Zobacz pełną wersję : Toruń Empik 9 czerwca
rzezuchama
23-06-2009, 00:16
Teraz mnie naszło, żeby napisać...
Byłam w Toruniu przed Bożym Ciałem. W Empiku na Szerokiej, jak szukałam Lokomotywy (ze Stachem na plecach w motylkowym AP) - mama z Maluszkiem w zielonej chuście (kolory jak forum teraz ;) )
:hey:
ChowChowww
23-06-2009, 09:30
Ciągle czekam, aż ktoś mnie dojrzy i w desperacji zapytam :D: czy chusta to na pewno nie była Nati Marsylia? :duh:
rzezuchama
23-06-2009, 14:03
Eeee, ja niedouczona, ale... więcej zielonego. Same zielone... Chyba. No takie jakie forum jest teraz . :roll:
ladybird
23-06-2009, 14:13
Jak w zielonej, to mogłam być ja w Toskanii... Tylko nie pomnę, czy w Empiku byłam akurat 9 czerwca.
Napisz, jaki to Maluszek, bo mój niedługo 2 lata skończy i raczej Olbrzymek już...
rzezuchama
23-06-2009, 14:27
Jak w zielonej, to mogłam być ja w Toskanii... Tylko nie pomnę, czy w Empiku byłam akurat 9 czerwca.
Napisz, jaki to Maluszek, bo mój niedługo 2 lata skończy i raczej Olbrzymek już... Hmmmm, sama noszę na plecach gościa 20 miechów... raczej tamto dzieciątko nie wyglądało na prawie dwuletnie ;) No Maluszek to był taki, co to rączki ma jeszcze schowane. Ale więcej szczegółów nie pamiętam, nie gapiłam się zbyt nachalnie :hide: (starałam się ;) )
Mam koleżankę, która ma 2 albo 3-miesięczniaka i Toskanię. Może to ona ? :mrgreen:
ChowChowww
24-06-2009, 14:20
W każdym razie nie ja na pewno ;-)! Więcej niebieskiego mamy na chuście...