Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : witam pięknie z Gdańska :)

monika.kiedr
16-04-2015, 12:28
Cześć wszystkim! Mam na imię Monika. Jestem mamą blisko półrocznego Jaśka. Nosimy się od czterech miesięcy. Mieliśmy króciutką przygodę z elastyczną, ale synkowi ewidentnie nie przypasowała (teraz sądzę, że był już za duży do niej). Polubiliśmy za to bardzo chusty tkane zarówno dlugą, jak i kółkową :) fajne miejsce to forum, choć jeszcze go nie ogarnęłam :p pozdrawiam ciepło :)

kornflejka
16-04-2015, 12:33
Cześć :)
Miłego ogarniania :)

Cane
16-04-2015, 13:06
Witam z Gdyni ;)

magnus
16-04-2015, 13:50
Cześć :) I czuj się tutaj jak najlepiej :)

Jóna
16-04-2015, 15:44
:hello:

Mażinka
16-04-2015, 17:03
Cześć:) Ja też dopiero ogarniam:rolleyes:

kaisa
16-04-2015, 17:25
Witaj i pozdrawiamy :hello:

Pat
16-04-2015, 17:38
Cześć :)

Patrycja89
16-04-2015, 22:55
Witamy również z Gdańska :)

sag8
19-04-2015, 13:01
no to witamy, witamy...

krysiak
19-04-2015, 14:19
:) Macham z okolicy ;)

KasiaGdynia
29-04-2015, 08:37
Witam wszystkie mamy :)

Czy wśród zebranych tutaj pań (jak widzę w większości z okolic trójmiasta) znajdzie się może jakaś eko-mama?
Jestem studentką trzeciego roku pedagogiki (wczesnej edukacji z terapią pedagogiczną) na Uniwersytecie Gdańskim i właśnie piszę pracę licencjacką na temat ekologicznego macierzyństwa. Poszukuję ekologicznych mam małych dzieci (z okolic trójmiasta) chętnych do pomocy - udzielenia mi wywiadu. Celem badania jest: rozpoznanie i opisanie zjawiska ekologicznego macierzyństwa na podstawie doświadczeń ekologicznych matek małych dzieci. Jedynym kryterium jest to, aby osoba udzielająca wywiadu czuła się ekologiczną mamą. Jeżeli chodzi o miejsce i datę spotkania, w miarę możliwości dostosuję się do osób zainteresowanych współpracą. Zależy mi jednak na tym, aby dokonać dokonać tego w jak najszybszym czasie.

Będę naprawdę wdzięczna za wszelki odzew i pomoc. Osoby zainteresowane współpraca prozę o wiadomość na adres mailowy: kasienka.winnicka@gmail.com ;)

Pozdrawiam,
Kasia W.

P.S. Moniko! Mam nadzieję, że nie gniewasz się, że dodałam tą wiadomość pod Twoim postem. :)

monika.kiedr
30-04-2015, 11:25
KasiaGdynia, nie ma sprawy ;) ale ja chyba nie pomogę; używamy jednorazowych pieluszek, ubranka kupujemy w sieciówkach, co najwyżej jedzenie przygotowuję sama (żadnych słoiczków i kaszek instant), ale dopiero zaczynamy rozszerzanie diety, więc niewiele mam doświadczenia. Powodzenia! ;)

krysiak
30-04-2015, 11:30
Witam wszystkie mamy :)

Czy wśród zebranych tutaj pań (jak widzę w większości z okolic trójmiasta) znajdzie się może jakaś eko-mama?
Jestem studentką trzeciego roku pedagogiki (wczesnej edukacji z terapią pedagogiczną) na Uniwersytecie Gdańskim i właśnie piszę pracę licencjacką na temat ekologicznego macierzyństwa. Poszukuję ekologicznych mam małych dzieci (z okolic trójmiasta) chętnych do pomocy - udzielenia mi wywiadu. Celem badania jest: rozpoznanie i opisanie zjawiska ekologicznego macierzyństwa na podstawie doświadczeń ekologicznych matek małych dzieci. Jedynym kryterium jest to, aby osoba udzielająca wywiadu czuła się ekologiczną mamą. Jeżeli chodzi o miejsce i datę spotkania, w miarę możliwości dostosuję się do osób zainteresowanych współpracą. Zależy mi jednak na tym, aby dokonać dokonać tego w jak najszybszym czasie.

Będę naprawdę wdzięczna za wszelki odzew i pomoc. Osoby zainteresowane współpraca prozę o wiadomość na adres mailowy: kasienka.winnicka@gmail.com ;)

Pozdrawiam,
Kasia W.

P.S. Moniko! Mam nadzieję, że nie gniewasz się, że dodałam tą wiadomość pod Twoim postem. :)

Kasiu, jeśli chcesz się spotkać z odzewem, to chyba warto założyć osobny wątek w lokalnym podforum, bo małe sa szanse, że do tego zajrzą tłumnie "ekologiczne mamy" jak je nazywasz ;)

KasiaGdynia
01-05-2015, 14:04
Dziękuję monika.kiedr :) No cóż... miałam nadzieje, że może akurat któraś z mam, które dodały tutaj post wychowuje ekologicznie dziecko. ;) Ja również życzę powodzenia, niech dziecko się dobrze chowa/ nosi :)

KasiaGdynia
01-05-2015, 14:08
Tak, wiem krysiak :) Dziękuję za radę :) Czekając na akceptację dodanego postu postanowiłam spróbować skomentować jeszcze ten wpis ;) Po prostu próbuję już na wszelkie sposoby ;)

kaisa
01-05-2015, 14:47
Ja się mogę nieśmiało zgłosić. Zależy jakie są kryteria:D

majka
01-05-2015, 23:04
takoż i ja, choć w sumie nie wiem do końca, czy się kwalifikuję:p
monika.kiedr widaj:)