Zobacz pełną wersję : Neobulle Margot?
prosze o wskazowki :D na czuja (wzrokowego i troche poczytalam na forum) wybralam chuste swoich marzen, tytulowa Margot. Moje doswiadczenia z chustami sa malutkie - okres noworodkowy elastyk BB, teraz od niedawna MT i pouch - w nich jestem zakochana. No i zamarzyla mi sie wiazanka z prawdziwego zdarzenia :love: Prawdopodobnie to bedzie moja jedyna porzadna chusta i chcialabym ja pouzywac troche. Dziecie ma w tej chwili 8 mcy i 10kg. Tak jak MT i Poucha traktuje na krotsze traski - sklep, urzad, krotki spacer tak szukam chusty na dluzsze spacery i wypady. Co myslicie, dobry wybor?
andziulindzia
13-06-2009, 16:22
Bardzo dobry. Neobulle to naprawdę świetne chusty, miękkie, miłe, dobrze się dociągają, dobrze noszą malizny i starszaki. No miodzio. Na pewno będziesz zadowolona
Andzia
wez pod uwage ze ta chusta do cienkich nie nalezy i kapke "grzeje"
kamilcia.xt
13-06-2009, 21:39
jeśli na dłuższe spacery dla cięższego dziecia to wybór idealny! świetnie nosi, świetnie się wiąże, jest mięciutka (nawet nówka), faktycznie niezbyt cienka, ale chusty o dobrej nośności raczej nie bywają cienkie.
ja myślę, ze idealny, bo sama jestem fanką neobulle 8))
możesz miec pewność, że i starsze dziecię będzie Ci się nosić doskonale :thumbs up:
wlasnie, musze miec na uwadze to, o czym pisze Kam i Jana - coreczka bedzie rosnac, a juz jest ciezko :wink: Poza tym moze starszaki tez tam nieraz zapakuje - moj dwu- i trzylatek maja 15kg.
Podobno Manon jest jeszcze grubszy od Margot?
Ale sie ciesze , ze intuicja mnie nie zawiodla :D
dziewczyny a powiedzcie jeszcze jak z instrukcja do Neobulkow? poradze sobie?
szkoda, ze nie chcecie sprzedac Waszych :wink:
dziewczyny a powiedzcie jeszcze jak z instrukcja do Neobulkow? poradze sobie?
szkoda, ze nie chcecie sprzedac Waszych :wink:
z instrukcji raczej wiele się nie dowiesz, niestety wiele chust ma niezbyt fajna instrukcję obsługi
ale za to z naszego subforum chustowiązanie możesz dowiedzieć się czego tylko chcesz :)
są tam linki do internetowych instrukcji oraz dobrych filmików na youtube
ja sama zaczynałam od instrukcji oli z girasola- http://www.girasol.pl/chusty.php
dzieki za linka. Na pewno sie opre na internecie, jeszcze poprosilam ta pania z Ekodzieciaka czy by mogla mi skserowac instrukcje z BB lub Didymosa, podobno sa czytelne. Tak, wlasnie kupilam swoja pierwsza wizanke :bliss: :slingbaby:
Neobulle Margot była moim strzałem w dziesiątkę zeszłej jesieni i zimą.
Gratuluję wyboru :D
Podobno Manon jest jeszcze grubszy od Margot?
Naprawdę tak jest? Choruję na Manona od dłuższego czasu. Wcześniej miałam Lili i bardzo mi się podobała. Myślałam, ze wszystkie Neobulle są takiej samej grubości :?
toniejamam nadzieje, ze dla mnie to tez bedzie strzal w 10 :D
joawojja to wiem z tego forum wlasnie :wink: z recenzji