Zobacz pełną wersję : Stęskniłam się...
Cześć!
Bardzo dawno tu nie byłam, ale od kilku miesięcy coraz częściej nachodziły mnie myśli o tym miejscu, któremu bardzo wiele zawdzięczam. I zaglądam, by zobaczyć, co u Was słychać.
I pozdrawiam najgoręcej!
Wiewiórka
18-09-2017, 17:43
Hej! Co tam u Ciebie słychać?
Hej! Fajnie ze zagladasz :) moze wrócisz na dłużej :)
Ania cześć!! Jak miło Cię widzieć! :kiss:
ania, pamiętam cię :heart:
Hej, hej!
U mnie dobrze, odmłodniałam, schudłam, stan dzieci bez zmian. Julia właśnie zaczęła naukę w liceum, a Zosia w 4 klasie.
A ja zatęskniłam za babskim gadaniem o dzieciach, książkach, domu itd, itp. Może wreszcie mnie zmobilizujecie do jakichś poszukiwań kosmetycznych, bo juz jest tak, że moje córki potrafią się lepiej umalować ;-)
I pewnie jeszcze coś dla siebie znajdę, jak zawsze tu :-)
Jak miło Cię znowu widzieć :)
:hello:
Tak to niestety jest dzieci nam rosna
idziemy do przodu
czasem milo wrocic do dawnych wspomnien :kiss:
Wrześniowa
18-09-2017, 19:23
Heeej :)
Cześć :)
Nympha, ale zmiana :) Będę się musiała przyzwyczaić, że to Ty :)
Nympha, ale zmiana :) Będę się musiała przyzwyczaić, że to Ty :)
Oj bo tamten awatar mnie postarzal :P to jestem ja z wesela w ostatnią sobotę, czyli różowy króliczek w dziewiątym miesiącu ciąży.
annagdynia
18-09-2017, 21:25
a ja już pomyślałam, że zmoblizujemy Ciebie żeby mieć jeszcze małego niemowlaczka :p ;)
a ja już pomyślałam, że zmoblizujemy Ciebie żeby mieć jeszcze małego niemowlaczka :p ;)
Ja też ;)
Aniu, witaj z powrotem, dobrze Cię widzieć:)
Aniu, jak dobrze Cię widzieć! Hej!
Witaj Aniu :)
Sent from my K6000 Plus using Tapatalk
Araminta
19-09-2017, 11:34
Cześć, Aniu, brakuje Ciebie.
oj brakuje :) lubiłam czytać Twoje posty :)
witaj Aniu, miło Cię tu widzieć :kiss:
panthera
19-09-2017, 18:33
cześć! :)
Hej, hej, hej!
Ale miłe powitanie!!! Dziękuję.
Jak widzicie - w kratkę to zaglądanie będzie, ale postaram się wpadać do Was.
Na niemowlaczka nie liczcie, za stara jestem:cryy:
Wow, jakie newsy, Zulam! Gratki! Mogę popełnić wąteczek gratulacyjny, skoro się ujawniasz?:)
Anyczko ujawniłam się już jakiś czas temu, pewnie z taptalka nie widać sygnatur ;) Z watkiem gratulacyjnym to poczekajmy do maja może :)
Zulam to tutaj miała suwaczek już z oznaczeniem 4 tygodnie z kawałkiem :D
Ło matko, no to ja ślepa jestem. No dobra, to powściągnę swoje zapędy wątkowe, ale w każdym razie bardzo serdecznie gratuluję;)
Off top się robi, ale mi kilka wątków za to dziecię kciuki trzyma bo coś nie do końca chce się zdecydować gdzie jego miejsce, no rozumiesz, strach jest. Ale wierzę, że kciuki i wszelkie wsparcie pomogą i będziesz mogła założyć wątek gratulacyjny w maju :)
To trzymam kciuki, jasne. Buziaki kochana ślę.