Zobacz pełną wersję : Wiązania dla siedzącego dziecka
Precelka moja już siedzi i zastanawiam się jak mogę ją motać. Wiem, że w kieszonkę i pp z wyciągniętymi rączkami. Ale w tym plecaku ciągle mam wrażenie, ze coś jest nie tak. Kieszonka zaś opanowana przeze mnie do perfekcji jest z przodu - a mała waży coraz więcej :) Może jakieś inne wiązania dla siedzącego dziecia (najlepiej z tyłu właśnie)? I linki z godnym polecienia filmikiem jak wiązać? Będę wzięczna bardzo :)
marylove
24-05-2015, 00:39
a plecak z koszulką próbowałaś? najwygodniejszy przy coraz cięższym dziecku, aczkolwiek ja najwięcej to nosiłam jakieś 10 kg (bo moja prawie trzylatka teraz waży 11)
Mikalina
24-05-2015, 10:42
Ja czasem wiąże po z rączkami w środku, szczególnie do usypiania lub z jedna na wierzchu jesli tak wyjdzie, nie musisz sie tego tak trzymać bo jest wygodniej z rączkami w środku dla Ciebie. Chyba ze dziecko chce to inna sprawa :p
Mała w sumie nie protestuje jakoś mocno jak ma zawiązane rączki ;) Gorzej, że w tym plecaku mi ciężko jakoś i widzę babole, choć najgorzej chyba nie jest. Dlatego pomyślałam o jakimś innym wiązaniu.
marylove do plecaka z kieszonką się przymierzam :ninja:
Spróbowałam właśnie zamotać małą plecak z koszulką i jestem zachwycona :cool: Jest o wiele lżej niż w pp. W sumie zrobiłam to tak na freestylu aby się nauczyć i tutaj szok :omg: wszystko się ładnie podociągało aż wierzyć się nie chce, że za pierwszym razem i bez dokładnej inwigilacji instrukcji :) Jest tylko jedno ale. Dupowpadka nie wyszła. No i zastanawiam się czy ona w ogóle być powinna, bo to przecież wiązanie dla siedzących dzieci, więc może się czepiam? :hmm:
No przyznać się, która wie jak to jest z tą dupowpadką w plecaku z koszulką? :ninja: