Zobacz pełną wersję : do posiadaczek i użytkowniczek chustowych luksusów!
Kobietki! POwiedzcie mi, czy jak już macie ta swoją piękną limitowaną chustę, to czy w niej w ogóle nosicie? No bo od kilku dnia mam zgryza i zastanawiam się nad jedwabno-kaszmirowymi elipsami... no i kupiłabym je, tylko myślę, że jak już je dostanę to sobie ją położę, albo powieszę i będę się do niej uśmiechać, a wiązać takie cudo i nosić to już w ogóle nie :hide: i jak to jest z tymi cudeńkami Waszymi? Siedzą w szafie i się pięknie prezentują czy rzeczywiście w nich nosicie... no bo nie wiem, brać te elipsy, czy nie brać :cryy:
Ośmielę się wypowiedzieć, bo uważam, że mój didek indio jest luksusem :) dla mnie ogromnym zresztą:)
Nosimy się namiętnie, prawie tylko w nim :)
Nic innego nam już nie odpowiada :)
Limitowany to on nie jest, ale kocham go, jakby był :)
ja dzisiaj w trakcie wiązania zamiatałam chodnik jedwabnymi falami.
na początku trochę bałam się je ruszać ale teraz już nie mam oporów.
chusta jest w końcu do noszenia dziecia. jak się pobrudzi, to się wypierze i już.
kupuj te elipsy i korzystaj z nich bez oporów. sama bym je kupiła gdyby tylko fundusze mi na to pozwałały.
elbazetka
26-06-2009, 18:34
Tez bym kupila i nosila.Niestety moim szczytem chustowym jest len farbowany przez Linde,ale nosilabym we wszystkim bez oporow,a w takiej chuscie jak te elipsy nosilabym bez zadnych watpliwosci!
mam dwie chusty których nie sprzedam, może one nie limitowane ale są piękne i wydałam na nie jak dla mnie trochę kasy;) ale noszę w nich gdyż uważam że po to mam chusty by nosić w nich przecież;) może kiedyś jak już nosić nie będę będzie mnie stać by zbierać i kolekcjonować i będzie mi to sprawiało przyjemność - teraz przyjemność sprawia mi noszenie:D
ja z limitowanych mam indio cynober z welna, nie jest to jakis specjalny rarytas wiec tym bardziej nie mam oporów by nim wycierac chodniki i podłogi podziemnych parkingów ;)
serafinka
26-06-2009, 19:08
JA MAM JEDWABNE PTASZKI, NIE WIEM CZY SĄ LIMITOWANE ALE BĘDĘ NOSIĆ JAK SIĘ POJAWI MAŁY CHUŚCIOSZEK
bierz elipsy, sa warte grzechu :rolleyes::lol:
ja mam i nosilam w nich tak jak w reszcie chust...dopoki nosilam...teraz dziec samobiezny wiec czekam na nastepne :)
nie zastanawiaj się tylko kupuj jeśli możesz!!! ta chusta jest warta swej ceny, piękna, delikatna i świetnie się wiąże!
bierz elipsy, sa warte grzechu :rolleyes::lol:
ja mam i nosilam w nich tak jak w reszcie chust...dopoki nosilam...teraz dziec samobiezny wiec czekam na nastepne :)
hexi a wiesz, że ja swoje przez Ciebie kupiłam!!!:mrgreen:
wiem wiem...nawet w watku obloczkowym sie przyznalas ;)
i co...warto bylo dac sie skusic? :ninja::lol:
oj kusicie dziewczynki, kusicie :cryy: kupienie elips to w tym momencie tak naprawdę decyzja mojego M. co prawda sprzedałam już dwie szmatki, zastanawiam się nad sprzedażą kolejnej, ale wciąż mi brakuje... :oops: może mnie Małżonek poratuje, ale widzę, że On na razie też intensywnie od kilku dni o tym myśli. Chyba muszę jakoś inaczej go przekonać :mrgreen::lool:
fajnego męża masz, że rozmyśla o zakupie chusty. zazdraszczam.
Aliono! Ja też sobie zazdraszczam i nie zamierzam się Nim z nikim dzielić! :mrgreen:
Mam kaszmira. Tam, gdzie wiem, ze bede zamiatala ogonami biore ... kaszmira. Bo grafit wszystko zniesie i wyglada jak szmata:mrgreen: