Zobacz pełną wersję : pomoże ktoś
Nie wiedziałam gdzie zapytać. Kojarzy ktoś tą chustę? Dziewczyna która sprzedaje kupiła w Niemczech i nie pamięta firmy. http://img35.olx.pl/images_tablicapl/231164195_1_1000x700_chusta-tkana-krakow.jpg
Nie ma żadnej metki, środka zaznaczonego?
wykończenie (te frędzle) pasują mi na Girasola, ale pewna nie jestem... :confused:
Nie ma żadnej metki, środka zaznaczonego?
pisałam do babeczki i czekam za odpowiedzią.
Babka odpisała że nie ma żadnych metek, a splot na pewno nie jest skośno krzyżowy :( A tak mi wpadła w oko i długośc akurat jakiej szukam.
panthera
03-03-2015, 15:37
miałam taką chustę. to elaroo maija. rzeczywiście nie jest skośnokrzyzowa. ale nosi całkiem fajnie- i jest cieniutka idealna na lato. komfortowo było mi w niej tak do 10-12kg. powyżej już się wpijała w ramiona (w kieszonce)
miałam taką chustę. to elaroo maija. rzeczywiście nie jest skośnokrzyzowa. ale nosi całkiem fajnie- i jest cieniutka idealna na lato. komfortowo było mi w niej tak do 10-12kg. powyżej już się wpijała w ramiona (w kieszonce)
To jest splot prosty czy jakiś inny? Warto ją kupić?
Splot prosty. Warto kupić jeśli jesteś biegła w wiązaniu i masz lekkie dziecko. Ta Chusta błędów nie wybacza; )
dziecię ma 4,5 kg a ma niecałe 3 tygodnie a my początkujący więc raczej odpuszczę
Jak jesteś początkująca to odpuść. Poszukaj skośnokrzyźowej. Ellaroo są cudne, ale trzeba je dobrze związać
Jak jesteś początkująca to odpuść. Poszukaj skośnokrzyźowej. Ellaroo są cudne, ale trzeba je dobrze związać
A cena taka kusząca ale trudno.
Miałam taką przy Starszaku, tzn.inny kolor. To była moja pierwsza chusta i przy małym dziecku mi się sprawdzała.