Zobacz pełną wersję : Powitanie
stonesik
11-06-2009, 20:42
Witam ,
Właściwie , to chusty jeszcze nie posiadam , ale po kilku godzinkach w necie jestem tym "chustowaniem" zafascynowana. Ale przerażona też jestem - tyle tego - co wybrać? Mój synek za chwilę skończy 2 miesiące i bardzo przypadły mi do gustu chusty wiązane , ale te możliwości wiązań oraz ich ilość wprawiają mnie w panikę.
Może ktoś mi pomoże , doradzi. Czy na pewno wiązana? Jak wiązać?Gdzie kupić?
Pomocy!
natasszzka87
11-06-2009, 21:37
:welcome:
Witaj, napisz z skąd jesteś, zapewne znajdzie się chustomama w Twojej okolicy, a może nawet jakis klubik i wtedy pomierzysz do woli??:)
:) witaj
kazdy kiedys zaczyna wiec bez paniki... wyglada trudniej niz jest
mam nadzieje ze poczatek przygody przyniesie duzo radosci
Spokojnie, spokojnie :lol:
Faktycznie napisz, skąd jesteś, spotkanie oko w oko z chustomianiaczkami jest najbardziej pomocne :lol: :lol:
I witaj w naszym gronie :hello:
stonesik
11-06-2009, 21:57
Jestem z Lublina. Nie jestem na nic zdecydowana a chciałabym jak najszybciej zakupić sobie chustę. Nie mogę się doczekać ale i zdecydować się jest mi bardzo trudno. Wstyd się przyznać , ale dziecko już drugie a doświadczenia żadnego :oops: Pierwszy syn ma już ponad 9 lat - wtedy nawet jeszcze nie słyszałam o chustach. A jak pierwszy raz zobaczyłam mamę z dzieckiem omotaną materiałem to pomimo zaskoczenia strasznie mi się to spodobało.Rodzina sceptyczna , ale na pewno wszystkich przekonam.
calineczka
11-06-2009, 22:02
witaj witaj i o wszystko śmiało pytaj :D
a chustowanie wciąąąągnie i zanim sie obejrzysz stosik chustowy Ci urośnie :D
anmuszka
12-06-2009, 09:38
Witaj! Trzymam kciuki za chustosukcesy! Rodzinke na pewno przekonasz! Ja skromniutko polecę Ci chustę wiązaną. Ja z początku przerażona kupiłam elastyka ale w ciagu dwóch tygodni przerzuciłam sie na wiązankę. I nie zamieniłabym jej (na razie) na nic innego :wink:
Witaj!Nie przejmuj się.Jeśli mój mąż,totalny antytalent manualny,potrafi zawiązać chustę,to Ty na pewno dasz radę :D
Ja polecam wiązaną chustę,bo daje najwięcej możliwości.
stonesik
12-06-2009, 21:32
No właśnie wiązana wydaje się być najbardziej uniwersalna , daje najwięcej możliwości , ale czy długość chusty ma aż takie znaczenie? Wysoka nie jestem - 164cm - , gruba też nie , chociaż po ciąży zostało ok10 kg :cry: .Teraz ważę ok. 60kg. Jaka długość będzie najodpowiedniejsza? No i gdzie kupić?
madorcia
12-06-2009, 22:01
hej!
też Lublin się kłania :lol:
Jakby co, to pisz priv, bo dokładne odpowiedzi to nie w tym wątku...
Możemy się tez spotkać :P
stonesik
13-06-2009, 20:41
Dzięki ,
odpisałam na priv :P
witamy z drugiego krańca Ojczyzny...