Zobacz pełną wersję : chustopruchno wraca jako chustoniania ;)
Hejka, nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta bo moje dzieciaki niestety z chust już wyrosły i moja droga z forum się rozeszła , jednak niedawno zaczęłam pracę jako niania cudnej Tosi która zdecydowanie lubi chusty , mama stosuje wielopieluchy i blw i tak sobie przypomniałam o tej skarbnicy wiedzy i postanowiła wrócić , jak czas pozwoli będę wpadać :)
Wiewiórka
20-10-2015, 17:22
Hej! Pamiętam cię
Shrimpmum
20-10-2015, 17:35
Taka niania to skarb :-) też chciałabym taką
kornflejka
20-10-2015, 17:38
Hej! :Hello:
Fajnie , że ktoś mnie jeszcze pamięta :)
Shrimpmum polecam się za 2 lata jak moja Tosienka dorośnie i już mnie nie będzie potrzebować ;)
Georgina
20-10-2015, 19:43
Cześć Super nianiu! :)
Shrimpmum
20-10-2015, 20:33
Dobra, będę pamiętać :-)
I ja pamiętam, m.in. ze względu na wyjątkowy avatar :D
I ja pamiętam, m.in. ze względu na wyjątkowy avatar :D
o to to to
Witaj Ajko
panthera
20-10-2015, 23:00
no jak cię można było nie zapamiętać :D
emilia3333
20-10-2015, 23:21
A nie masz kogoś takiego jak Ty do polecenia w Trójmieście?
Oddam królestwo...:)
Pamiętam:) (pisze to chustopróchno niemogące się rozstać z forum;))
Cześć kochana.
Widzisz, a ja tu nadal przesiaduję. :)
Ja też pamiętam :) cześć!
i ja pamiętam :D
chcieliśmy nadać pierwszej córce imię Ajka ale nam wtedy nie dali :P przy drugiej już by przeszło ale że było zaklepane dla Starszej to wybraliśmy inne.
Witaj z powrotem!
Aż się zaczerwienilam z zaskoczenia
Pentla wcale się nie dzieje że tu jestes tezbym była gdyby mi moja nie święta trójca trochę czasu zostawiła :lool:
Ajka jasne że pamiętamy :) niektórzy siedza tu ciągle mimo upływu lat :) witaj ! :kiss:
oczywiście, że pamiętamy!!! i podpisuje się pod tym co napisała MonikaK.
Mamamaria
21-10-2015, 12:30
Witaj :-)
slonetshko
21-10-2015, 13:57
Ja też pamiętam :) Witaj ponownie!
Taka niania to skarb!!!! Miłego wspominania i rozgość się, fajnie czasem wrócić na stare śmieci :)
ostroszyc
22-10-2015, 01:41
Wystarczyl rzut oka na avatar :) witaj!
Ajka jasne że pamiętamy :) niektórzy siedza tu ciągle mimo upływu lat :) witaj ! :kiss:
Niektórzy jeszcze cudne maluchy maja :) a mnie tylko moje rozgrywane straszaki w domu i cudze maluchy do chusty zostają :wrapmom:
O ile dobrze widzę to gratuluje fasolki
Ajko! Witaj znów :kiss:
Hejka Mamru dobrze widzę że ci bąbel przybył gratuluje ( i tak pocichutku zazdroszcze że mnie już nie przybedzie:oops:)
Ajko i ja Ciebie przywitam :) Miło znów widzieć Twój charakterystyczny Avatar.
Niektórzy jeszcze cudne maluchy maja :) a mnie tylko moje rozgrywane straszaki w domu i cudze maluchy do chusty zostają :wrapmom:
O ile dobrze widzę to gratuluje fasolki
Dziekuję :kiss: