Zobacz pełną wersję : O ja głupia, gdybym wcześniej wiedziała...
paskowka
02-06-2009, 10:46
że Indio jest takie piękne, takie fajne, cieniutkie, przewiewne, a zarazem "nie płaskie" tobym już wcześniej go zakupiła:) Dzięki dzinx mam bawełniane biało-czarne indio, właśnie wyszedł listonosz. Wiem, wiem, ze to nic w porównaniu z waszymi jedwabiami, kaszmirami, lnami, wełnami, konopiami i co tam jeszcze jest, ale i tak cieszę się jak dziecko.
Lece budzić małą żeby się przymierzyć:)
PS. Czy indio się kurczy w praniu?
Chyba zaczne kase zbierac na takie cudo :D
Oj moja pierwsza to indio, moja druga też indio i moja trzecia do mnie leci też indio ;-). Kocham indio ;-)
a ja cały czas taka glupia, bo indio w zadnym wydaniu nigdy nie mialam okazji macnąc nawet :wink:
Moze to i dobrze, bo budżet moj ostatnio mocno nadszarpnięty ;)
a moze jakies fotki?
paskowka
02-06-2009, 12:03
a moze jakies fotki?
Indio zaraz się idzie kąpać, więc fotki jutro :D
a ja cały czas taka glupia, bo indio w zadnym wydaniu nigdy nie mialam okazji macnąc nawet :wink:
Moze to i dobrze, bo budżet moj ostatnio mocno nadszarpnięty ;)
a moze jakies fotki?
heeeej kochana :) Ty też indiolubna? :)
kurczę zebym wiedziała żeś zainteresowana to byś miała do testów, a tak to mi tylko jedno teraz zostało i nie mam co podesłać... :(
oooo...... czesc Rzufik :) :kiss:
no, ja wlasnie (jeszcze ;) ) nie indiolubna, tak sie zastanawiam tylko po cichu co one mają takiego w sobie, ze większosc je kocha miloscią dozgonną ;)
jak Franek? i Tosia ? pewnie zakochana w braciszku?
oooo...... czesc Rzufik :) :kiss:
no, ja wlasnie (jeszcze ;) ) nie indiolubna, tak sie zastanawiam tylko po cichu co one mają takiego w sobie, ze większosc je kocha miloscią dozgonną ;)
jak Franek? i Tosia ? pewnie zakochana w braciszku?
indio piekne jest ale np. jedna taka chustomama jak zobaczyła moja viole to stwierdziła ze jej teściowa ma identyczną... ścierke :lol: :D
mnie się tam podoba i wzór i w ogóle... ale na razie tylko bawełenkę miałam przyjemność nosic (no i konopie ale to bandaz jest ;) )
polecam spotkanie chustowe z indiomamami :)
Toś zakochana we Franku :) hehe fajnie jest, acz cieżko :)
a Ty jak ciążowo? lepiej tym razem?
buziak!! :)
Oj moja pierwsza to indio, moja druga też indio i moja trzecia do mnie leci też indio ;-). Kocham indio ;-)
o, a jakie to trzecie? bo z tego, co kojarzę, to dwa pierwsze to hibiscus i kółkowa viola :D
bo indio jest przecudne! i tyle cudownych kolorów :love:
Anna Nogajska
02-06-2009, 22:00
indio czarno białe to klasyk i w niczym nie ustepuje kaszmirom, jedwabiom itd....
indio czarno białe to klasyk i w niczym nie ustepuje kaszmirom, jedwabiom itd....
dziękuję za to sformułowanie :)
i ten własnie klasyk bezdyskusyjnie został z nami a viola poleciała :)
choć przyznam ze pomacałabym jakieś jedwabne indio... a gdyby jeszcze było w jakichś ładnych zieleniach... :)
o, a jakie to trzecie? bo z tego, co kojarzę, to dwa pierwsze to hibiscus i kółkowa viola :D
Tak tak pierwszy hibiscusik rozm 6 ;-), potem była kółkowa viola a teraz ultramarin od odynki na kółkową ;-). Już się nie mogę doczekać żeby go zobaczyć na żywo i pomacać ;-). Jak będe go miała napewno wstawie zdjecie ;-)