Zobacz pełną wersję : Tapatalk
Jak wchodzę przez tapatalka ciągle jako pierwszy pokazuje mi się ten sam post i reszta za nim też bez zmian, a w nowej wersji chyba nie ma możliwości ogladania "nowych postów".
Na innym forum pokazują mi się nowości, więc wnioskuję, że można zrobić coś w ustawieniach forum - nie wiem czy "aktualności" (bo to chyba tak się nazywa ra lista, którą widzę) tapatalk wybiera sobie sam, czy wynikają one z jakichś ustawień forum.
A może w ogóle mogę ustawić nowości u siebie, ale mimo poszukiwan na to nie trafiłam?
Ps a ponadto nie lubię aktualizacji tapatalka, bo co rusz się same robią nie pytając i jak nie jeden bezsens, to inne uniesprawnienie wprowadzają, o!
Mi się czasami tak zawiesza. A jaj klikasz w prawym górnym rogu tę zakręcona strzalke, to klika się i kręci, czy stoi w miejscu?
Ewidentnie odświeża - kręci się, pokazuje czystą listę, a potem znowu te same wątki...
Czyli że nie wszyscy tak mają w związku z jakimś kolejnym genialnym uniesprawnieniem tapatalka, tylko ja?
Pod nazwą chustoforum masz takie znaczki. I i mnie wcisniety jest drugi (to os czasu) i to sa nowe posty.
wprawdzie nic takiego mi się nie robi podczas przeglądania forum z komórki, ale mam problemy z tapatalkiem od kilku dni. nie chce się logować, wstawiać zdjęć, wklejać postów…
myślę, że to problem związany z aplikacją, która jest coraz bardziej wadliwa
O, a teraz pasek z rozmaitymi opcjamu wyświetlania forum nagle wrócił (krysiak - myslalam, ze go jakaś aktualuzacja zabrała) i mogę sobie sama ustawić, czy chcę aktualności, nowości czy jeszcze co innego. Ciekawostka - a może magiczna moc forum, wystarczy opisać problem i sam się rozwiązuje ;)
Niestety tapatalk na początku taki fajny coraz bardziej się biesi :(
Myślę, ze czad na reinstalacje tapatalka. Mi ostatnio wariowal, wczoraj reinstalowalam i śmiga jak marzenie :)
Przyznaje, ze po ostatniej aktualizacji tapatalk jest okropny! Jak nigdy wczesniej. Osobiscie uwielbialam ta aplikacje, teraz po kilku tygodniach powoli sie odnajduje.
dziewczyny korzystajace z tapatalka czy wyświetla Wam się nasz bazarek? u mnie od czasu zmian na forum i wprowadzenia bazarku wymiankowego nie widzę żadnego bazarku. a tak mi najłatwiej było wrzucać zdjęcia w wątek a teraz nie mogę. i nie wiem czy to problem tylko u mnie czy u wszystkich?
dziewczyny korzystajace z tapatalka czy wyświetla Wam się nasz bazarek? u mnie od czasu zmian na forum i wprowadzenia bazarku wymiankowego nie widzę żadnego bazarku. a tak mi najłatwiej było wrzucać zdjęcia w wątek a teraz nie mogę. i nie wiem czy to problem tylko u mnie czy u wszystkich?
Wyświetla sie.
Odinstaluj tapatalk i zainstaluj ponownie.powinno pomoc
Odinstalowalam (2x) i zainstalowalamos tapatalka, ale nie mogę znaleźć chustoforum. Szukaj w tapatalku nie działa. Szukałam ręcznie w katalogach, ale nie znalazłam. W którym dziale znajduje się ChF? Szukałam w health&family- nie ma, szukałam w Others- nie ma. Czasami jak wchodzę normalnie z wyszukiwarki internetowej na stronę główną ChF, to pojawia się informacja o tapatalku i mogę otwkrzyc forum z tapatalka, ale teraz ni pojawia się ta informacja. Pomocy!!!
No i jak to jest, że niektórzy mogą wstawiac zdjęcia z tapatalku, a ja od dawna już nie (choć kiedyś bez problemu)?
Tapatalk mnie doprowadza do szału po ostatnich aktualizacjach, na telefonie prywatnym działa mi CHF, na tablecie nie łączy się z serwerem choć powiadomienia przychodzą... ktoś ma jakieś pomysły? Zdjęcia dodaję, ale notorycznie nie widzę części postów...
Ja bym reinstalowala Tapatalka i zobaczyła czy działa. U mnie nie ma takich problemów, ale swego czasu jak miałam kłopot z łączeniem z serwerem, to pomogła włąsnie reinstalacja.
Krysiak, jak po reinstalacji szukałas i znalazłas na tapa chustoforum?
Ją nie mogę znaleźć i korzystam normalnie, ale już taki się do tapa przyzwyczailam, że nie podoba mi się z przeglądarki.
mnie bardzo pomogło odinstalowanie i ponowne zainstalowanie. teraz działa super.
Krysiak, jak po reinstalacji szukałas i znalazłas na tapa chustoforum?
Ją nie mogę znaleźć i korzystam normalnie, ale już taki się do tapa przyzwyczailam, że nie podoba mi się z przeglądarki.
Jak się rejestrowalam, to sam mi znajdował. Tak jest za każdym razem. Rejestruje się przez maila.
A ja zdjec nie widze.tych które ktos dodawal przez apke.
pompolinka
05-01-2016, 17:48
jak wklejać fotki z telefonu bez konieczności ich zmniejszania?
zuzayana
09-03-2016, 13:19
od niedawna korzystam z tapatalk'a, na pytanie pompolinki nie znam odpowiedzi, ale mam swoje:
każdą wiadomość, czy to w wątku czy też w pw na tapatalk'u obcina mi po wciśnięciu entera czy też po pierwszym zdaniu... nie można się rozpisać a ściślej nic napisać! o co tu chodzi? nie odnajduję żadnych ustawień ani nic...
wiecie coś na ten temat?
U mnie tnie najcześciej jak wrzucę emota ikonę...
Dziewczyny a spróbujcie go odinstalować i zainstalować od nowa. Mnie to pomogło.
zuzayana
09-03-2016, 17:31
Odinstalowalam i zaintalowalam, zrezygnuje z emotikon i zobaczymy co będzie! Dzięki
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50L przy użyciu Tapatalka
zuzayana
14-03-2016, 15:17
Dziala elegancko, dziekuje!
a jak zainstalować tapatalka? :hide: mam inny telefon i totalnie nie wiem i nie pamiętam jak go zainstalować
a jak zainstalować tapatalka? :hide: mam inny telefon i totalnie nie wiem i nie pamiętam jak go zainstalować
Jak masz androida, to
np przez sklep google play, szukasz tapatalka i instalujesz.
dzięki, spróbuję , jeśli mam androida :hmm: ;)
A jaki masz telefon, to może coś wyjaśnić na temat systemu ;)
Samsunga jakiegos ;) ale juz mí sie udalo, dziekuje Kaisa :)
Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka
Wrześniowa
03-05-2016, 20:04
Moze nie tu powinnam pytac,ale wiem ze czesc z Was korzysta i z wolnych. Otoz czy macie problem dostac sie tam przez tapatalka ? Ja nie moge od kilku dni wejsc i nie wiem o co chodzi. Przez przegladarke jak sie chce zalogowac z tel tez wyskakuja jakies bledy strony.
Moze nie tu powinnam pytac,ale wiem ze czesc z Was korzysta i z wolnych. Otoz czy macie problem dostac sie tam przez tapatalka ? Ja nie moge od kilku dni wejsc i nie wiem o co chodzi. Przez przegladarke jak sie chce zalogowac z tel tez wyskakuja jakies bledy strony.
Numer błędu wskazuje że serwer jest wyłączony lub padł (taki komunikat ja dostaje). Z tego co wiem admin jest na wakacjach może dlatego :)
Monika75
03-05-2016, 20:16
Serwer padł. Reaktywacja za jakiś czas...tydzień ..
Agulinka
03-05-2016, 20:43
edit: o, już Monika napisała, po 9 maja szansa na naprawę dopiero
Wrześniowa
03-05-2016, 20:45
Oo dzieki za odpowiedz :*
Monika75
06-05-2016, 22:12
Wolne już wróciły ;)
Wrześniowa
07-05-2016, 14:14
Wolne już wróciły ;)
Dzieki :)
Jak wstawic zdjecie z tapatalka? Da sie? :)
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Jak wstawic zdjecie z tapatalka? Da sie? :)
Da się. dotykasz strzałkę, żeby rozszerzyć opcje pisania posta i klikasz taką ikonkę z górą (druga od lewej). To jest wstawianie zdjęć z albumu. Tapatalk ewentualnie może zapytać czy ma wstawić zdjęcie na swój serwer.
Dziekuje :) testhttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160816/b476ab48bacf06c9f3a0a0dcc15c2e08.jpg
Widac?
a czy ktoś może wie jak wstawić zdjęcie przez tapatalka z nokii (windows)? Na androidzie nie miałam problemów, ale tu nie potrafię.
Paprotka
30-08-2016, 07:31
A mi się tapatalk każe rejestrować, żeby wrzucić zdjęcie, d a się bez tego?
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
A mi się tapatalk każe rejestrować, żeby wrzucić zdjęcie, d a się bez tego?
Mi tez... i wcale mi sie to nie podoba...
Paprotka
30-08-2016, 13:56
A korzystałaś z forum bez tapatalka? Może wcale nie jest takie straszne i zdjęcia łatwiej wrzucić... ?
Korzystam bez, bo mnie tapatalk wkurza ;)
Dziala zupelnie niezle :)
Tylko zdjec nie umiem... chyba trzeba wtedy przez te jakies fotosiki czy cos...
Paprotka
30-08-2016, 19:53
I tak źle i tak nie dobrze :) chyba się złamie i zarejestruje...
Kolejne pytanie, jak edytować post?
I tak źle i tak nie dobrze :) chyba się złamie i zarejestruje...
Kolejne pytanie, jak edytować post?
Zaznaczasz. Podswietli się i dajesz taki "ołówek".
Zeby wrzucić zdjecie na forum to zdjecie musi gdzieś w sieci być. Czy to fotosik, google, tapatalk czy inne serwery.
Gdzies widzialam a nie moge znalezc... jak edytowac tytul watku?
Gdzies widzialam a nie moge znalezc... jak edytowac tytul watku?
Z tapatalka chyba się nie da. A przynajmniej nie wiem jak. Z poziomu kompa dajesz edycję pierwszego posta i pod postem klikasz "edycja zaawansowana" czy jakoś tak podobnie.
Paprotka
30-08-2016, 21:58
Zaznaczasz. Podswietli się i dajesz taki "ołówek".
Zeby wrzucić zdjecie na forum to zdjecie musi gdzieś w sieci być. Czy to fotosik, google, tapatalk czy inne serwery.
Zaraz zaraz, a po zarajestrowaniu w tapatalku nie da się bezpośrednio z telefonu?
Zaraz zaraz, a po zarajestrowaniu w tapatalku nie da się bezpośrednio z telefonu?
Da się. Przy czym aplikacja wrzuca to zdjęcie na serwery tapatalka automatycznie. Przynajmniej ja nie umiem inaczej.
Paprotka
31-08-2016, 12:05
Dzięki za pomoc, Allen :)
Czy ja też mogę pytanie? Jak korzystam z tapatalka, nie widzę sygnaturek, w sensie suwaczków, itp. Da się to zmienić?
Wrześniowa
03-09-2016, 20:38
W tapa nie widac chyba.
Czy ktoś wie może co zrobić jeśli w pojedynczym subskrybowanym wątku zawsze otwiera na jednym poście? Pewnie tam otwierałam jak ustawiłam subskrypcję, nie pamiętam już, ale przeszło już 4 czy 5 stron, a nadal jak wchodzę z zakładki subskrypcje, to otwiera mi w tamtym miejscu wątku. Z innymi tak nie mam. Telefon restartowałam, wątek od-subskrybowałam i znowu się zapisałam, nic nie pomogło. Reinstalację całą trzeba? :/ Nie potraci mi wtedy zapisanych wątków itp.?
OO, podepnę się pod pytanie inwyt :) Ja tak miałam dokładnie z jednym wątkiem. Teraz już przestałam korzystać z tapa. Ale zawsze się zastanawiałam.
Kurcze, ja teraz rzadko kiedy moge inaczej niż z tel podejrzeć kątem oka :/ Fajnie jakby działało dobrze. Chyba że są jakieś inne takie programy, lepsze?
inwyt, ja przeglądam bezpośrednio ze strony. Jak mam dużo do czytania to wybieram opcję Default Mobile Style w lewym dolnym rogu.
U mnie jakoś słabo strasznie chodzi bezpośrednio, nie da się przeglądać praktycznie :( No nic, jak biorę nie z subskrypcji tylko z "nowych" to wskakuje tam gdzie powinno, najwyżej tak będę robić.
A odnośnie reinstalacji, to ktoś kojarzy czy wtedy znikają wszystkie ustawienia? Będę musiała znowu odnaleźć i zasubskrybować wątki po dodaniu forum?
U mnie ustawienia zostawały.
Wrześniowa
23-10-2016, 17:48
Zostaje wszystko na pewno.
Nie mogę się zalogować na forum w tapatalku. Macie jakiś pomysł dlaczego. Już3 razy odinstalowałam tapatalka i zainstalowałam na nowo no i nie mogę się zalogować.
Podepnę się pod pytanie Mamru, bo mam ten sam problem. Z tym, że mnie jeszcze nigdy nie udało się zalogować.
Dziś w nocy chyba był jakiś update i teraz co któryś wątek wyświetlają mi się - no wybaczcie - jakieś lachony. Może to celebryckie dziunie, a może panie lekkiej konduity. Nie wiem i nie będę sprawdzać. To taka forma reklamy do której powinnam się zacząć przyzwyczajać? Czy może jednak da się wyłączyć albo spersonalizować? Wolałabym wiertarki...
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Hmmm akurat takich reklam nie zauważyłam. Ale to może być kwestia przypadku...
tinuviel
30-10-2016, 11:25
Ooo o to to to. Tez mam takie reklamy :/
czy można w tapatalku jakoś ustawić wyświetlanie nowych wątków/ostatnio dodanych postów? Korzystam właściwie tylko przez telefon i mam nowe posty wymieniane tylko dla zasubskrybowanych wątków a jak chcę zobaczyc co sie dzieje gdzie indziej to musiałabym wchodzić osobno do każdego działu :(
Można w ustawieniach wyświetlania (zakładka personalizacja) poza subskrybowane dodaj sobie "oś czasu" wtedy w tym widoku wyświetla najnowsze posty. Ja mam jeszcze dodane wyświetlanie z wątków w których pisałam bo czasem znacznie ułatwia mi to odnalezienie jakiegoś wątku :)
Przełącza się pomiędzy widokami szybko na "listwie górnej" w ogólnym widoku.
Można w ustawieniach wyświetlania (zakładka personalizacja) poza subskrybowane dodaj sobie "oś czasu" wtedy w tym widoku wyświetla najnowsze posty. Ja mam jeszcze dodane wyświetlanie z wątków w których pisałam bo czasem znacznie ułatwia mi to odnalezienie jakiegoś wątku :)
Przełącza się pomiędzy widokami szybko na "listwie górnej" w ogólnym widoku.
Danala, dziękuję bardzo! już ustawione!
Podczas próby wstawienia zdjęcia wyskakuje mi komunikat "Wystąpił problem podczas wczytywania zdjęcia. Sprawdź ustawienia sieci i spróbuj ponownie". Sieć mam ok, więc w czym może tkwić problem, ktoś wie?
Podczas próby wstawienia zdjęcia wyskakuje mi komunikat "Wystąpił problem podczas wczytywania zdjęcia. Sprawdź ustawienia sieci i spróbuj ponownie". Sieć mam ok, więc w czym może tkwić problem, ktoś wie?
Ponawiam pytanie, czy ktoś miał powyższy problem? Próbowałam już na różne możliwe sposoby i nic.
Nastusienka
22-01-2017, 15:35
Ponawiam pytanie, czy ktoś miał powyższy problem? Próbowałam już na różne możliwe sposoby i nic.
Jak miałam nieaktualnego Tapatalka to mi czasem się taki komunikat wyświetlał, po aktualizacji nie mam problemów - może to to?
Aktualizowałam, a także robiłam reinstalację i nie pomogło niestety.
Niemniej dziękuję za choć jedną podpowiedź.
A masz konto w tapatalku czy tylko loginem forumowym się logujesz? Żeby dodawać zdjęcia tapatalkiem trzeba miec konto. Wtedy wrzuca zdjęcia na ich serwer.
Więc to może być to. Nie mam konta, tylko przeskakuję do Tapatalka przez przeglądarkę i loguję do forum.
A jak założyć konto w Tapatalk?
Przy bezpośrednim uruchomieniu aplikacji wyskakuje mi tylko "Masz konto? Zaloguj się". Nie widzę opcji rejestracji.
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Więc to może być to. Nie mam konta, tylko przeskakuję do Tapatalka przez przeglądarkę i loguję do forum.
A jak założyć konto w Tapatalk?
Przy bezpośrednim uruchomieniu aplikacji wyskakuje mi tylko "Masz konto? Zaloguj się". Nie widzę opcji rejestracji.
Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Nie pamiętam. Może daj zaloguj i potem wyskoczy Ci zarejestruj się...
Ok, dziękuję.
Zalogowałam się jakoś przez Google i popróbuję że zdjęciami.
Edit: Działa, dziękuję!
nie dostaję powiadomień w Tapa, a chyba nic nie tykałam.
odinstalowałam i zainstalowałam jeszcze raz i gucio.
podpowie ktoś?
Wrześniowa
12-09-2017, 14:12
Ile masz pamieci wolnej w telefonie ?
Powinno byc tak https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170912/6e6ad4d98d0dbc411b94048f760f7a2d.jpg
Ile masz pamieci wolnej w telefonie ?
Powinno byc tak https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170912/6e6ad4d98d0dbc411b94048f760f7a2d.jpgpamięć, to chyba to.
niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi!
Wrześniowa, to jednak nie to.
Pewnie coś się po aktualizacji tapa podziało...ja mam tak samo..
no trafi mnie.
mało że powiadomień nie dostaję to jeszcze muszę wchodzić we wszystkie nowe posty, żeby zobaczyć odp w obserwowanych wątkach.
wcześniej chociaż przy dzwonku była ilość postów.
teraz nawet w obserwowanych nie zawsze wątki są lub z opóźnieniem.
też tak macie?
np wątek zbiórki forumowej.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170917/af7f616481a6d086673f2ccc24b155c9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170917/894d755dc8507a1608c1fd39f2bcb3b1.jpg
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Tez mi sie cos spapralo po aktualizacji :(
Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka
Wrześniowa
17-09-2017, 12:23
Hmm sag a sprobuj wyczyscic ciasteczka,ale w aplikacji. Tylko najpierw przypomnij sobie loginy i hasla,ktore masz podpiete pod tapa.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170917/e8a34b1a719ef55872b425fc408bb84e.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170917/a7a830215529b179adf71a6a04f72f5a.jpg pamiec tez wyczysc
wszystko wyczyściła.
napisz coś, sprawdzimy...
i gucio!
Ja juz wczoraj wykonalam te wszystkie ćwiczenia i nic. Wkurzajace to jest. Dopiero kilka dni temu naprawili aplikacje olx bo tez powiadomienia sie nie wyswietlaly...
Wrześniowa
17-09-2017, 12:40
A jaka macie wersje tapa ?
7.0.7 950
Ja tak samo
Wrześniowa
17-09-2017, 12:47
Mozna pobrac starsza wersje z chomika np...ale co tam sie dalej robilo malo co pamietam. Ale chyba normalnie instaluje sie przez menadzera aplikacjii
Edit : ja mam problem tu ze jak wchodze w swoj profil,nie widze postow ktore napisalam ani odpowiedzi. Nie ukrywam,ze tez mnie to wkur&#&@* bo czasami bym chciala odnalezc swoj post,na innych forach mi dziala tylko na ChF nie . https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170917/62dc7f886b713d25844b34425c0fc9d3.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20170917/959e97bf6c2de26cb60810e4f2343b7f.jpg
Dla mnie to troche wyzsza szkola jazdy :(
pobrałam jakąś wersję sprzed wieków.
normalnie czad, czuć różnicę...
wersja 5 2 2
A jesteś w stanie po krotce opisac jak to zrobiłas?
A jesteś w stanie po krotce opisac jak to zrobiłas?
Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalkaodinstalowałam, bo powiadomień też nie było, chyba muszę przywrócić usyawienia fabryczne telefonu... :(
łaaaa!!!
już miałam przywrócić ustawienia, kiedy nagle powiadomienie dostałam! jupi!
mam nadzieję, że zostanie tak na dłużej.
No to juz nie wiem co ja mam zrobić. Fajnie, ze Ci sie naprawilo :)
No to juz nie wiem co ja mam zrobić. Fajnie, ze Ci sie naprawilo :)
Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalkaspokojnie, za wcześnie się ucieszyłam.
z Biedronki powiadomiania przyszły, a terax z wątku tapatalk już nie.
pocieszam się chociaż tyle, że nie muszę przywracac ustawień fabrycznych.
kurczę, od 6 rano piknął mi już chyba ze 40 sygnałów powiadomiń, ale tylko sygnałów, a żadnego "t". czyżby nadrabia zaległości z całego tygodnia?
u mnie dalej nic. plus tego taki, ze sprawdzając, co nowego nie ograniczam się do subskrypcji :)
Wrześniowa
18-09-2017, 13:44
A to ja zawsze po osi czasu lece ;)
A to ja zawsze po osi czasu lece ;)ja bardzo rzadko, dlatego sporo fajnych wątków mnie minęło, ale teraz się poprawiam...
na noc aż telefon wyłączyłam, bo ciągle pipczy. już mi ręce opadają. włączyłam o 6 i już piknął z 15 razy, oczywiście na pusto.
wczoraj w ciągu całego dnia pokazało się w sumie może z 5 powiadomień, ale piknęło grubo ponad 100 razy, kuła...
Nastusienka
19-09-2017, 06:40
S myślałam, że tylko mi się Tapatalk zbiesil. Też od kilku dni nie dostaje powiadomień albo wcale, albo wybiórczo. A wcześniej faktycznie było tak, że dostawałam powiadomienie,a jak chciałam kliknąć to w aplikacji juz się ten wątek nie pojawiał :/
no dzieje się coś dziwnego- też mimo braku aktualizacji powiadomienia mi nie przychodzą albo jakoś dziwnie wybiórczo. Muszę grzebać i przypominac sobie gdzie pisalam i sprawdzać czy coś nowego lub do mnie sie pojawiło
gosia2809
19-09-2017, 22:13
ha a ja byłam pewna, ze coś namieszałam i stąd brak powiadomień :P ogólnie nie ogarniam jednak tapatalka :/ ciągle widzę tylko watki w których pisałam i ogólnie nie widzę wszystkich działów
Dostałam dzis że 3 powiadomienia ;) nie wiem o co chodzi...
Nastusienka
20-09-2017, 22:44
Ja tez nie dostałam więcej niż 5, i to tak wybiórczo, że nie wiem,o co cho... info o wiadomościach tez nie przychodzi. Spróbuję zaktualizować;)
gosia2809
05-10-2017, 19:13
Dziewczyny pomóżcie. Jak mam wchodząc na chusty zrobić aby widzieć wszystkie tematy i podfora tak jak na kompie. Bo ciągle widzę tylko jakby aktualności (pt. wszystkie)
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Na samej górze na pasku przełącz na taką ikonkę jakby wypunktowanej listy (coś w tym stylu....)
×----
×----
×----
Wrześniowa
05-10-2017, 19:36
Dziewczyny pomóżcie. Jak mam wchodząc na chusty zrobić aby widzieć wszystkie tematy i podfora tak jak na kompie. Bo ciągle widzę tylko jakby aktualności (pt. wszystkie)
Ja nie za bardzo wiem jak jest z kompa bo dawno nie bylam,ale czy w panelu tapa masz taki widok ? Zdj nr 1. I czy w ustawieniach personalizacji masz takie odchaczone ? Zdj 2https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171005/2af370dceea976815e36bb8a0d26ddc9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20171005/4b50b50d4d96544c643b059281ecaf29.jpg
Czy forum można przeglądać na androidzie inna aplikacja niż tapatalk? Ma dwa problemy: 1)ucina mi posty, wskakuje np. Połowa napisanej przeze mnie wiadomości (lub w ogóle nie pojawiają mi się emotikony /te telefoniczne, nie tapatalkowe-tapatalkowych jest dla mnie zdecydowanie zbyt mało).czytalam, na którejś z poprzednich stron wątku, że ucina przy emotkach, ale mnie chyba i bez nich 2) nie umiem w tapatalkowe-tapatalkowych edytować napisanej przez siebie wiadomosci-da się? Na co muszę kliknąć? Mam Motorolę x-style więc raczej problem nie wynika że zbyt słabego tel. Ew. Z niedostosowania systemowych producenta lub błędów w tapatalku. Odinstalowywalam już i instalowalam ponownie. Problemu to jednak nie rozwiązało.
Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka
Da się edytować. Klikasz swój post żeby się podświetlił i na górze jest ikonka narzędzi czyli edycja postu. W różnych wersjach tapa było inaczej. Ale schemat podobny. Zaznaczasz i szukasz opcji na pasku na górze.
Nastusienka
14-10-2017, 15:36
Czy forum można przeglądać na androidzie inna aplikacja niż tapatalk? Ma dwa problemy: 1)ucina mi posty, wskakuje np. Połowa napisanej przeze mnie wiadomości (lub w ogóle nie pojawiają mi się emotikony /te telefoniczne, nie tapatalkowe-tapatalkowych jest dla mnie zdecydowanie zbyt mało).czytalam, na którejś z poprzednich stron wątku, że ucina przy emotkach, ale mnie chyba i bez nich 2) nie umiem w tapatalkowe-tapatalkowych edytować napisanej przez siebie wiadomosci-da się? Na co muszę kliknąć? Mam Motorolę x-style więc raczej problem nie wynika że zbyt słabego tel. Ew. Z niedostosowania systemowych producenta lub błędów w tapatalku. Odinstalowywalam już i instalowalam ponownie. Problemu to jednak nie rozwiązało.
Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu TapatalkaMi się czasem ma chrome udaje przeglądać, ale komfort bardzo niski
Spróbuj mobilną stronę forum. Na tel na dole po prawej włącz Default Mobile zamiast numerka, jak potrzebujesz zrobić jakąś wyszukana edycję przelaczasz sobie na styl zwykły.
Ja lecę w normalnej wersji na chromie cały czas, kwestia przyzwyczajenia ;)
Ok dzięki spróbuje tak. A jest jakaś inna aplikacja poza tapatalkiem, na której forum można przeglądać?
Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka
jak się Wam podoba nowy design?
Taki mało pomarańczowy ;)
a jak przewijanie postów? dla mnie bomba!
Lepsze. Tylko gdzieś wbudowane buźki wcieło
Paprotka
30-11-2017, 18:14
Działa Wam? Mi pokazuje tylko wątki dla niezalogowanych, ale już pw bez problemu... nie wiem o co cho
Editpo napisaniu tego posta wszystko wróciło do normy ;)
F 09 A 11 Ja 14 Jó 15
znów nie przychodzą mi powiadomienia, a rano jeszcze były.... :(
Mnie też nie...
a już myślałam, że znów tylko ja...
Niestety. Najlepsze ze uswiadomialam sobie to dopiero jak napisalas, zeu Ciebie nie dziala... Jakos zawsze w takich sytuacjach wydaje mi się że to ja cos zepsulam...
gosia2809
07-12-2017, 22:12
u mnie działa wybiórczo ;p
Paprotka
08-12-2017, 15:15
Działa Wam? Mi pokazuje tylko wątki dla niezalogowanych, ale już pw bez problemu... nie wiem o co cho
Editpo napisaniu tego posta wszystko wróciło do normy ;)
F 09 A 11 Ja 14 Jó 15Znowu to samo, wierzę że jak tu napiszę to zadziała ;)
F 09 A 11 Ja 14 Jó 15
Czy dzialaja Wam juz powiadomienia? Mnie dalej nie i juz mnie tp wkurza ciut.
a to wina tapatalka, czy chf? ja mam ttykko to forum pod tapatalkiem i nie wiem co sie zepsulo...
a to wina tapatalka, czy chf? ja mam ttykko to forum pod tapatalkiem i nie wiem co sie zepsulo...Chyba tapa boz wch też nie przychodzą. Wnerwiające to jest...
Zgłupiałam.... Przed chwilą przyszlo mi powiadomienie. Pierwsze od nie wiem jakiego czasu... Wątek o bullet journal.
mnie jak napisałam poprzedni post przyszło z tego wątku. zastanawiam się, czy zainstalowanie na nowo tapa by nie pomogło...
mnie jak napisałam poprzedni post przyszło z tego wątku. zastanawiam się, czy zainstalowanie na nowo tapa by nie pomogło...Przeinstalowałam teraz. Zobaczę czy to to. Chociaż Twojego posta już mi nie wyrzuciło w powiadomieniach. ?
Przeinstalowałam teraz. Zobaczę czy to to. Chociaż Twojego posta już mi nie wyrzuciło w powiadomieniach. ?I co? U mnie dalej nie dziala :(
I co? U mnie dalej nie dziala :(
Wysłane z mojego E2105 przy użyciu TapatalkaEee nie. Czasem zadziałały nowo kliknięte subskrybcje. Ale tez nie zawsze. Teraz powiadomienia w ogóle nie działają. Kicha :/
Mam wrażenie, że tapa nie działa tak jak powinno tylko na naszym forum.
Podłączyłam Wolne i jeszcze jedno forum i działają OK.
Czy to jest możliwe?
Ja niestety też nie dostaję praktycznie powiadomień, wkurza mnie to strasznie. Od stycznia. Przy czym wtedy przesiadlam się na nowy telefon i nowszą wersję tapatalka.
Mnie też nie przychodzą dalej. Może któryś z naszych zaprzyjaźnionych informatyków zerknalby na to? Utrudnia to korzystanie z forum :(
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
gosia2809
04-03-2018, 09:38
Mi przychodzą wybiórczo i ciągle z wątku, którego wcale nie obserwuje :/
gosia2809
04-03-2018, 10:08
Dziwne rzeczy . Wyświetlają mi się jakby tematy za mgłą i wchodzą w nie odsyła mnie do tematu "tapatalk". Dwa takie "za mgłą " mam.
Ja też.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180304/bcc410f3108101cce3c41d29e74e9951.jpg
Czy te problemy są tylko z naszym forum czy też Tapatalk na innych forach biorąc pod uwagę że korzysta się z tego samego telefonu?
Bo po zmianie adminów próbujemy trochę poprawiać niektóre rzeczy na forum, pod kątem czysto informatycznym (forum ma bugi, nie jest aktualizowane informatycznie), natomiast wpływu na Tapatalka nie mamy. Jak już dogadamy się z jakimś konkretnym informatykiem to odezwę się tu - pamiętajcie, zapiszcie sobie lub zróbcie print screeny problemów.
Ja mam tylko to forum pod tapatalk, więc nie wiem...
Ja też.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180304/bcc410f3108101cce3c41d29e74e9951.jpgTo jest zdjęcie umieszczone jakiś czas temu przez kogoś.
Na listach wątków często się widzi posty ze zdjęciami sprzed jakiegoś czasu.
gosia2809
04-03-2018, 16:30
Zdjęcie z przed minuty. Wchodząc w te dwa zamglone tematy otwiera mi się wątek tapatalka i to nie jest jako zdjęcie tak jak się wyświetlają z innych wątków. Coś jest nie tak bo nawet po lewej stronie jest jakieś dziwne zaznaczenie na niebiesko przy tych tematach.
gosia2809
04-03-2018, 16:32
Dobra to chyba faktycznie zdjęcia :P
Wrzucam inne żeby w końcu to wskoczył i nie robiło zamieszania ;)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180304/03b02e710bdb9bca48af74ae0d1c210d.jpg
Nie udało Ci się. Ja dalej tamto widzę :(
gosia2809
04-03-2018, 18:08
Ja tez :P bo niestety to się tak szybko nie odświeża. Jak wpadnie parę nowych zdjęć to tamto się zmienihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180304/d28b3df675d89f27738001e1f89f5d44.jpg
gosia2809
04-03-2018, 18:10
Posmanuje trochę bo mnie to irytuje ;)
Jutro koze znowu :phttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180304/7272d040fa4f05f2ad4f69c85e9ca1a8.jpg
Posmanuje trochę bo mnie to irytuje ;)
Jutro koze znowu :phttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180304/7272d040fa4f05f2ad4f69c85e9ca1a8.jpg
dobrze, ze chociaż ładne zdjęcie wrzuciłaś ;)
zobaczcie, co wygrzebałam: http://www.chusty.info/forum/showthread.php/105429-Tapatalk-Mobilna-wersja-forum
może tu jest jakaś wskazówka jak naprawić tapatalka??
Pogrzebałam jeszcze trochę i okazuje się ( dla mnie to odkrycie) że tapatalk się podłącza pod forum. Trzeba coś aktualizować w oprogramowaniu. Nie znam się na tym, ale chyba jest nadzieja, że da się naprawić!
gosia2809
04-03-2018, 21:20
jofracy tak zdjęcia wybrane aby nie kłuły w oczy ;)
No to jeszcze raz chyba już było ale co za różnica ;)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180304/178583d10f28385b78c3119a16fa7eb2.jpg
Ja mam podpięte wolnechusty i tam powiadomienia przychodzą.
Tu czasem jakieś przyjdzie głównie z nowo klikniętych wątków ale nie zawsze. Tylko o wiadomościach powiadamia, póki co.
jofracy tak zdjęcia wybrane aby nie kłuły w oczy ;)
No to jeszcze raz chyba już było ale co za różnica ;)https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180304/178583d10f28385b78c3119a16fa7eb2.jpg
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu TapatalkaWiem, wiem. I wdzięczna jestem, że takie wybrałaś :)
Ja widzę cały czas to zamglone niestety :( a taki ładny widok :)
Ja widzę cały czas to zamglone niestety :( a taki ładny widok :)U mnie to samo.
Zmieniłam chwilowo telefon. Już zainstaliwałam tapa. Zobaczymy czy coś będzie przychodzić...
Klepnijcie,proszę ze trzy posty tutaj.
Mamamaria
05-03-2018, 17:19
klepię :-)
i trzeci:) (ot: jaki telefon kupiłaś?)
A ktoś z Was wykupił tapatalk VIP?
gosia2809
05-03-2018, 21:32
Nie ale strasznie wkurzają mnie te nachalne reklamy które wskakuje w najmniej odpowiednim momencie https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180305/01e375799f3678a8a972db17222e9f2e.jpg
i trzeci:) (ot: jaki telefon kupiłaś?)I gucio! Nic z chust mi nie przychodzi.
Z Wolnych wszystkie powiadomienia.
Co do tel, to nie kupiłam, ale zmieniłam się z mamą, bo jej coś bardzo szwankuje, a teraz w pracy potrzebny jej lepsiejszy model :)
Chwilowo korzystam z jakiegoś Lenovo, ale chodzi za mną redmi 4x, oglądałem recenzje na YT i na moje potrzeby chyba styknie...
I gucio! Nic z chust mi nie przychodzi.
Z Wolnych wszystkie powiadomienia.
Co do tel, to nie kupiłam, ale zmieniłam się z mamą, bo jej coś bardzo szwankuje, a teraz w pracy potrzebny jej lepsiejszy model :)
Chwilowo korzystam z jakiegoś Lenovo, ale chodzi za mną redmi 4x, oglądałem recenzje na YT i na moje potrzeby chyba styknie...Już kończę Ot, ale zastanów się nad tym z mojej stopki. Dwie stówy wiecej, a myślę, że warto :)
Już kończę Ot, ale zastanów się nad tym z mojej stopki. Dwie stówy wiecej, a myślę, że warto :)
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu TapatalkaWow, przyszło mi pierwsze powiadomienie od bardzo dawna, pewnie znów długo nie będzie :)
Ok, popatrzę na note.
gosia2809
06-03-2018, 12:23
To ja też pi otuje a powiadomień dalej nie mam :phttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20180306/c254cbd2005a922e46b925cff89d7f43.jpg
kornflejka
06-03-2018, 13:48
nie wiem kiedy nam sie uda ogarnac kwestie tapatalka i jego aktualizacji, ale probowalyscie moze odinstalowac i ponownie zainstalowac aplikacje?
gosia2809
06-03-2018, 15:35
ooo tego nie próbowałam, dobry pomysł
nie wiem kiedy nam sie uda ogarnac kwestie tapatalka i jego aktualizacji, ale probowalyscie moze odinstalowac i ponownie zainstalowac aplikacje?Oczywiście, kilka razy ;)
Ja mam właśnie świeżo zainstalowanego na nowym telefonie (no dobra, świeżo od 1,5 miesiąca) - wcześniej ze starą wersją na poprzednim tel bez problemów
nie wiem kiedy nam sie uda ogarnac kwestie tapatalka i jego aktualizacji, ale probowalyscie moze odinstalowac i ponownie zainstalowac aplikacje?Wielokrotnie. Do grudnia to działało. Od grudnia (mniej więcej) już nie.
Zmieniłam telefon na nowy i jest to samo. Inne fora chodzą jak trza, a chusty - kicha...
Paprotka
07-06-2018, 14:56
Tescik
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180607/a35dacdd945d9cd97bc2b3cebbfae5e1.jpg
Działa Wam wrzucanie zdjęć z tapa?
No właśnie nie. :/
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180607/9ca8c2cc2d5661bad76f22ba6b596b38.jpg
i widzę, że znikają zdjęcia wstawiane wcześniej (m.in. na bazarku) :frown
kornflejka
07-06-2018, 17:29
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180607/229901eb532a654c937d30e48fd34f7b.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
kornflejka
07-06-2018, 17:29
Waszych nie widzę ale moje tak. A Wy?
Edit. Sprawdziłam na tablecie przez przeglądarkę i tu nie widac :/ ale na tapatalk widac
Sent from my iPhone using Tapatalk
Waszych nie widzę.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180607/a08a78746727bb75a3c46de9f51945d5.jpg
Edit I swojego też nie....
I bazarkowe też mi poznikały...
Paprotka
07-06-2018, 21:10
Jedyna pociecha taka, że to tapa nawala, nie mój tel ;)
Tescik https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180607/6941a5bcfa70c836d5658b6c7983a08c.jpg
Wrześniowa
07-06-2018, 23:06
Tez nie.
kornflejka
07-06-2018, 23:24
kurcze nie wiem co z tym zrobic :( nie mam hasel do tapatalk zadnych
kurcze nie wiem co z tym zrobic :( nie mam hasel do tapatalk zadnychJuż działają.
Paprotka
08-06-2018, 07:49
Wróciło ;)
kornflejka
08-06-2018, 07:49
Uffff
Tapatalk jako zewnętrzna aplikacja jest zupełnie niezależny od forum, my jako admini nie mamy narzędzi, żeby coś tam robić :rolk:
Edit: założyłam nowy wątek:)
Kochani potrzebuję małej nawigacji. Straciłam dostęp do podforum. Tak podejrzewam bo nie mogę znaleźć żadnego wątku z niego :( A teraz chciałabym tam wrócić. Problem w tym że nie mogę znaleźć działu w którym znajduje się to podforum, chodzi o Wielodzietnych Prywatnie. Na stałe korzystam z tapatalka ale zalogowałam się też na stronie i też sobie nie poradziłam. I kompletnie nie pamiętam jak poprosić o dostęp. Proszę nie śmiejcie się ze mnie bo że względów zdrowotnych mam takie problemy z pamięcią i zaćmienia:(
I jeszcze pytanie ogólne. Czy Chusty mają nowy adres internetowy? Jak się zalogowałam to nie mogłam tam znaleźć żadnych nowych wątków i wypowiedzi. Tak jak bym znalazła się na stronie archiwalnej. Dodam że wszystko to na razie robię z telefonu bo jestem w szpitalu i nie am dostępu do komputera
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
Przełącz się na chwilę wersję komputerowa w telefonie i poproś o dostęp w panelu po lewej
Dziękuję Zulamku już mi się udało i czekam na akceptację :)
Dziękuję Ci bardzo :) :D
Wrześniowa
21-02-2019, 16:18
Czy ktos wie i pokazala mu sie taka funkcja jak tu w zrzucie ekranu na dole literka K? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190221/7a2aaf2eb6f64b55789962d5f83dc24e.jpg
tintirinka
21-02-2019, 16:20
Ja też mam[emoji4] Chyba jakaś nowa funkcjA
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Wrześniowa
21-02-2019, 16:26
To jak rozdawanie punktow reputacji?
Nie wiem czy to nie co innego, mi dziś naspamowało skrzynkę że dostałam tych punktów za zrobienie czegoś, chociaż nic nie robiłam, przeglądałam kilka razy wątki w nieczytanych.
Wysłane z mojego SCL-L21 przy użyciu Tapatalka
Wrześniowa
21-02-2019, 18:00
No wlasnie mi tez
Teraz to mi forum z apki wogole nie działa :eek:
Paprotka
12-03-2019, 14:54
Muli mi forum, zdjęć wogole nie ładuje
F+A+J+J
Mi także
Wysłane z mojego Redmi 5A przy użyciu Tapatalka
Mi zdjęć tez nie laduje wcale...
Mnie nie ładował, ale dosłownie przed chwilą zaczął ;)
Paprotka
27-03-2019, 08:30
Tapa mi nie działa, komuś jeszcze?
Mi od czasu do czasu
Wysłane z mojego Redmi 5A przy użyciu Tapatalka
gosia2809
07-06-2019, 17:38
Czy Wam też tapatalk dzisiaj wariuje. Ciągle mi pokazuje abym kliknela komuś tą literkę K a teraz nie mogę zacytować żadnej wypowiedzi
Wrześniowa
07-06-2019, 18:01
Tak tez tak mialam
Czy Wam też tapatalk dzisiaj wariuje. Ciągle mi pokazuje abym kliknela komuś tą literkę K a teraz nie mogę zacytować żadnej wypowiedzi
Tak tez tak mialamWyłączcie sobie w ogólnych ustawieniach profilu tapatalka nagrody Kin.
gosia2809
07-06-2019, 20:27
Dzięki wyłączyłam. Teraz zobaczę czy inne funkcje tez szwankuja
Czy komuś psuje się wyświetlanie wątków? Pojawiają mi się pojedyncze posty, nie jestem w stanie prześledzić całego wątku, czasem widzę w spisie że jest coś nowego, ale nie widzę tego w wątku. Tak jakby część była ukryta, a w numeracji na dole potrafi pokazać np. 19/17, jakby pokazywał więcej postów niż jest.
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
U mnie sie tak czasem dzieje.zwykle wystarczy wlaczyc i wylaczyc i jest ok.
Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
A mi się tak zaczęło robić od paru dni, tak jak inwyt o tym napisała. Tak jakby jakaś najnowsza aktualizacja coś popsuła.
U mnie też tapatalk wariuje. Kolejność postów czasem się nie zgadza albo jak przeglądam kolejny raz, to się okazuje, że niektóre posty wskakują pomiędzy takie, które były wcześniej.
Wrześniowa
16-08-2019, 20:14
Mam to samo. Tylko na tym forum
A czy ktoś próbował przeinstalować taptak? Waham się, bo pogubię zapisane wątki pewnie, ale działa średnio, ciągle coś przegapiłam :(
Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Wrześniowa
16-08-2019, 21:48
Jak masz posubskrybowane wątki to nic sie nie powinno takiego stac. Ja wlasnie bede to teraz robic tylko musze haslo odszukac
Wrześniowa
16-08-2019, 22:02
Ok u mnie pomoglo. Odinstalowalam i zainstalowalam jeszcze raz.
Wysłane z mojego HUAWEI MLA-L11 przy użyciu Tapatalka
Czy ktoś ma, tak jak ja, problem z Tapatalkiem? Znikło mi z Tapa chustoforum, nie wyszukuje mi go w ogóle. :( Reinstalacja Tapa nie pomogła. :(
Też. Myslalam, ze cos zepsułam ....
Edit: jak Ci odpisalam to się naprawilo :)
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Mi też znikło ale przed chwilą wróciło
Paprotka
26-06-2020, 20:02
Czy komuś jescze nie działa?
Tapatalk ciągle mi się wyłącza. Też tak macie?
Nie
Wysłane z mojego Redmi 6 Pro przy użyciu Tapatalka
Mayka1981
23-03-2021, 09:41
Tapatalk ciągle mi się wyłącza. Też tak macie?
Tak, od dzisiaj, zrobiłam restart telefonu i bez zmian (Samsung), pojawia się komunikat "Tapatalk wciąż przestaje działać",
mam wersję 8.8.14
Teraz widzę że apka do OLX też nie dziala i wyrzuca ten sam komunikat...
Android ma jakiś problem, trzeba zaktualizować i będzie ok
Android ma jakiś problem, trzeba zaktualizować i będzie ok
zaktualizowałam i dalej to samo. nawet librusa juz nie wlacze, a to poważny problem, bo Hance linkow nie wysle do lekcji :(
zrobiłam to co jest w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=DEXjCfe6gBo i działa :)
Tak, od dzisiaj, zrobiłam restart telefonu i bez zmian (Samsung), pojawia się komunikat "Tapatalk wciąż przestaje działać",
mam wersję 8.8.14Mi w samsung u wysypalo się wszystko po kolei od tapatalka się zaczęło wiadomości maile Messenger
Odinstalowalam chrome potem zaktualizowalam android system webview
M wyczytał i pomoglo
Mayka1981
23-03-2021, 20:09
W tym nieszczęsnym linku było wlasnie żeby przeinstalować tego androida, mj też wysypało np outlooka ;) i to pomogło.
Nieszczęsnym bo 3minuty gadania żeby przekazać "zaktualizuj to i tamto", taka młodzież, youtubowe gadanie dla gadania, ech... Ale działa więc super :)
Mnie się to przydało , bo bez opisu krok po kroku nie wiedzialabym o co chodzi.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
gosia2809
23-03-2021, 20:49
U nas dzisiaj dwa samsungi padły w dzień ale wieczorem wróciło do normy... czyli mam dalej cos działać ?
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Mam samsunga. Tapatalk cały czas działał ok.
Dzisiaj były problemy z różnymi apkami.
Mayka1981
23-03-2021, 21:46
No córce np nie działał youtube który u mnie śmigał bez problemów, u syna nie dało się zainstalować tego web cośtam ale pomoglo odinstalowanie chroma... Może się jedno aktualizuje z drugim, nie wiem.
Ależ ci producenci sprzętu i oprogramowania mają nad nami władzę...
gosia2809
24-03-2021, 07:21
To fakt mayka... mi działaly tylko strategiczne funkcje telefonu, czyli dzwonienie, pisanie, poczta, bank, resztę wyrzucało ale wczoraj na wieczór wszystko wróciło do normy
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Ja też miałam problem z apkami, tapatalk czy olx w ogóle się nie odpalały.
A powiedzcie mi, bo nie mogę znaleźć- jak w tapie usunąć ten podpis, z jakiego tel.się pisze?
Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka
Wchodzisz w ustawienia profilu ale tego głównego w tapatalku nie samo chustoforum. Tam szukasz opcji o sygnaturze na forum.
Dziękuję. Chyba się udało.