PDA

Zobacz pełną wersję : imse vimse sio

karolciaczika
18-04-2015, 23:47
Kolejna nowość,system taki jak w grovi,tylko i otulacz droższy i wkłady droższe,ciekawe czy warto zainwestować?
Miałyście do czynienia już z ta pieluszką? o Aio imse vimse czytałam tu ale sio chyba jeszcze nie było...
o to mi chodzi http://pieluszkarnia.pl/product-pol-15471-Pieluszka-All-In-One-ONESIZE.html

karolciaczika
18-04-2015, 23:50
już doczytałam że aio imse vimse zostało wycofane i ta hybrydowa pieluszka je zastąpiła
edit,aio tez maja na stronie wiec już sama nie wiem...

NEMO
20-04-2015, 07:41
już doczytałam że aio imse vimse zostało wycofane i ta hybrydowa pieluszka je zastąpiła
edit,aio tez maja na stronie wiec już sama nie wiem...
Kupiłam 1 szt . Otulacz bardzo dobry, przyjazny z fajnego pula, nie taki ceratowy, nie przecieka przy nóżkach, super trzyma, a to osiągnięcie, bo mój Kuba ma 2 lata i 3 m-ce :-) wkłady dla nas za słabe, ale bez przesady, żeby 2 latka wytrzymały, BG też wzmacniam bambusem. Otulacz nie ma zakładki z przodu i z tyłu. O ile zakładka z tyłu nie jest mi potrzebna, bo gumka na plecach i tak trzyma wkład na miejscu, to z przodu by się przydała, bo nic nie chroni wkład i nie zabezpiecza przed zmoczeniem ubranka. Mieliśmy przeciek z przodu, ale to wina źle nabitej napy w otulaczu, za wysoko i wkład wystawał poza otulacz, zalało z przodu całą bluzkę, bo wkład wystawał poza otulacz.