Zobacz pełną wersję : Kupię chustę tkaną skośno-krzyżową -bawełna może być 4,6 m
Witam, szukam pierwszej chusty. Chciałabym żeby była bawełniana, tkana, skośno-krzyżowa. Co do rozmiaru nie mam jeszcze w tym doświadczenia ale znajoma podpowiadała mi żeby kupić 4,6 m. Sama mam 172 cm wzrostu i poza brzuszkiem ciążowym jestem raczej szczupła. Jak któraś ma do odsprzedania chustę odpowiednią dla mnie to zapraszam do składania ofert:-)
zamieść tutaj ogłoszenie :) http://www.chusty.info/forum/forumdisplay.php/109-Kupi%C4%99
1985sloneczko
12-05-2015, 11:27
Ja mam 4,6 LF pasiaka zielono-turkusowego co prawda nie pamietam nazwy modelu cos na "A" jestem druga wlascicielka, powiem szczerze, ze kupilam jak Mlody mial ok roku, nie chcial sie zaczac wiazac :/ mialam zostawic dla drugiego, ale mimo szczerych checi drugiej ciazy ani widu ani slychu ;/ wiec dzis mnie natchnelo ze moze odsprzedam ta piekna chuste... mysle o cenie 150 + KW :) ale mowie dopiero zaczynam o tym myslec i moge sie rozmyslic ;P
1985sloneczko
12-05-2015, 11:28
Wolalabym odsprzedac cos innego by zalatac dziure w budzecie ;)