Zobacz pełną wersję : Byliśmy atrakcją turystyczną
Pojechaliśmy sobie na jeden dzień do Wisły połazić po górach; z dziesięciomiesięczną Igą w chuście zdobyliśmy Baranią Górę :ninja::ninja:
Ponieważ pogoda była niepewna, więc zeby móc szybko zarzucić kurtki w razie deszczu, początkowo niosłam ją w kieszonce:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fh/za/wxdp/ZbatabazwNOvtbpWnB.jpg
Po krótkim postoju na trasie gwałtownie się pogorszyła pogoda, więc na szybko się motałam i zakładaliśmy kurtki; ponieważ Iga w pewnym momencie zasnęła, nie mogłam jej podciągnąć poziomego panela na główkę, tak jak zwykle to robię, gdy zasypia, więc spała w dziwnej pozycji (nie było jej chyba niewygodnie, bo jak na nią to baardzo długo spała) i była nieświadoma faktu zdobycia szczytu tonącego w chmurach (ta różowa kukiełka w moich ramionach to śpiąca Iga):
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fh/za/wxdp/mu6jbIQkS2bhRBZxwB.jpg
Po wizycie w schronisku uznaliśmy, że pogoda się poprawiła i wrzucamy mała na plecy; plecaczek super sprawa, wiązaliśmy go pierwszy raz, czy się nam udało???
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fh/za/wxdp/r9YTZBab7lQw3n9SrB.jpg
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fh/za/wxdp/j8R565rg42MNQQINTB.jpg
Nie mamy niestety zdjęć sprzed drzemki, bo Iga rzecz jasna nie omieszkała zasnąć :ninja::ninja::
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fh/za/wxdp/YW5DRjDwwWBwCWBuiB.jpg
Byliśmy jedyni z taką małą turystką, no i jedyni zachustowani, co wzbudziło ogromne zainteresowanie: ludzie nam zdjęcia robili :roll::roll::roll: Mogłam w sumie kase od nich pobierać, nie?? Byłoby na drogi obiad w schronisku, hehehhe:twisted::twisted::twisted:
ale dzielny śpioch! Wasza chusta pięknie się komponuje z okolicznościami przyrody:)
piękne zdjęcia. jak wam sie kije sprawują przy noszeniu w chuście?ja muszę przyznać, ze parę razy na szlakach uratowaly mi tyłek:) tylko mamy jeden problem;) mala mi je zabiera i chodzi sama z kijami:) do zdjęć się przyzwyczaiłam, nawet i bez chusty nam robią, jakoś tak przyciągamy ludzi. a mała nauczyla się pozować i przsyla piękne uśmiechy, kiedy ją fotografują.
Mayka1981
06-07-2009, 07:55
piękna fotorelacja:applause:
też mi się podobają fotki :) i papryczka cudna i plecaczek mistrzowski :)
Super:)
My za tydzień jedziemy do Grzybowa i oczywiście bierzemy chustę, pewnie tez będziemy sensacją:)
A wczoraj widziałam dziecko w wisiadelku jakimś lipnym przodem do świata:(
i to mój mąż zauważył aż mi szkoda było tego maluszka.
Dzielni z Was piechurzy,a malutka rewelka:DMy za tydzień do Rabki śmigamy,oczywiście chusty z nami jadą:-)
czukczynska
06-07-2009, 09:16
Piękne zdjęcia :D
Trzeba było opłatę pobierać :ninja:
Pienie, dzielna mała turystka :lol::applause:
kociakocia
06-07-2009, 09:28
ślicznie wygladacie i jak komponujecie się kolorystycznie do krajobrazu :D
Piękne zdjęcia :)) Fajną mieliście wycieczkę :)
Ale superowo, i kolorystycznie prześlicznie wyglądacie.
piękne zdjęcia. jak wam sie kije sprawują przy noszeniu w chuście?ja muszę przyznać, ze parę razy na szlakach uratowaly mi tyłek:) tylko mamy jeden problem;) mala mi je zabiera i chodzi sama z kijami:) do zdjęć się przyzwyczaiłam, nawet i bez chusty nam robią, jakoś tak przyciągamy ludzi. a mała nauczyla się pozować i przsyla piękne uśmiechy, kiedy ją fotografują.
Kijki są baardzo pomocne przy noszeniu, choć przy schodzeniu, gdy niosłam Igę na plecach, nie używałam ich, co zresztą widać na zdjęciu; ale szliśmy taką drogą, że nie było takiej potrzeby. Iga oczywiście była bardzo zaintrygowana kijami :ninja::ninja:i przez część drogi musiała koniecznie jeden trzymać:ninja::ninja:
też mi się podobają fotki :) i papryczka cudna i plecaczek mistrzowski :)
No właśnie nie byliśmy pewni, czy dziecię ma na takiej wysokości siedzieć :frown
Dobrze jest???:confused::confused:
To było nasze pierwsze wiązanie poprawione (bo najpierw źle dociągnęliśmy), a nie mieliśmy ze sobą instrukcji, żeby porównać...
Najbardziej rozłożył nas ten węzeł z przodu, baaardzo się mojemu mężowi spodobało to, co zrobił z moim biustem :hide::hide::hide:
Świetne zdjęcia i bardzo dzielne modelki!!!
Zatęskniłam za górami.......... I przypomniało mi się,że papryczka bardzo mi się podoba :roll:
Super:)
My za tydzień jedziemy do Grzybowa i oczywiście bierzemy chustę, pewnie tez będziemy sensacją:)
nemhain, to przetrzecie szlaki, bo my we wrześniu wybieramy się do Grzybowa z naszym girasolkiem ;)
super papryczka sie wkomponowala, normalnie kolor dla was ;)
paskowka
06-07-2009, 18:56
Powinnaś wysłać tą fotorelację do jakiejś gazety w celu propagowania chustonoszenia. Super zdjęcia i relacja i chusta i wszystko !
lillyofthevally
06-07-2009, 19:27
szacun!
rewelacyjnie wygladacie!!!!!! :thumbs up:
właśnie natchnieni waszą fotorelacją - wybieramy się też w górki !
a co! :mrgreen:
ooo :)
zdjecie od pupy juz widzialam
reszta takze rewelacyjna :)
piekne jestescie
i okolicznosci przyrody tez piekne
hmmm juz to chyba gdzies pisalam :)
Świetna fotorelacja!
Pięknie się ta papryczka w górach prezentuje :)
Śliczne zdjęcia, chusta idealna do lasu :-)
anetta1980
06-07-2009, 22:02
Śliczna zieleń lasu i chusty
Śliczności!
My wybieramy się w góry z pociechami, papryczką i girasolkiem tęczowym w sierpniu. Na razie niestety nie wychodzi mi za bardzo plecaczek. Dzięki za podpowiedź z kijkami - jest szansa, że uratuję moje odwapnione stawy kolanowe :D. Chyba, że mój mąż przestanie być w kwestii chust wierzący ale niepraktykujący :wink:
Śliczności!
My wybieramy się w góry z pociechami, papryczką i girasolkiem tęczowym w sierpniu. Na razie niestety nie wychodzi mi za bardzo plecaczek. Dzięki za podpowiedź z kijkami - jest szansa, że uratuję moje odwapnione stawy kolanowe :D. Chyba, że mój mąż przestanie być w kwestii chust wierzący ale niepraktykujący :wink:
Mam podobny problem z kolanami, ale niosło mi się tak lekko, że tym razem nie oddałam małej tatusiowi, choć lubi nosić :ninja::ninja: bardziej bym odczuła plecak niż ten mój słodki papryczkowy plecaczek ;-)
slonetshko
06-07-2009, 22:26
Bosko!:applause::applause:
szacun!
rewelacyjnie wygladacie!!!!!! :thumbs up:
właśnie natchnieni waszą fotorelacją - wybieramy się też w górki !
a co! :mrgreen:
Super!!! Może spotkamy się gdzieś na szlaku :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Choć w tę niedziele obieramy raczej kierunek - Jura, cel - wspinaczka :thumbs up:
mama40_2007
06-07-2009, 22:51
Bajecznie... i dumna jestem że papryczkę rozpoznałam, ja, taki chustowy laik
BABYLONIA RULEZ
Szkoda ze wcięło nam zdjęcia z ubiegłorocznej wyprawy na Rusinową Polanę w "już nie naszej" Lychee
Bajecznie... i dumna jestem że papryczkę rozpoznałam, ja, taki chustowy laik
BABYLONIA RULEZ
Szkoda ze wcięło nam zdjęcia z ubiegłorocznej wyprawy na Rusinową Polanę w "już nie naszej" Lychee
Hej, cieszę się, że cie przygnało do mojego wątku :D pamiętasz mnie w ogóle??? Ostatni raz widziałyśmy się na seminarium z BBS, a ja ci tak twojego brzuszka zazdrościłam :ninja::ninja::ninja::ninja:
dundubha
06-07-2009, 23:58
Rewelacyjnie wyszlyscie na tych zdjeciach. Pozazdroscilam tych gor!
mama40_2007
07-07-2009, 00:10
Hej, cieszę się, że cie przygnało do mojego wątku :D pamiętasz mnie w ogóle??? Ostatni raz widziałyśmy się na seminarium z BBS, a ja ci tak twojego brzuszka zazdrościłam :ninja::ninja::ninja::ninja:
:hide: no przyjrzeć się zdjęciom musiałam żeby rozpoznać :duh:
A Ty mnie jak rozszyfrowałaś ??? Zdjęć nie za wiele pokazywałam
A zazdrość zrealizowałaś pozytywnie jak widać
:hide: no przyjrzeć się zdjęciom musiałam żeby rozpoznać :duh:
A Ty mnie jak rozszyfrowałaś ??? Zdjęć nie za wiele pokazywałam
A zazdrość zrealizowałaś pozytywnie jak widać
Dałaś swoje zdjęcie w wątku o chustach Babylonii :ninja::ninja::ninja::ninja:, a ja właśnie szukałam czegoś na ich temat przed kupnem papryczki :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
mama40_2007
07-07-2009, 22:53
Oj, faktycznie, kiedy to było... my się już nie nosimy w chuście, ale MT zamawiam, bo może znowu w sierpniu Rusinowa albo Nosal...czy cóś z tych mniejszych górek
Albo i dolinka jakaś, a nosić na plecach zdecydowanie wygodniej, czy w plenerze czy w mieście
A BBSa słuchacie w domku ....
Nas nie pytaj:hide:
Od września zapisuję Zośkę na EFI - ja wracam tylko do szkoły publicznej, firmę zamknęłam jak poszłam na macierzyński... i tak trzymać :applause:
stokrotka.a
07-07-2009, 22:54
:applause:
zazdroszczę wyprawy!
Wyglądacie Cudownie!
Bardzo dziękujemy za ciepłe przyjęcie mojej relacji :lol::lol::lol:
Na koniec dorzucam zdjęcie Igi na naszym jedynym postoju na łonie natury:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/fh/za/wxdp/frwoBa9HDbao4oL38B.jpg
garlicgirl
10-07-2009, 21:12
super foto relacja!!!
a chusta idealna na ta okoliczność!!!! :)
:applause: dla fotografa, naprawde piekne ujecia ;)
ale zazdroszczę wyprawy! dzięki za taką piękną relację :D
A my w góry dopiero za rok, bo w tym roku bezkasowi jesteśmy. Więc fotek górskich jak najwięcej proszę :D
dorcik81
11-07-2009, 10:59
a my właśnie z gór wróciliśmy i szczerze przyznam,że rozczarowana jestem:frown
myślałam,że spotkam jakiś zachustowanych lub zamejtajowanych rodziców a tu same wózki i wisiadła:eek:
a już zupełnie powalił mnie widok mamy w długich białych spodniach,szpilkach i pchającej wózek przez Wąwóz Homole:duh:
Piękne zdjęcia i chusta, chociaż cały czas się nei mogę przyzwyczaić do ZIELONEJ papryki - papryki są przecież czerwone ;P
Ehhh aż się nie moge doczekać naszego wyjazdu :) ostatnio zwiedziliśmy z chustą całą Pragę i Czeski Raj.
Eh... aż zatęskniłam za wakacjami. Śliczne zdjęcia!
Ale Iga słodko wygląda jakmspi na tych plecach. My dalej wlaczymy z plecaczkiem (po warsztatach) i mam nadzieję, że jakoś to pójdzie bo wybieramy się na weekend niedługo i też chcemy coś pochodzić :)
super fotorelacja :) super wypraw :)
:applause::applause::applause: dla dzielnej malej turystki i mamuski oczywiscie