PDA

Zobacz pełną wersję : INDIO NATUR Z LNEM 6

vatanaya
02-07-2009, 10:27
to bedzie moja pierwsza przygoda z ta chusta, mam zamiar kupic a w zasadzie odkupic. i teraz pytanie do didkofilek jak sie nosi, co to w ogole i z czym sie je ;-))))) jak sie lamie? do tej pory mialam storcze i nadal mam, ale pragnelam bardzo jakiegos didka i wlasnie nadarzyla sie okazja. napiszcie mi prosze cos wiecej i czy powinnam o cos sprzedajaca pytac i jesli tak to o co? czekam z niecierpliwoscia na info. :D

kejzi
02-07-2009, 10:34
Jest wspaniała, nosi jak czołg, lekko sztywna, ale moim zdaniem do złamania, jak ktoś lubi miękkie chusty. Jak ja miałam, to inne chusty leżały na półce. Jest miła w dotyku i taka puchata jakby. Boska, kupuj.

vatanaya
02-07-2009, 11:09
piszcie piszcie jeszcze jeszcze :lol:

Biedronka
02-07-2009, 11:15
piszcie piszcie jeszcze jeszcze :lol:

poszukaj na forum bo na temat lnu były niejednokrotnie zakąłdane nowe wątki .Info podanych jest cala masa .Trzeba poszukac samemu w wyszukiwarce ;)

garlicgirl
02-07-2009, 11:26
poszukaj na forum bo na temat lnu były niejednokrotnie zakąłdane nowe wątki .Info podanych jest cala masa .Trzeba poszukac samemu w wyszukiwarce ;)
a sens większości wypowiedzi jest taki, że noszą super. i podobno fajne na lato :)
na pewno się nie zawiedziesz. a jak ci nie podpasuję to puscisz dalej ;)

z pytań to mozesz zapytać czy nie ma jakiś zaciągnięć, zmechaceń, odbarwień - choć pewnie sprzedająca sama by o nich napisała.
czy jest pierwszą właścicielką, po to żeby znać jej historię.
czy ma instrukcję.

Akacja
02-07-2009, 22:32
Będziesz zadowolona, chusta świetna na długie spacery,przewiewna, uniwersalna, szlachetnieje z czasem. Miałam, sprzedałam, bo musiałam i powiem tylko tyle, że gdy wysyłałam jeszcze choć ostatni raz głaskałam na pożegnanie :roll: