 22:11
Hej,
czy jest ktoś kto ma onbu powyższych marek i może się podzielić wrażeniami? Waham się między natibaby standard a fidellą gdzie fidella jest regulowana. Chodzi mi przede wszystkim o szelki, jak z wypełnieniem i wygodą noszenia. Onbu z LL odpada bo ma o wiele krótszy panel.
Mayka1981
22-04-2021, 22:42
Cześć :)
Regulacja sznurkowa w Fidelli mi osobiście nie przypadła do gustu ale Natibaby niestety nie miałam w rękach,
obawiam się że to jednak kwestia indywidualnych upodobań i preferencji, ja np wolę ramiona mniej wypełnione i nieprofilowane, niezbyt szerokie,
miałam (w sumie mam nadal) onbu szyte pod swoje widzimisię a i tak marudziłam że nie do końca dobrze to sobie wymyśliłam ;)
Skąd jesteś? Najlepiej uderzyć gdzieś na przymiarki...
karokaro
23-04-2021, 08:23
No właśnie też nie jestem przekonana co do regulacji i tych sznureczków, jakoś licho mi to wygląda. Ale to fidella, renomę ma.
Jestem z Warszawy ale chciałam coś kupić na szybko bo zaraz wyjeżdżamy i chciałam żeby doszło do końca przyszłego tygodnia.
No właśnie też nie jestem przekonana co do regulacji i tych sznureczków, jakoś licho mi to wygląda. Ale to fidella, renomę ma.
Jestem z Warszawy ale chciałam coś kupić na szybko bo zaraz wyjeżdżamy i chciałam żeby doszło do końca przyszłego tygodnia.W Warszawie na rondzie Waszyngtona i na ul. Anielewicza są fajne sklepy z wypożyczalnią chust i nosideł, mają bardzo dobry wybór.
Ten na Anielewicza jest super!
https://www.carrylove.pl/