Zobacz pełną wersję : takie "coś" znalazłam...
http://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0&NR=1
buszując po necie znalazłam taki filmik, rozczulił mnie ten tatuś pocałunkiem swej małej córeczki i tym schowaniem rączki:oops:
aaa no i nigdy jeszcze nie wpadłam na to, żeby tak zawiązać kieszonkę tzn. chodzi mi o sposób zakładania chusty :)
magda1039
03-07-2009, 01:54
Tak, było już było, ale ja zawsze z chęcią oglądam od początku do końca :)
ale wtopa :hide: przepraszam za dublowanie, ale i tak mnie wzruszył ten tatuś...
magda1039
03-07-2009, 02:08
Jak pierwszy raz to oglądałam to wniebowzięta byłam, odrazu mi sie taki tatuś zamarzył heh :)
No było,ale co tam i tak się cudnie ogląda:)
Mayka1981
03-07-2009, 08:06
http://www.youtube.com/watch?v=qYdI7HH9PW0&NR=1
buszując po necie znalazłam taki filmik, rozczulił mnie ten tatuś pocałunkiem swej małej córeczki i tym schowaniem rączki:oops:
aaa no i nigdy jeszcze nie wpadłam na to, żeby tak zawiązać kieszonkę tzn. chodzi mi o sposób zakładania chusty :)
ale to jest normalna kieszonka dla elastyka - to w końcu elastyk...
ale niunia malutka i faktycznie fajnie wyglądają razem;-)
ten filmik oglądałam przy pierwszym wiązaniu elastcznej. z psiapsiułą prawie nam się łezki ze wzruszenia zakręciły
Ale słodycz ;-). Jakie maleństwo. Ciekawe jak moj mąż będzie się motał i czy będzie ;-) . Bo on jeszcze nawet nie widział tych chust ;-) Tyle że moja to już duża baba w porownaniu z tą kruszynką ;-)
ach ja widzę pierwszy raz i mam minę taką że szok - ale cudo:D dziecko w rękach mężczyzny to wogóle cudny widok ale takie maleństwo to już ach i och:)
madziuchna23
03-07-2009, 13:47
to był pierwszy filmik jaki oglądałam o motaniu, zachwycona byłam i jestem i zawsze miło mi się do niego wraca :)
Już było to fakt, ale i tak oglądam to z głupawym uśmiechem, że cudnie :) Tata wiąże i nosi takie maleństwo
kasiulka1975
03-07-2009, 15:01
Alez sie wzruszylam...
Gertruda
03-07-2009, 21:54
To był pierwszy filmik o motaniu chusty jaki widziałam i wzruszam się zawsze jak go oglądam...mam go nawet w ulubionych :)
pszczoła
03-07-2009, 22:02
A ja pierwszy raz widzę i :love:
A tatuś ma niezłą wprawę, albo to jego kolejne dziecko, albo zawodowo z noworodkami pracuje, bo naprawdę fachura:thumbs up:
przeczytałam Wasze posty i od razu wiem o który filmik chodzi:cool:
super jest!!!:thumbs up:
andziulindzia
03-07-2009, 23:42
Ten filmik jest cudny. Wysyłam go wszystkim nieprzekonanym do końca. Nikt mu się nie oprze :ninja:
Cudny filmik !!!!
I jaki tatuś fajny, nie ??:ninja::ninja::ninja:
Facet z dzidzia jest słodki, a jeszcze zamotany, to...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
formichiere
04-07-2009, 14:07
tak, filmik ekstra też przed pierwszym motaniem w elastyku go oglądałam. Koleś to chyba gwiazda wśród motających babek;-)
Filmik jest cudny, a skoro tak się rozczulacie, to macie jeszcze :lol:
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=HxPv19nknSY&feature=related
tylko czemu ten tatus ma czapke na glowie :ninja:
Oszukałam się takiego łóżeczka po obejrzeniu pierwszy raz tego filmiku, dopiero dużo później rozglądając się za drewnianymi krzesełkami okazało się, że to stokke. Pamiętam, że szukałam wtedy sposobów wiązań nie mając jeszcze chusty, a czekając na jej przybycie. Szal, misio itd. :D
martajotka
05-07-2009, 22:06
cudowna chwila wspomnień! ja się na "Aurorze" mojego moby'iego uczyłam wiązać. TYlko mały nigdy nie chciał leżeć...