Zobacz pełną wersję : Dzień dobry
Tata informatyk
15-06-2015, 16:13
Dzień dobry.
Tu tata Szymona z Krakowa :D.
Witaj Tato Szymona! :) Co Cię do nas przygnało? W jakim wieku jest Twój synek?
Witaj! może mój mąż nie będzie juz taki osamotniony ;) z jakiej części Kr jesteś? a w jakim wieku masz syna?
Tata informatyk
15-06-2015, 17:19
Co Cię do nas przygnało?Żona sobie tu pisze, to pomyślałem, że sobie też konto założę ;).
W jakim wieku jest Twój synek?10 miesięcy, 28 dni.
z jakiej części Kr jesteś?Ruczaj.
Fajnie, że dołączył do nas chustotata. No to teraz jeszcze niech się żona ujawni :D
Ha ha drogi mężu ty to potrafisz mnie rozbawić:-D szkoda tylko, że nie ma na forum opcji wyboru czy chce się być chustonówką czy chustonówkiem;-)
Ja natomiast bardziej jestem czytająca niż pisząca, forum to jednak skarbnica wiedzy wszelakiej:-D Bardziej tez jesteśmy pieluchowi niż chustowi;-)
Nastusienka
15-06-2015, 23:31
Witaj Tato :) rozgoscie się rodzinnie:)
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Ruczaj.
to pracujesz w Motorolii czy Ericpolu? ;) - pytanie z przymrużeniem oka - nie musisz na nie odpowiadać
Ha ha drogi mężu ty to potrafisz mnie rozbawić:-D szkoda tylko, że nie ma na forum opcji wyboru czy chce się być chustonówką czy chustonówkiem;-)
Chyba dla ojców jest ranga: chustotata (poprawcie mnie, jeśli się mylę)
Tata informatyk
16-06-2015, 10:07
Dziękuję za powitanie :-).
Wolałbym jednak nie zdradzać gdzie pracuję. Mogę powiedzieć, że nie jest to Motorola ani Ericpol ;-).
huskymama
22-06-2015, 22:20
Hej :-)