PDA

Zobacz pełną wersję : W czym sie teraz nosi noworodki?

anu
16-01-2018, 08:35
Wypadlam z obiegu, a moze sie orientujecie ;)

Na co jest teraz moda w chustoswiecie? W czym nosi sie noworody? Pytam o modę, bo lubię nowinki ;) Moze byc cos tez z wyzszych półek cenowych.
Przy córce marzylam o aurorze, ale teraz juz nie wiem, czy mi sie tak podoba...

mamru
16-01-2018, 08:38
Jak z górnej półki to wszystkie ręcznie tkane. A oprocz nich cudownie mi się nosi w sling studio, kenhuru i minako :heart:

Paulina S.
17-01-2018, 08:28
Ja bym teraz postawiła na jedwabie od SS, poza tym jedwab oschy, no i zawsze argus, ewentualnie WW. Niestety też nie nadążam za tymi nowościami wszystkimi.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

anu
17-01-2018, 11:51
od SS to sling studio czy sensimo?

too
17-01-2018, 16:23
Anu, jak zglebisz temat to daj znać, ja też szukam chusty dla noworodka i jakoś nie mogę się zdecydowac

Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka

marynarka
17-01-2018, 18:18
Ja noworodzia nosiłam w argusie z merino, oschce z dzikim jedwabiem, zwykłym bawełnianym indio. Teraz mam w stosie cube'a czarnego od LF, sama bawełna, firaneczka dla noworodzia ;) Oh i jeszcze blendy od LL są super, np. nosiłam w little love różany ogród i w koronce kryształowej. Cuda lepsze niż oschka :beat:

zulam
17-01-2018, 18:50
Blendy od LL są super.

anu
18-01-2018, 14:02
O z little love mam super wspomnienia.

Wiecie, mnie to się mega podobają bzyki od sling studio, ale raz, że drogie jak :P i nie stać mnie, a dwa, że nie wyglądają na chustę przyjazną dla noworoda, czy raczej matki o zerowych skillach w wiązaniu. I wiem, że jak tylko bedę mogła, to przesiadam się na nosidło.