PDA

Zobacz pełną wersję : Gorące pozdrowienia z Rybnika.

Kasiula_
11-06-2009, 20:34
Witam Wszystkie dziewczyny, mam na imię Kasia, a moja córka Dobrawa wczoraj skończyła miesiąc. W chustę wiążemy się od dwóch tygodni, jak się zamotałyśmy pierwszy raz to poczułam się wolna, bo nie musiałam się martwić co dzieje się z moim skarbem, w końcu miałam Dobrusię przy sobie! :lol: ale robię to rzadko, norma to raz dziennie ponieważ nie jestem pewna mojego wiązania, niby wszystko ok, nóżki, główka w porządku, ale wiecie jak to jest z obawami o swoje dziecko, a tym bardziej, że nikt nie sprawdził czy dobrze się wiążę, jedynie koleżanki z innego forum za pomocą zdjęć "poprawiły moje wiązanie". Wiem, ze Dobrusi się podoba w chuście, bo jak Ją wsadzę to siedzi cicho i ze 3 godziny dopóki głód Jej nie obudzi.
Mam nadzieję, że córcia da mi chwilę wolnego na czytanie tego forum, bo widzę, że to istna kopalnia wiedzy :thumbs up: i zamierzam z tego skorzystać, no i mam nadzieję, że wspomożecie radą zieloną jeszcze w noszeniu koleżankę :wink:
Serdecznie witam Wszystkich :D

natasszzka87
11-06-2009, 22:38
:welcome: Rozgość się u nas:)

dagis
11-06-2009, 22:41
witaj :)
milej przygody chustowej

EmilkaK
12-06-2009, 11:41
Witaj.
Jakie ładne i oryginalne imię dałaś córci :)

grochowa
12-06-2009, 21:48
Dobrawa,...pięknie nazwałaś (liście) córe. My mamy Antoninę (Antoninkę, Antosię, Tolkę, Tośkę, Tosiule... Tosiaka...:) Chciałam mieć Florentyne...ale w drodze małżeńskiego kompromisu jest Antonina...

Witamy w gronie chustowych mam.

anmuszka
13-06-2009, 17:17
Witamy serdecznie! piękne imie dla córki. ja też jak zaczynałam to do konca nie byłam przekonana czy wszystko jest w porządku. Może by Ci pomogło jakies spotkanie na żywo z jakąs chusto mamą albo Klub Kangura?

Kasiula_
13-06-2009, 21:53
anmuszka to jest dobry pomysł z mamą, która by mi pokazała co nieco, ale nie wiem gdzie spytać czy któraś z dziewczyn jest z Rybnika :hide:

kulka37
14-06-2009, 11:48
Witaj!śliczne imię dla córci :applause: Nie bój się i wiąż jak najwięcej,bo trening czyni mistrza :D Może na forum jest ktoś z Twoich rejonów sprawdź w "pomocnych chustomamach"

justka
16-06-2009, 00:36
KAsiula, witaj:)
Przyjedź do Wodzisławia na spotkanie chustowe Klubu Kangura (najbliższe 28 czerwca o 10.00):)

magi104
16-06-2009, 16:48
Witajcie :hello: ty i twoja córeczka o pięknym imieniu :love: