Zobacz pełną wersję : NIKT GO NIE CHCIAŁ ....a spójrzcie jaki fajowy:-)
Ja OFICJALNIE dziękuję Visenko kochana za mietolka / mietuska wygnanego, ktory był przeze mnie zaklepany/odklepany a i tak w końcu do naszego domku zawitał:):)
mietuś oppamamy- szeroki ale spojrzcie sami - moja kruszynka 2 latka skończyla w marcu - jest szczuplaczkiem i niecałe 13 kg waży,- A JAK MELCI WYGODNIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Co sądzicie kochani:?::?:
http://images37.fotosik.pl/150/6329f6e5b09919af.jpg (http://www.fotosik.pl)
miętuś śliczny ale MELA cudna
Dziękuję Asiu.
to naprawdę solidny i mocny kawał szmaty:thumbs up:no i uroczy:D:D
mi to sie tylko Melka podoba i cfiety bo kolor ni mój hihi
Odynko kochana ale jak Amelaskowi w nim do twarzy:)- no i wygodniej jej przede wszystkim.Dziekuję.
Odynko kochana ale jak Amelaskowi w nim do twarzy:)- no i wygodniej jej przede wszystkim.Dziekuję.
no to racja akurat:D ale ładnemu ładnie we wszystkim;)
Mayka1981
30-06-2009, 18:13
mnie się bardzo podoba, żywo i energetycznie, a dzieciowi jak widać błogo :D
Ślicznie i widać, że wygodnie, a Mela przesłodka :)
.........a czy Wy też tak macie????przed chwilą takie maleństwa do chust wkładałyśmy a teraz ledwo co ( ja przynajmniej takiego małego - duzego człowieka )do góry podnoszę....
nie wiem nawet kiedy ten czas upłynął:omg:......
Goświek prze dużych dzieciach to wygoda własnie istotna jest.
A kolorek to taka brudna czerwień, nie krzykliwa- naprawdę fajna
no od razu widać, że wygodny! A jaką szerokość ma panel że tak spytam? :)
garlicgirl
30-06-2009, 19:47
bardzo fajny i Meli w nim slicznie, a jak go będziesz chciała trochę skrócić, żeby Mela mogła wyjąć rączki to wystarczy go podwinąc :)
Gavagai ja jeszcze nie mierzyłam ale wg danych visenki to 48 cm.
Garlicgirl dziękuje serdecznie tak też zrobimy:thumbs up:
visenna2
02-07-2009, 13:34
Się cieszę, że go ktoś przytulił, bo ja jakoś się z miętkami nie umiem dogadać :)
Niech Wam się dobrze nosi :) A Melcia jest śliczna jak obrazek :)