Zobacz pełną wersję : a ja się przewrotnie przywitam po raz pierwszy po przeprowadzce:)
Przewrotnie, bo prawie 2 tys. postów, ale jednak po raz pierwszy we właściwym dziale:hide:, bo wcześniej coś tam skrobnęłam o nas, ale w miejscu, w którym tego już na pewno nie ma.
Pozdrawiam, obecnie już z okolic 3miasta. Z jednego dziecka zrobiło mi się w międzyczasie 3, a z jednej chusty - 7, tylko mąż ten sam pozostał. Bardzo lubię to forum i w sumie się tu już zadomowiłam, ale czas zrobić to jak należy:mrgreen: - także witam Was i mam nadzieję, że choć już nie jestem "pierwszej młodości" tu, też mnie ktoś przywita jeszcze:hey:.
huskymama
27-08-2015, 00:09
:-) ja witam
dzięki, czuję się przywitana nareszcie:p:)
No to ja też Ciebie przywitam i powiem, ze sama kiedyś o takim wątku myślałam ;)
Witaj więc, ja od zarejestrowania się na forum przeprowadzałam się hmm... chyba 6 razy, nie witałam się na nowo ale to całkiem niezły pomysł! :)
no to Witaj i niech Ci kolejne 2 tyś stukną raz dwa
Witaj :)
Tak mi się wydawało, że nick znajomy ;)
kłaniam się:), dzięki... właśnie nie wiem kiedy te 2000 poszło, większość w ostatnim roku chyba.
Krysia - działaj:lol:
Cześć i czołem! :)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Kosmitka
31-08-2015, 14:09
haha, witaj :D
:hello:
aniamakrela11
03-09-2015, 10:55
hejhej Majka :D
Ja od zarejstrowania tutaj przeprowadziłam się 5 razy, a w ten weekend będzie szósty :p Może też wątek założę? :lool: Chociaż ja się tutaj wtedy witałam ;)
Paprotka
03-09-2015, 21:08
Witaj :D:D Kolejnych chuściochów i chust! :)
[...]Chociaż ja się tutaj wtedy witałam ;)[...]
a to dużo zmienia:lol:
Witaj :D:D Kolejnych chuściochów i chust! :)
o chusty mogę się sama postarać, o chuściocha już trudniej, a niestety ostatnie dni pokazują, że mojemu m. może się najszybciej zamarzy jak już dzieci dorosną i się wyprowadzą:p