Zobacz pełną wersję : Witam!
Witam! Jestem Asia i mieszkam obecnie w Warszawie.Trafilam na forum przypadkiem gdy szukałam informacji o pieluszkach wielorazowych.Dzidzius co prawda jeszcze się nie wyklul (termin 13lutego) ale powoli kompletuje pieluszkowa wyprawkę. Dzięki forum zainteresowała się też chustowaniem...zobaczymy czy i ten temat przypadkiem mnie nie wciagnie;) Pozdrawiam.
Wciągnie Cię :). Witaj :)
Wysłane z telefonu
Witaj Dzoana,
Trafiłam na to forum w ten sam sposób :) A termin mam dokładnie miesiąc przed Tobą.
Zapraszam do wątku ciążowego Zima 2015/2016 http://www.chusty.info/forum/showthread.php/122179-Muzakate-już-tuli-Franciszka!-Sezon-na-zimowe-bobasy-rozpoczęty!
kornflejka
24-11-2015, 18:18
Witaj! I ja tez tak tu trafiłam i tak juz siedze :) rozgość się!
Cześć o czuj się tutaj jak najlepiej :)
wciągnie cie baardzo:) do lutego mnóstwo czasu na czytanie a i póznej z małym ssakiem uprzyjemnisz sobie godziny karmienia:)
rozgość się
Dziękuję za super przywitanie:) bardzo mi miło wszystkich poznać, miłego i słonecznego dnia życzę ,pozdrawiam.
tintirinka
25-11-2015, 09:28
Oj wciągnie:) a najlepiej to spotkać się na żywo z chustomama albo idź na jakiś warsztat chustowy.
witaj, spokojnego oczekiwania na maluszka