PDA

Zobacz pełną wersję : Lista proszkow do prania pieluch wielo BEZ mydla

biedroneczka1
07-06-2015, 12:30
Mozecie wypisac kilka, ktore nie maja w swoim skladzie mydla i nadaja sie do prania pieluszek wielo?

Okazuje sie, ze i ekoproszki potrafia byc z mydlem w skladzie, akurat taki mam w domu.

Jesli mozecie to wypiszcie tez i niemieckie, amerykanskie, angielskie itp. srodki.

Dziekuje!

asioczka
07-06-2015, 13:59
a ten watek nie wystarczy? http://www.chusty.info/forum/showthread.php/26641-Sk%C5%82adniki-proszk%C3%B3w-do-prania-por%C3%B3wnanie

biedroneczka1
07-06-2015, 19:12
Chyba wystarczy asioczko, tak czy siak juz zglupialam i nie wiem w czym bede prac pieluchy...

bansza
07-06-2015, 19:21
wystarczy że mydła jest mniej niż 5% np nowe kapsułki perluxa się nadają ;) testowałam je w domu na moim małym atopiku i toleruje bez komplikacji, a pieluchy doprane, nie zatłuszczone i jeszcze całkiem ładnie pachną

bafika
01-07-2015, 12:01
wystarczy że mydła jest mniej niż 5% np nowe kapsułki perluxa się nadają ;) testowałam je w domu na moim małym atopiku i toleruje bez komplikacji, a pieluchy doprane, nie zatłuszczone i jeszcze całkiem ładnie pachną
o widzisz też testowałam perluxa i o ile dla nas super - męża nic nie swędziało i zapach mu się podobał, tak synek niestety nie toleruje tych pereł perluxa a atopikiem nie jest :/ każde dziecko inaczej.