Zobacz pełną wersję : Spójrzcie na ostatnie zdjęcie
ninuczka
23-06-2009, 13:35
Znalezione na allegro:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=669549585
chodzi mi o ostatnie zdjęcie
Agakakaka
23-06-2009, 13:38
:omg::omg::omg:
Nie wierzę, to musi być fotomontaż... musi...
magda1039
23-06-2009, 13:41
No super pomysł ! To ma być pewnie zachętą do kupna wisidła , no bo szybciej niż do ściany przyklejać :)
elbazetka
23-06-2009, 13:41
Juz to gdzies tutaj bylo.Tragedia to jakas straszna,ludzie pomysly maja,ze hej.
Mayka1981
23-06-2009, 13:52
:omg: straszne... toż to pod opiekę społeczna powinno podpaść:mad
paskowka
23-06-2009, 13:57
Eeeee, na pewno dziecko leży na podłodze, a zdjęcie jest pyknięte z góry. Mam nadzieję taką. A właściwie w jaki sposób to zdjęcie ma zachęcać do kupna tego wisiadła? Bom gapa i nie zaczaiłam.
i to ma być niby zabawne według autora???:omg:
głupota ludzka mnie nadal zaskakuje:mad
jest już wątek o tej aukcji. żenua to zdjęcie jak dla mnie, ale oddaje wygode dziecka w wisiadle ;)
tulipowna
23-06-2009, 14:19
a moze chodzi o to, ze ktos zalinkowal cudze zdjecie do aukcji i ten ktos w ramach ukarania zmienil zdjecie i jest tki oto efekt, zeby jednak nosidla nie kupic? ja tez sie ludze, ze to fotomontaz, a juz wiszacy kaczor, podduszony oslabil mnie kompletnie.
ninuczka
23-06-2009, 14:24
Przepraszam za powtórkę wątku. Nie widziałam.
Mayka1981
23-06-2009, 14:30
Eeeee, na pewno dziecko leży na podłodze, a zdjęcie jest pyknięte z góry. Mam nadzieję taką. A właściwie w jaki sposób to zdjęcie ma zachęcać do kupna tego wisiadła? Bom gapa i nie zaczaiłam.
nawet jak leży na podłodze to ja nie widzę nic zabawnego w przyklejaniu dziecka do jakiegokolwiek podłoża...
Tragedia... Czasami mam wrażenie, że ludzie mają czarną dziurę zamiast mózgu... :mad
sil (377)
23-06-2009, 19:42
Kiedy zobaczyłam to zdjęcie to mi się przypomniał senny koszmar z dzisiejszej nocy:
"namawiałam jakąś mamę do spróbowania chusty wiązanej, a ona mi na to, że ma swój niezawodny sposób. I pokazuje: dziecko było w kombinezoniku zimowym( nie wiem dlaczego, ale tak mi się śniło), matka włożyła pojedyńczy wieszak na ubrania w rękawki (haczyk do wieszania była za główką malucha) , dopięła ubranko i powiesiła dziecko na sznurze do prania:omg::omg::omg: Pamiętam, ze byłam w szoku (cholewka, sen była taki realny, ze się aż spociłam)i zapytałam czy nie boi się , że dziecko wypadnie? A ta kobieta na to, że często podwiązuje rączki gumką do sznura.:eek:"
Rano byłam tak zmęczona, ze omało nie spóźniliśmy się do przedszkola.
Sil czegoś Ty się najadła wieczorem?
Nie zazdroszczę snu.
A zdjęcia, pozwólcie, że nie skomentuję:eek:
matka.kobitka
23-06-2009, 19:58
to zdjęcie krążyło po necie już kilka lat temu,
myślę, że autor chciał w tak "przezabawny" sposób zachęcić ludzi, żeby wchodzili na jego aukcje, co pewnie mu się udało
Ninuczka!Pojechałaś po bandzie!Ciśnienie mi skoczyło!Mają ludzie nasr...w głowcha wrrr....
ninuczka
23-06-2009, 22:27
Kulka, to nie ja pojechałam po bandzie, tylko jakiś kretyn.
Ech, szkoda gadać. Coś jak słynny tatuś wymachujący dzieckiem.
To niby miało być zabawne w kontekście tej aukcji...? :roll: Gość nie przemyślał sprawy...
sil - co za koszmar! ;):ninja:
stonesik
24-06-2009, 21:22
A ja to zdjęcie po raz pierwszy widziałam, i muszę przyznać , że czegoś takiego się nie spodziewałam . Aż się zapowietrzyłam ze strachu:eek:.
Niektórzy traktują dzieci jak zabawk, najważniejsze, żeby fun był...
no tragedia kompletny kretyn ..mnie to bardziej by zniechęciło niż zachęciło do kupna.
To mnie tak samo wzdryga,irytuje,wkurza jak kobieta w zaawansowanej ciązy paląca papierosy.
to naprawde nie jest smieszne!:omg::eek::frown
Ninuczka!Racja!O wyszperane zdjęcie mi chodziło:-)