Zobacz pełną wersję : makka pakka się wita
makka pakka
07-06-2009, 08:55
nie jest to mój debiut na forum (debiutowałam tu (http://chusty.info/forum/viewtopic.php?f=4&t=19116)), ale winna wam jestem oficjalne przywitanie.
w i t a j c i e :D
jestem młodą stażem mamą (8 m-cy), która dopiero raczkuje w chustowaniu :wink: kilka miesięcy temu (w zimie) miałam krótki epizod z chustą kółkową, która sprawdzała się świetnie do krótkiego noszenia synka po domu i ewentualnie do usypiania "w gościach". na dworze jej nie testowaliśmy, bo pora roku jakoś nie sprzyjała.
od kilku dni jestem posiadaczką swojej pierwszej chusty tkanej (zielonej papryczki babylonii, która mnie dosłownie zauroczyła :love: ). od kilku więc dni motam ile wlezie, bo taszczenie wszędzie ze sobą wózka strasznie mi obrzydło, a nosić na rękach mojego prawie 11 kilowego skarba dłużej niż kilka minut nie jestem w stanie. dodam jeszcze tylko, że jutro :oops: kończę 32 lata :shock:, a poza tym jestem wykładowcą akademickim i aktualnie dręczę studentów zaliczeniami :wink:
miło mi was poznać :D
z tego miejsca chcę jeszcze raz podziękować za pomoc w pierwszych wiązaniach. bez was nie dałabym rady
Witaj,
mam córeczkę o miesiąc starszą od twojego Ignacego (pięęęęękne imię!!), zresztą podobnie się nazywa :wink: - Iga :D :D :D
Może jakaś fotka w tej chuście??
Nie jestem obeznana, a nazwa mnie zaintrygowała 8)) 8)) 8))
Witaj, makka pakka :) piekny awatarek :love:
Witaj !!
Papryka cudna jest niezmiernie !! Też ją mamy, ale w wersji kółkowej :D
A ja się właśnie z sesją męczę :evil: , dzidzię mi co chwilę notatki atakuje albo wali łapkami w klawiaturę :?
Witaj!Mój synek za 4 dni będzie miał 8 miesięcy,więc tym bardziej się cieszę ze spotkania ! :hello:
makka pakka
07-06-2009, 16:32
to my dziś podczas eko-pikniku nad zalewem zemborzyckim (obrzeża lublina).
http://img190.imageshack.us/img190/7697/img3149y.jpg
http://img146.imageshack.us/img146/169/img3141.jpg
:hello:
paskowka
07-06-2009, 18:32
Papryczka piękna, chyba i ja się skuszę. A zalew zemborzycki znamy a jakże, ja z Puław się wywodzę więc i Lublin mi nie obcy tym bardziej że tam studiowałam:)
czukczynska
07-06-2009, 19:39
:hello: Witaj.
Papryczka jest wprost stworzona dla Was!
Witam krajankę :hello: i jeśli dobrze kojarzę twarz to łączy nas nie tylko miasto ale też osiedle :D
jako lokalna patriotka (chociaż emigrantka) trzymam wiernie kciuki i pozdrawiam :D
Zielona papryczka Babylonii - to już wiem na co będę chorować 8)) 8)) 8)) 8))
Do tej pory oficjalnie się nie przedstawiałam, ale Twój post mnie zachęcił, więc zrobię to w tym miejscu. mam na imię aśka, a moja córa Lola wczoraj skończyła 8 miesięcy:) To nie koniec zbieżności:) Też jestem wykładowcą akademickim i też aktualnie egzaminuję, przy czym właśnie dziś wróciłam z egzaminu, który był egzaminem komisyjnym w składzie ja i moja córka (bo mąż akurat wyjechał na delegację, a mama na rehabilitacji. Jeszcze jutro czeka mnie kolejny hardcore w takim samym składzie:) Aktualnie nosimy się w manduce, z czego niezmiernie cieszy się mój kręgosłup. Kraków pozdrawia daleki, ale przepiękny Lublin!
makka pakka
08-06-2009, 10:06
...właśnie dziś wróciłam z egzaminu, który był egzaminem komisyjnym w składzie ja i moja córka (bo mąż akurat wyjechał na delegację, a mama na rehabilitacji. Jeszcze jutro czeka mnie kolejny hardcore w takim samym składzie
ostatnio zabrałam mojego smyka z wózkiem do pracy na zaliczenie, w czasie którego byłam zmuszona go nakarmić bo zaczął baaardzo głośno domagać się obiadu (na szczęście miałam ze sobą słoiczek :oops:). następnym razem zabieram go w chuście. :D
uściski
hehe, no to znasz juz to doswiadczenie:) a moge zapytac, jaka dziedzina sie parasz? bo lublin to mi sie glownie z filozofia kojarzy, a ja wlasnie filozof z bozej laski...
Aha, no i oczywiście: sto lat sto lat! Niech Ci Ignac rośnie radośnie!
makka pakka
08-06-2009, 12:02
a moge zapytac, jaka dziedzina sie parasz?
socjologia, politologia :)
o, to po sąsiedzku. Ostatnio moja koleżanka socjolożka była w Lublinie z referatem na temat obecności kobiet albo nowego feminizmu, już nie wiem, Gośka Bilska się nazywa:)
pozdrowienia
Witaj, makka pakka :)
Okazuje się, że jest nas tu trochę wykładowców, fajnie :)
Witaj, piękne barwy (chusty no i korali oczywiście) i smoczątko na awatarze prześlicznie smoczy