Zobacz pełną wersję : Gdzie w jednym miejscu kupić wszystko do prania pieluszek?
Potrzebuję proszek Bio-D (nie dodatek, tylko proszek), olejek, szampon do wełny Ulrich Naturlich, sodę i kwasek. I w ideale jeszcze peko-jednorazówki. Szukam i szukam i w żadnym sklepie internetowym znaleźć nie mogę, a nie chcę płacić osobno za przesył kilku rzeczy, nie mówiąc o cenach za 1 kg kwasku typu 20 zł:omg:
Sprawdzałas wielorazowo i pieluszkarnie?
No właśnie w Pieluszkarni ceny jak z kosmosu (soda za 15 zł za kg!) i brak kwasku, w wielorazowo.plw ogóle pustki. Chyba na razie najlepiej wypada gomama.pl...
Magdalena33
14-04-2015, 13:22
Polecam sklep drogeria ekologiczna.
ptysiakm
14-04-2015, 13:43
ja kupuję w ekomaluchu :)
ja kupuję w ekomaluchu :)
Tam niestety nie ma dużego Bio-D...
aniamakrela11
14-04-2015, 14:03
Ja sodę i kwasek kupuję na allegro, a reszty bym szukała w sklepach pieluszkowych czy ekologicznych. Można je znaleźć tak tanio, ze przesyłka z innego sklepu się zwróci. A kupowałam takie ilości, że przesył miałam za free (Od nieco ponad 100zł). Sprzedawca się nazywa ChemPoint czy jakoś tak.
ja bym zapytała w gomama.pl
ale nie wiem czy ma wszystko co wymieniłaś :)
ja bym zapytała w gomama.pl
ale nie wiem czy ma wszystko co wymieniłaś :)
to znaczy na pewno ma ekopampki, olejek, bioD, sodę, bo ja tam kupuję :)
zerknij do http://naturalnamama.pl/ - Iza przejęła "schedę" po ekobaby i ma sporo ulrichów, jak zerknęłam to proszek ma bambino a nie bio-d, ale może na zawmówienie Ci sprowadzi
to znaczy na pewno ma ekopampki, olejek, bioD, sodę, bo ja tam kupuję :)
Marjen, a których eko-pampków używałaś? Bo ja się waham między Muumi a tymi bambusowymi - Bamboo Nature bodajże...
Jul, dzieki, chyba się zdecyduję na zakup łączony z mamago.pl i mamazen.pl. Swoją droga nie wiedziałam, że ekobaby już nie działa? Ech, a to tam u Ani zamówiłam moje pierwsze pieluszki...
zielonamama.pl
nie ma tylko plynu do welny.
reszta jest w przyjaznych cenach. proszek w duzym opakowaniu tez jest, tylko nie wiem jak z cena, bo nie kupuje takiego.
Marjen, a których eko-pampków używałaś? Bo ja się waham między Muumi a tymi bambusowymi - Bamboo Nature bodajże...
Jul, dzieki, chyba się zdecyduję na zakup łączony z mamago.pl i mamazen.pl. Swoją droga nie wiedziałam, że ekobaby już nie działa? Ech, a to tam u Ani zamówiłam moje pierwsze pieluszki...
z gomama :)
ja miałam te pieluszki beaming baby mini - do szpitala je wzięłam dla synka i potem też używałam. nie miałam (mój syn nie miał) żadnych problemów z pupą czy pachwinkami.
a w gomama też kupowałam sporo z serii BIO-D - płyny do prania, do zmywania do mycia itp. Ostattnio jednak mąż kupił dużą partię środków czystości tych pachnących, bo mu może BioD za mało pachniało :)
zawsze możesz tam napisać, kontakt jest dobry :)
myślę że jak dasz do zrozumienia że szukasz ulricha to też coś się w tym kierunku zrobi - ja też kiedyś szukałam proszku ulrich i pamiętam że miałam problem, w końcu chyba nie kupiłam.
z gomama i mamazen można spokojnie połączyć zamówienia teraz.
ja nie mam u siebie tylko sody, kwasku i bio D, ale jak chcesz to sodę i kwasek bez problemu mogłabym skombinować :)
www.naturalniedladziecka.pl :)
ślimaczuś
15-04-2015, 14:47
ekomaluch to nie ma stacjonarnego przypadkiem w Warszawie?
ptysiakm
15-04-2015, 23:19
tak, ekomaluch ma stacjonarny w Warszwie :)