PDA

Zobacz pełną wersję : Blueberry - które najlepsze?

Iskierka
02-07-2015, 00:38
Nasunęło mi się kolejne pytanie przed zakupami... pieluszki firmy Blueberry - jest sporo rodzajów - kieszonki (z bambusem, bawełną itd.), aio i jeszcze taka jedna ciekawa side snaps zupełnie inaczej zapinana... ktoś miał z nią do czynienia? Które Blueberry przypadły Wam najbardziej do gustu? Warte są swojej niemałej ceny? Dzięki za podpowiedzi!!

guesy
02-07-2015, 00:41
Są jeszcze formowanki, super chłonne, super zgrabne (wąskie w kroku). Szczerze mogę polecić.

Iskierka
02-07-2015, 01:49
No właśnie w tym sklepie gdzie robię zamówienie nie ma formowanek tej firmy, jaki kilku innych rzeczy które mi przypadły do gustu... Za to pokochałam formowanki Little Lamb! Cudne, zgrabne i też wąziutkie.

katsos
02-07-2015, 17:59
Ja miałam otulacz. Był taki "masywniejszy", większy niż inne otulacze, które miałam, więc świetnie sprawdzał się na nocne formowanki.

Lauren
08-07-2015, 21:55
ja mam dwa otulacze OS Blueberry,jeden na napki drugi na rzep, oba są fajne,zgadzam się,że na formowanki są super,ładnie trzymają,jeśli chodzi o gabaryty to z pewnością są większe niż standardowe OS innych firm. Jakość materiałów i wykonania bardzo wysoka,PUL pancerny.