Zobacz pełną wersję : Polarek i welurek w kieszonkach
madzik0711
21-06-2009, 21:48
Dziewczyny chciałam zapytać czy też tak macie:confused:
Kupuje młodemu różne pieluchy, bo dużo chce wypróbować i na początku użytkowania tak do 5 prania jak ściagam pieluszke ten polarek, albo welurek jest dość wilgotny, dopiero póżniej fajnie "oddaje" siuśki do wkładki.
Zaznaczam, że bardzo czesto zmieniam pieluszke, nieraz naawet wkładka jest prawie sucha, więc nie jest to wina długiego przetrzymywania w jednej pieluszce;)
Ja niczego takiego w kieszonkach swoich nie zauważyłam.
Ale mam w posiadaniu tylko kieszonki z mikropolarem, welurowych (zwanych też zamszowymi :lol:) nie mam na stanie.
W naszych pieluszkach (z kieszonek z polarem mamy bum geniusy wi wonderoo) polarek jest zawsze suchutki, nawet o kilku godzinach, gdy wkładki są mokre.
W wonderoo nawet po całej nocy polarek bywa suchy, a wkładki aż ciężkie ;)
A może zdejmujesz pieluszkę tuż po siknięciu? I dlatego mokrawy ten polar?
magnolia
26-06-2009, 14:56
A może zdejmujesz pieluszkę tuż po siknięciu? I dlatego mokrawy ten polar?
no właśnie, tuż po siknięciu polarek zawsze będzie mokry, ale za chwilę odda całą wilgoć i znowu sucho:applause:
Ja zawsze od razu czuję (wkładając palucha w pieluchę) jak jest siknięte. Żaden polarek i welurek nie daje 100% suchości.
madzik0711
26-06-2009, 23:43
A mnie się naprawde wydaje, że już po kilku praniach on lepiej puszcza, a może to wina wkladki była, bo konopie w baby kangas, teraz już pieluchy po 3 praniu i super polarek suchutki, a sprawdzam czy jest siknięcie odsuwając kieszonke z przodu, mnie się to podoba:mrgreen:
Może faktycznie nieraz dopiero co po siku sprawdzałam:)
A może ja przewrażliwiona jestem:hide::ninja: