Zobacz pełną wersję : pozdrowienia z wyspy Man :)
lajnik_czajnik
06-11-2015, 01:50
Witam, jestem 21-letnią mamą Filipka, który za tydzień kończy 7 miesięcy! :) razem z moim prawie-mężem mieszkamy na Wyspie Man w UK od 2 lat a obydwoje jesteśmy z Warszawy :) serdecznie pozdrawiam wszystkie chustomamy! jestem świeża w temacie, na razie kończę etap pasiaka a rozglądam się za jakimś indio dlatego właśnie tu trafiłam (przy okazji mówiąc po prostu przez przypadek) trzymajcie się cieplutko :)
hej, hej :)
zazdroszcze ociupine miejsca, nie powiem. ale tylko ociupine, ja jednak miejska jestem w 100 procentach :D
Witaj :) a ja mam kolegę, ktory migrowal w odwrotna strone - jest z wyspy Man, a mieszka w Warszawie :) (i jest korespondentem FT na Europę środkowa :))
Sent from my iPhone using Tapatalk
magnolia
06-11-2015, 09:43
o rety, ta wyspa jakoś mnie też fascynuje, czytałam ostatnio kilka artykułów kolesia, który tam pomieszkuje i książkę napisał o niej
rozgość się i pisz napisz coś więcej, chętnie poczytam jak Wam się tam żyje:)
agnieszka
06-11-2015, 13:41
Witaj! Fajnie że spotykają się tu osoby także spoza PL :)
tintirinka
06-11-2015, 13:45
Hej, hej:)
Witaj z daleka:)
Warszawa wita tych, co na emigracji;)
My na wyspę Man się wybieramy od roku :p bo się naczytalam o niej. Tylko z Newcastle coś nam bliżej na północ niż na południe ;) ale najbliższe wakacje już koniecznie :D
Pozdrawiamy ^^
Cześć :)
Muszę poczytać o tej wyspie :)
O rety !!!!! A my z chłopem marzymy od lat , że może kiedyś rodzinnie z synami na wyścigi motocyklowe się wybierzemy tam. Ale masz fajnie!!!!
tintirinka
09-11-2015, 12:38
A ja właśnie w książce przeczytałam, że na wyspie Man jest dom Halla Cainea Greeba Castle - podobno mekka turystów z całego świata:)
martuśka
23-11-2015, 10:12
Witaj na pokładzie ! :)