Zobacz pełną wersję : Blueberry - które najlepsze?
Iskierka
02-07-2015, 00:38
Nasunęło mi się kolejne pytanie przed zakupami... pieluszki firmy Blueberry - jest sporo rodzajów - kieszonki (z bambusem, bawełną itd.), aio i jeszcze taka jedna ciekawa side snaps zupełnie inaczej zapinana... ktoś miał z nią do czynienia? Które Blueberry przypadły Wam najbardziej do gustu? Warte są swojej niemałej ceny? Dzięki za podpowiedzi!!
Są jeszcze formowanki, super chłonne, super zgrabne (wąskie w kroku). Szczerze mogę polecić.
Iskierka
02-07-2015, 01:49
No właśnie w tym sklepie gdzie robię zamówienie nie ma formowanek tej firmy, jaki kilku innych rzeczy które mi przypadły do gustu... Za to pokochałam formowanki Little Lamb! Cudne, zgrabne i też wąziutkie.
Ja miałam otulacz. Był taki "masywniejszy", większy niż inne otulacze, które miałam, więc świetnie sprawdzał się na nocne formowanki.
ja mam dwa otulacze OS Blueberry,jeden na napki drugi na rzep, oba są fajne,zgadzam się,że na formowanki są super,ładnie trzymają,jeśli chodzi o gabaryty to z pewnością są większe niż standardowe OS innych firm. Jakość materiałów i wykonania bardzo wysoka,PUL pancerny.