PDA

Zobacz pełną wersję : indianka ja...

vatanaya
03-06-2009, 11:42
witam was wszystki chustoholiczki :-)
mam na imie Kasia i jestem mama Majki lat 8 i Martynki 5 miesiecy.
niestety Majki w chuscie nie nosilam, bylismy biednymi studentami z dala od domu i z malym dzieciaczkiem,,, zreszta wtedy jeszcze o chustach nie wiedzialam nic - ku mojej rozpaczy teraz.
o chustach dowiedzialam sie przypadkiem zaraz po porodzie. moja pierwsza byla elastyczna gabi. po 5 tygodniach od urodzenia Tyśki pojechalismy na warsztaty do Oli z girasola no i wpadlam po uszy. wtedy wlasnie trafila do mnie pierwsza tkana chusta teczowa. cudo i cudownie sie czulam. po cesarce i bardzo ciezkim porodzie noszenie dla nas obu stalo sie niesamowitym doswiadczeniem bliskosci i tajemniczosci, ktora tylko ja i moje dziecko czulysmy.
teraz nosze codziennie , chociaz wrocilam juz do pracy staram sie nosic jak najdluzej i jak najczesciej - chociaz nie zawsze mam sily...
teraz mam juz 2 chusty i wciaz mi malo. mam swoje chustowe marzenia... jak murayama ktore jeszcze musza poczekac. aktualnie Asia z Valabii szyje dla nas MT - zeby moj maz juz nie narzekal ze z "ogonami" chustowymi musi sie silowac :D
forum podczytuje juz od jakiegos czasu ale dopiero teraz odwazylam sie napisac.
bede miala zaszczyt wraz z innymi osobami pewnie i tu na tym forum udzielajacymi sie , w powstawaniu klubu kangura w Trojmiscie - co napelnia mnie wielka radoscia i duma. byc moze nie jestem jeszcze tak wprawna chustomama ale udalo mi sie juz pare osob swoja pasja zarazic i mam nadzieje ze jeszcze na tym nie koniec.

slonetshko
03-06-2009, 15:29
Witam koleżankę z Wybrzeża
Miło że do nas dołączyłaś :D

Langel
03-06-2009, 16:00
witaj :)
pieknie napisalas o tej bliskosci po porodzie....ja zaluje ze synka nie nosilam od pierwszych dni, teraz mam zamiar to nadrobic :) bo ta bliskosc dziecka jest czyms niepowtarzalnym i pieknym. Za to kocham chusty wlasnie :)

czukczynska
03-06-2009, 16:04
Witaj :hello:
Po 5 chustach też Ci będzie mało :roll:

grimma
03-06-2009, 16:42
:hello:

myrra
03-06-2009, 16:46
Witaj :kiss:

magi104
03-06-2009, 22:24
Witaj :lol: :lol: :lol:
Ja też z tych co żałują, że chusty nie były popularne kilka lat wstecz :wink: oj przydałby się taki wynalazek przy mojej starszej córeczce :roll: :roll: :roll:

grochowa
05-06-2009, 17:53
Przeczytałam to co napisałaś i bardzo przykro mi sie zrobiło...Choć moja córeńka ma dopiero 2 miesiące a chusta w domu to jeszcze nie praktykujemy. Mamy problem z bioderkiem i aparacik wskazany, więc czekam. Ale już mi szkoda tego czasu, który straciłyśmy...

grochowa
05-06-2009, 17:56
forum podczytuje juz od jakiegos czasu ale dopiero teraz odwazylam sie napisac.
bede miala zaszczyt wraz z innymi osobami pewnie i tu na tym forum udzielajacymi sie , w powstawaniu klubu kangura w Trojmiscie - co napelnia mnie wielka radoscia

...ooo ja też jestem z Trójmiasta....

AJ
05-06-2009, 19:54
I ja witam koleżankę z okolic :hello:

vatanaya
05-06-2009, 20:06
to moze jakis spacerek po gdyni przy okazji?? potrzebuje pomocy przy motaniu plecaczka..
az dziw ze moj dziec dzisiejsze proby wytrzymal... brawa dla niej ;-)

JJ
05-06-2009, 21:10
:welcome:

izoldziak
05-06-2009, 21:35
witamy :welcome:

calineczka
06-06-2009, 22:53
witaj !!!
jeszcze wiele chustowego przytulania przed Wami!
i tyyyyle chust :D