Zobacz pełną wersję : kółkowa i nowe problemy ;)
madziuchna23
22-06-2009, 09:34
To tak: zakupiłam sobie kółkowa BB i chyba nie umiem jej obsługiwać, filmiki obejrzałam, Wasze rady z innych postów znam, dociągam z ręką pod pupą dziecka i ciagle czuję jakiś dyskomfort w noszeniu. Po pierwsze najlepiej mi jak kółka mam niżej a tak podobno źle, no i to nieszczęsne ramię, które wbija mi się w szyję. Na zdjęciach to tak fajnie wygląda a jak patrzę do lustra to dzieciak mi wisi, mnóstwo materiłu przy szyji, kółka prawie na dziecku
no to co mam zrobić?
może to ramię z tymi zakładkmi nie jest dla mnie dobre?
już sama nie wiem
Mayka1981
22-06-2009, 09:54
i ćwiczę i z każdym razem wychodzi mi lepiej...
masz nosić tak, żeby było Wam wygodnie - jak Cie nie przeszkadzają kółka niżej, to sobie tak noś...
na wpijający się materiał w szyję to mogę tylko doradzić przesuniecie bardziej na bok - żeby był większy "rękawek" z chusty - tracisz na możliwościach operowania ręką, ale nic Ci się nie wpija,
a jak masz wrażenie, że dziecko wisi to tylko mocniej dociągać i zaczynaj od góry... a może w ogóle masz dziecko za nisko? ja tak sadzam że siedzi w zasadzie na talii a nie na biodrze, bo jak mam dziecia niżej to mi podskakuje ka każdym kroku i chusta się obsuwa...
no ale wiesz, najlepiej by było ocenić fotkę...
madziuchna23
22-06-2009, 10:04
no właśnie ja na biodrze noszę bo jakoś tak samo się układa :) mąz jak założy to jest ok, nic mu nie przeszkadza i w ogóle :)
chyba faktycznie zdjęcia pocykam i wkleję