Zobacz pełną wersję : Witam jako babcia!
Dzień dobry wszystkim, choć nikogo tu już nie znam. Bywałam, oj, bywałam na tym forum jakieś 8-9 lat temu, nosząc w chuście moją młodszą córkę. Zawitałam tu ponownie szukając chusty tym razem dla ... mojej starszej córki, która już niedługo urodzi swoje pierwsze dziecko. Mam nadzieję, że uda mi się tu dla niej i mojego wnuka kupić coś, w co będziemy się wszyscy z przyjemnością motać.... pozdrawiam, ciesząc się, że tyle osób lubi nosić swoje Bąbelki :jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::j ump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jum p::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump::jump: :jump:
Magda - przyszła chustobabcia
yanettee
26-11-2017, 17:59
witaj!
O raju, pamiętam takie rozkminy, kiedy ktoś na forum wnuczę będzie nosił, no i jest, gratulacje:D
Wrześniowa
26-11-2017, 18:27
Heeeej,moze jest jednak ktoS kto Cię pamięta ?
Ale cudnie :heart:
Nick kojarzę ze starych chustowych czasów. Przy okazji odkrywam jak ja tu jestem długo ;)
panthera
26-11-2017, 19:40
ja kojarzę nick. to były moje początki na forum w 2009 r.
witaj ponownie i... trochę ci zazdroszczę :) ja więcej dzieci nie planuję, na wnuki poczekam jeszcze z 10-15 lat (w sumie to oby...) a i tak nie wiem czy synowa zechce nosić i pozwoli mi... pod tym względem jednak lepiej mieć córkę :)
Miło, że ktoś mnie kojarzy, nie spodziewałam się zupełnie! Panthero, ja też więcej dzieci nie planuję, tym bardziej, że w moim życiu zaszło wiele zmian, jestem po rozwodzie, i mimo fantastycznego partnera na stanie, ze względów wielu na rozmnożenie nie mam szans. Tym bardziej cieszy mnie wnuk w najbliższej perspektywie....
Na chustostraganie zamieściłam ogłoszenie, mam nadzieję, że tak jak wiele lat temu i teraz uda mi się zdobyć tu coś ciekawego.....
gosia2809
26-11-2017, 19:57
OMG pierwszy chustowy wnuk! Gratulacje i udanych zakupów;) choć z tego co piszą dziewczyny sprzedaż i kupno chust w dużej mierze przeniosło się na fb
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
OMG pierwszy chustowy wnuk! Gratulacje i udanych zakupów;) choć z tego co piszą dziewczyny sprzedaż i kupno chust w dużej mierze przeniosło się na fb
A dokładnie gdzie na fb szukać?
luliluli
26-11-2017, 20:26
Tez mam wrażenie, ze nick kojarzę :) lata świetlne mijają, a my wciąż piękni i młodzi :)
gratuluje wnuka i córki :)
Hej! Ja już wtedy powoli odchodziłam z forum, a wróciłam :)
Ostatnio myślałam że kilka babć już niedługo będzie na forum :mrgreen:
Na FB dużo grup ale taką jak szukasz, z evergreenow powinnaś tu znaleźć.
gosia2809
26-11-2017, 21:56
Dokładnie jak pisze zulam, grup jest sporo
Oto jedna z nich
https://m.facebook.com/groups/1453658891538055
gratulację :)
Super ze córka bedzie mamą i chustomamą... powodzenia.
od dawna czekam na taki wątek :)
Wow! Witaj ;)
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Paprotka
01-12-2017, 23:35
Ale czad!
Gratulacje!
Super!
Ja mialabym kilka chust na zbyciu, ale nawet nie proponuje, bo sama przesylka ode mnie na bide 150 zlociszy :(
Wrześniowa
02-12-2017, 09:07
Magi,a ja zerknelam ma Twoje stareeeee posty i dawno temu,dodalas takie zdjecie jak corka starsza ma zamotana corke mlodsza :) chyba juz wtedy zlapala bakcyla co :p
Witaj po latach. I gratuluję przyszła babciu :)
Sent from my K6000 Plus using Tapatalk
Magi,a ja zerknelam ma Twoje stareeeee posty i dawno temu,dodalas takie zdjecie jak corka starsza ma zamotana corke mlodsza :) chyba juz wtedy zlapala bakcyla co :p
Cudne :)
Cudne :)
Zgadza się, jako zapewne jedna z nielicznych z naszego grona, moja córka zaliczyła etap chustosiostry :applause: I tak, jak gromadząc inne elementy wyprawki wzorowała się na tym, czego używałam dla jej młodszej siostry, tak nie mogło zabraknąć tu i chusty. Która, nota bene, już kupiona, czeka na sobotni Baby Shower :ninja:
Zgadza się, jako zapewne jedna z nielicznych z naszego grona, moja córka zaliczyła etap chustosiostry :applause: I tak, jak gromadząc inne elementy wyprawki wzorowała się na tym, czego używałam dla jej młodszej siostry, tak nie mogło zabraknąć tu i chusty. Która, nota bene, już kupiona, czeka na sobotni Baby Shower :ninja:
I tak mi przyszło do głowy, że teraz zapewne młodsza siostra z chuścioszka stanie się chustociocią :omg:
opolanka
04-12-2017, 08:58
Ale cudownie.... to piekne:beat: Ja mam dwie córcie ...ale do noszenia wnuków oj jeszcze daleko....
fantastycznie !!!! Gratulacje!
miłka275
12-02-2018, 16:44
witam serdecznie wraz z moim miesecznym synkiem - Stasiem :)
elzbietka22
14-02-2018, 15:23
witaj ja bede babcia za 5 miesiecy nie moge sie doczekac ! jak to jest?
witaj ja bede babcia za 5 miesiecy nie moge sie doczekac ! jak to jest?
Bycie babcią jest absolutnie fantastyczne! Przyjdziesz, przytulisz, wycałujesz, przebierzesz kupę i idziesz do swoich spraw bez uwiązania:high::high::high::high:
No cóż, natura jednak robi swoje i ..... w październiku, jeśli wszystko pójdzie dobrze, zostanę po raz kolejny mamą!!!:ninja::ninja::ninja::ninja:
Wrześniowa
01-03-2018, 17:40
Bycie babcią jest absolutnie fantastyczne! Przyjdziesz, przytulisz, wycałujesz, przebierzesz kupę i idziesz do swoich spraw bez uwiązania:high::high::high::high:
No cóż, natura jednak robi swoje i ..... w październiku, jeśli wszystko pójdzie dobrze, zostanę po raz kolejny mamą!!!:ninja::ninja::ninja::ninja:O mAmo grAtulacje. Super wiesci :)
magdalina86
01-03-2018, 17:49
I ja gratuluję:)
gosia2809
01-03-2018, 18:41
O mamooooo ale zwrot akcji :D gratulacje!!
Ale cudoo :)
Mam kolezanke ktora rodzila po corce i dzieciaki swietnie sie dogaduja :)
super
sweetrose
01-03-2018, 21:59
Podwójne gratulacje :) to musi być bombowo być babcią i znowu mamą :)
Ale wiadomość, gratulacje :)
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
ale akcja gratulacje ! Nie mogę dojść ile mogłaś mieć lat rodząc starsza córę ani ile ona ma teraz ale sadząc po zwrocie akcji : wszystko jest możliwe.
Ostatnio na chustokawie spotkałam babcie 6 lat ode mnie starszą
ale akcja gratulacje ! Nie mogę dojść ile mogłaś mieć lat rodząc starsza córę ani ile ona ma teraz ale sadząc po zwrocie akcji : wszystko jest możliwe.
Ostatnio na chustokawie spotkałam babcie 6 lat ode mnie starszą
Miałam 22 lata jak urodziłam starszą córkę. Teraz mam skończone 42, więc łatwo policzyć, że ona ma skończone 20. A swojego syna urodziła miesiąc po swoich dwudziestych urodzinach. Jak najbardziej planowany:ninja:.
Drugą córkę urodziłam mając 33 lata i zawsze się nabijałyśmy, że na trzecie dziecko mam czas do 44 roku życia:applause:choć to były żarty, bo przecież w międzyczasie się rozwiodłam i byłam zupełnie zniechęcona do mężczyzn:hide:
Mam mniej niż 44 więc się martwię..... chociaż ... może to będzie syn a córkę urodzę mając 44 lata???:omg:
Paprotka
02-03-2018, 17:12
Ale niespodzianka! Niesamowite! wnuk starszy od syna! Gratulacje ogromne!
F 09 A 11 Ja 14 Jó 15