Zobacz pełną wersję : Katowice Hi-mountain!!
Nie widziałam chust, ale słyszałam :lool:
Byliśmy dziś w Katowicach starszej córce kupić prezent na Dzień Dziecka (czy uprząż i buty do wspinaczki to normalny prezent dla dziecka?????? 8)) ), ja oczywiście zamotana z młodszą (na szczęście, bo wózek nie miałby szans na ulicach wielkiego miasta...) i w związku z tym dowiedziałam się, że trzy z czterech sióstr chłopaka pracującego w Hi-mountain są młodymi mamami i motają się ze swymi pociechami... czy to któraś z was może?????????????????
:lool: yhm, to ja jestem jedną z trzech motających sióstr :wink: :D
:lool: yhm, to ja jestem jedną z trzech motających sióstr :wink: :D
Hehehhe... no proszę, to działa :omg:
Kiedy powiem mężowi, jak wróci, że odnalazłam jedną z tych sióstr .... chyba zrobi tak: :szok:
Pozdrawiam :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
miedziana
29-05-2009, 22:51
:applause: :applause: :applause:
Dodam tylko - bo tak mi się wydaje, że mimka to prekursorka motania wśród sióstr ;) Mam rację ;)??
Masz rację Miedzianko :D
Magi, widzę, że nowa jesteś, więc witamy i zapraszamy na chustowe spotkania!!!
A mąż się zdziwił? :wink:
Masz rację Miedzianko :D
Magi, widzę, że nowa jesteś, więc witamy i zapraszamy na chustowe spotkania!!!
A mąż się zdziwił? :wink:
Z leksza :P
Ale tylko z leksza, bo historyjką uraczyłam go wcześnie z rana, chyba jeszcze spał :lol:
W całej historii najbardziej rozbawiła go ilość sióstr przypadająca na jednego faceta :lool: :lool: :lool: :lool:
facetów jest dwóch, jest jeszcze jeden brat :wink:
facetów jest dwóch, jest jeszcze jeden brat :wink:
czyli proporcje z 1:4 na 1:2 wzrosły :wink:
u mnie układ 2 dziewuszki na 3 chłopów, pozdrów Mimko swoją wieloMamę :P
a na marginesie to od miesiąca mam swój pierwszy plecak HiMOUNTAIN, bardzo udany zakup, w tej chwili do Bukowiny Tatrzańskiej z moją córą jedzie, a zaliczył już Beskid Niski, Szczecin i Sępólno Krajeńskie w ciągu 3 tygodni, sprawuje się wyśmienicie :thumbs up: