Zobacz pełną wersję : Witam :)
Przepraszam, że najpierw zaczęłam pisać w innym wątku . Chciałabym to nadrobić i przedstawić się. Mam na imię Ewa i jestem mamą 11 miesięcznego synka. Mieszkamy w okolicach Krakowa. Wiem, że późno pomyślałam o chuście, ale mam nadzieję, że lepiej późno niż wcale.. Bardzo bym chciała mieć jeszcze dziecko w przyszłości , więc może to czego nauczę się teraz jeszcze się przyda :).
Żałuję, że nie pomyślałam wcześniej o chustonoszeniu (trochę się bałam że sobie nie poradzę), bo mój synek jest z gatunku nieodkładalnych i nie usypiających samodzielnie ... Za to bardzo lubi przytulanie :) Na razie nie chodzi, powoli zaczyna stawać przy meblach.
Pozdrawiam gorąco wszystkie forumowiczki i dziękuję za już udzieloną mi pomoc :)
Cześć Ewa :)
Im większe dziecko tym więcej możliwości do noszenia. Może poza chustą nosidło ergonomiczne?
A tak wogóle to zapraszam do wątku rówieśniczego Lato 2014. Zaraz postaram się wkleić link.
http://www.chusty.info/forum/showthread.php/105966-%E2%99%A5-LATO-2014-%E2%99%A5
HoliPoli
12-08-2015, 15:34
Witaj Krewka!
Dzięki za zaproszenie i powitania :) na razie chciałabym skupić się na chuście, ale nosidło to też fajny pomysł :) A jak można się dopisać ? Nie mam doświadczenia w pisaniu na forach..
Dzięki za zaproszenie i powitania :) na razie chciałabym skupić się na chuście, ale nosidło to też fajny pomysł :) A jak można się dopisać ? Nie mam doświadczenia w pisaniu na forach..
Po prostu wejdź w wątek i pisz, pytaj :) Większość z nas już się trochę wątkowo / forumowo zna. Wspieramy się od początku ciąż :) Ale ciągle ktoś dołącza, a im nas więcej tym weselej :)
Witaj Krewka !
Ja również zachęcam Cię do dopisania się do wątku rówieśniczego Lato 2014. Podczytuję forum od roku a dopiero niedawno trafiłam na ten wątek, jest świetny, bardzo żałuję, że nie byłam tam od początku !!!! Ale ostrzegam-uzależnia :D
Hej! Ja tak z ciekawości podpytam: z której strony Krakowa jesteś? Z lata 2014 kilka osób w okolicy mieszka:)
Cześć, tak dokładnie to jestem z Bochni :)
O to jest Was więcej stamtąd ;) Co do chust i nosideł, to może by Ci Wanda (pasiata) coś doradziła, niedaleko mieszka i ma storcze na pewno i nie tylko storcze, w różnych długościach.
Czytałam już o Pani Wandzie, być może zapiszę się na warsztaty u mnie w mieście :)