Zobacz pełną wersję : AIO Bam+Boo ktoś zna?
Iskierka
25-01-2015, 00:07
Mam nadzieję, że się nie powtarzam ale nie znalazłam... jak w temacie, czy ktoś miał do czynienia o pieluszce AIO Bam+Boo (po wpisaniu w google pierwszy wynik, marka pochodzi z RPA)?
Lub co o niej sądzicie? Wydaje się ciekawa... kieszonka i AIO w jednym, można używać jej tak lub tak. 2 wkłady bambusowo-bawełniane, coolmax i TPA zamiast PUL'a. Zastanawia mnie to ostatnie, nie wiem czy TPA dla oddychalności i odparzalności będzie lepszy czy gorszy od PUL'a? Logicznie myśląc... RPA=gorąco więc pielucha powinna być sensownym rozwiązaniem na lato...
bardzo podobna do close parents starszej generacji na pierwszy rzut oka. miałas w rece?
Mam nadzieję, że się nie powtarzam ale nie znalazłam... jak w temacie, czy ktoś miał do czynienia o pieluszce AIO Bam+Boo (po wpisaniu w google pierwszy wynik, marka pochodzi z RPA)?
Lub co o niej sądzicie? Wydaje się ciekawa... kieszonka i AIO w jednym, można używać jej tak lub tak. 2 wkłady bambusowo-bawełniane, coolmax i TPA zamiast PUL'a. Zastanawia mnie to ostatnie, nie wiem czy TPA dla oddychalności i odparzalności będzie lepszy czy gorszy od PUL'a? Logicznie myśląc... RPA=gorąco więc pielucha powinna być sensownym rozwiązaniem na lato...
A gdzie znalazłaś, że to kieszonka i aio w jednym? Wydaje mi się, że wersja na rzepy to AIO jak CP, a wersja na napy to kieszonka...
Iskierka
25-01-2015, 17:25
Informacja na stronie producenta:
The only nappy that can be used as 1. a pocket nappy with the bamboo inserts inside the pocket with the stay dry coolmax against the skin or 2. a snap in nappy with the soft, natural bamboo against the skin
Jedyna pieluszka, która może być używana jako kieszonka z wkładem w środku pieluszki albo z systemem snap - dopinanego wkładu. Z recenzji wiem, że dla zmaksymalizowania chłonności można wykorzystać obie funkcje na raz (np. na noc). Poza tym ma dwie pary gumek zabezpieczających przed wyciekami przy nóżkach. Jest to wersja OS zmniejszana o 4 rozmiary za pomocą nap, pielucha zapinana na rzep. Wewnątrz coolmax, zew. TPU.