Zobacz pełną wersję : Płock - czy znajdzie się doradca chcący prowadzić warsztaty raz na jakiś czas?
moli1978
30-07-2015, 10:37
Zorganizowałam w Płocku małe spotkanie chustowe dla 3 osób, które mnie pytały co i jak. Przyszło 12. Wszyscy z chustami, chcący bardzo nosić ale nie mający pojęcia jak. Trochę pokazałam kieszonki, opowiedziałam co wiem. Ale ja nie noszę już 4 lata i doradcą nie jestem, żeby ludzi uczyć :(
A chęci w Płocku są.
Czy ktoś chciałby przyjechac i poprowadzić profesjonalne warsztaty?
A może ktoś kogoś poleci?
Super pomysł:) sama chętnie bym wybrała się na takie spotkanie. Mam tylko chustę typu pouch, ale chętnie bym się dokształciła:)
Drogie chustomamy i chustotaty. Od niedawna zakochani jesteśmy w przytulaniu się w chuście. Kto jednak próbował, ten wie, że nie jest to takie łatwe jakby się wydawało. Poszukiwałam doradcy chustowego, ale w Płocku ciężko... Miałam konsultacje online, ale to nie to samo co na żywo. Pojawiła się możliwość zorganizowania kilkugodzinnych warsztatów z doradcą ClauWi w Płocku, ale potrzebne jest min. 6 chętnych osób j jakieś dogodne do tego miejsce. Ktoś chętny?
Właściwie to potrzebujemy 5 chętnych, bo szósta ja ;)
AnettMaj
01-03-2016, 09:30
Byłabym chętna na spotkanie.