Zobacz pełną wersję : Dzień dobry
Dominique
14-06-2009, 11:54
...no więc i ja się w końcu przywitam -choć do tej pory byłam tylko "podglądaczem-czytaczem". Trafiłam tu z Figi i tym samym szczególne serdeczności wyślę w stronę uczestniczek spotkań poniedziałkowych w Fidze. Chusty jeszcze nie mam - poluję od dłuższego czasu - teraz moje polowania się przedłużą w związku ukryciem przed chustonówką bazarku,no ale cóż ... najwyżej skończy się na nowej, choć wolałam używaną.
No więc witaj i czytaj i pisz.A nad bazarkiem więcej nas ubolewa.
Biedronka
14-06-2009, 18:09
heja :hello:
chusty znajdziesz na chustostraganie a nie na bazarku :wink:
Poza tym teraz jest mały galimatias forumowy i tzreba przeczekac az się naprawi .
Głowa do góry i życzę pozytywnych mysli :)
Dominique
15-06-2009, 01:38
dzięki, a tak bez narzekania na ograniczenia to fajnie że można znaleźć tyle informacji na temat w jednym miejscu
cześć, Dominiko, tu mama Loli:) I do zobaczenia w Fidze:)
witaj.
szybkiego znalezienia wymarzonej chusty
bazarek jest ukryty
a chustostragan sam sie czasem gubi.
wszystko jest w ogloszeniach forumowych
Dominique
15-06-2009, 21:55
Nadal szukam i mam nadzieję że już w końcu niedługo znajdę pierwszą i w końcu zacznę nosić :) Mamo Loli :hello:
Witaj! My też się znamy z Figi :wink:
A z poszukiwaniami chusty idealnej to rzeczywiście trudno jest a im bardziej się człowiek zagłębia w forum, tym trudniej mu podjąć decyzję :wink: Ale Ty jesteś w stosunkowo dobrej sytuacji, bo możesz w Fidze pomacać i popróbować różności i wtedy podjąć decyzję, na co polujesz :wink: Powodzenia w każdym razie i do zobaczenia w Fidze! :)