Zobacz pełną wersję : cienkie chusty
Czy są chusty cieniutkie i dobrze noszące? Sprzedałam wszystkie jakie miałam i teraz durna czekam na jedną ale szukam dalej. Dziś zawiązałam syna w ponczo i się zakochałam . Myślę sobie cienkie , nośne i milusie , trochę za krótkie ale takie na supeł pod pupą jest ok.Must have coś takiego tylko coś się obawiam , że tylko w hw coś takiego znajdę. Mylę się? Jakie są Wasze doświadczenia?
Wiewiórka
19-02-2015, 17:00
są takowe jak najbardziej
No Wiewiora nie bądź taka pisz mi tu które masz na myśli
Wysyłane z mojego GT-S5300 za pomocą Tapatalk 2
Karolcia82
19-02-2015, 19:11
Ja mam piękną ramię, ale tkana prosto.
Tak są. Cienkie i nośne - pawie żałobne, chusta genialna na lato (ale także na cły rok), chusta genialna na ciężarki (ale też na newborna). Cienkie, nośne i przewiewne - OS Mystic, podbne jak pawie, trochę bardziej przewiewna chusta. Celowałabym w didkowe konopie te cieńsze.
Madzi dziękuję
magda19800
19-02-2015, 23:02
oscha tsuru granada- cieniusia, mięciusia a nosiła że hej :)
a teraz pawie didkowe jedwabne, myśłałam że tylko dla noworodka, a jak zamotałam moje 12 kg to uwierzyć nie mogłam :)
os mystic petrol
Popieram. Cieniutka a super nosi nawet 15 kg 2,5 latka. Ulubiona chusta mojego męża.
Wiewiórka
20-02-2015, 09:04
indio gold rubin
a czy cienkie hm o gramaturze 150 moga nosić dobrze?
Już sobie sama odpowiedziałam :rolleyes:
Konopie - didkowe indio i OSy. Wszystkie, które do tej pory miałam były cienkie i nośne.
Konopie - didkowe indio i OSy. Wszystkie, które do tej pory miałam były cienkie i nośne.
Natur są grubsze od kolorowych (w każdym razie antracyta, petrola i aprila)
owieczka33
07-03-2015, 19:44
Indio Puder, India antracit (ta czarna ;) ), Skowrony Didkowe (wszystkie 3 z jedwabiem), oraz wspomniane pawie konopne, choć są już ciut grubsze... ciekawe własnie zauwazyłam, ze wymieniłam same Didki, to dla równowagi- Surya Honey z lnem, oraz Surya Tiree z bambusem (te w grubości porównywalne z Pawiami)- Oszkowe, nie są to takie cienizny-firanki jak Puder, ale z tych cieńszych.
huskymama
07-03-2015, 19:50
Ja dorzuce do tej listy jeszcze indio A/Z :-)