Zobacz pełną wersję : Motanie "w terenie"
Hej,
Macie może jakiś patent na motanie "w terenie"? Żeby nie zamiatać trawników, chodników, itp.?
Myślałam o kupieniu super-krótkiej chusty, takie 2,5m może bym jakoś utrzymała w powietrzu, ale niezbyt wiązania do takich króciaczków mnie przekonują, muszę czuć że porządnie przywiązany jest Bąbel, bo jak chce wyjść to już teraz i próbuje wyskakiwać czasem. No i wątpię czy w 2,x m w ogóle jeszcze byśmy się zmieścili ;)
Nie mamy, nie przejmujemy się i zamiatamy podłoze :ninja:
:thumbs up:
I chusty używamy jako kocyka, również latem na trawie czy piasku.
Czasem wkladalam ogony w kieszenie by sie nie majtaly. Ale najczesciej spektakularnie zamiatalam ulice.
Zamiatamy, jak najbardziej.
Mikalina
24-01-2015, 13:41
Ale jak wiaze pp z 3, 6 to nie zamiatam ;). Moze 2 metry to juz przesada? ;).
z telefonu
Jak wiem, że grozi mi zamiatanie chodnika to biorę albo krótką szmatę, albo rebozo, albo kółkową albo nosidło ;)
Jak młody był malutki i nosiłam go z przodu to się nie przejmowałam i zamiatałam. Starałam się przytrzymywać chustę kolanami albo nie robiłam nic ;)
Jak jest błoto i chlapa, to nie biorę długich chust, na których mi bardzo zależy. Ale wszystkie krótkie (3,6m) albo długie pasiaki - bez oporów.
Ja kładę ogony na ławce :) znajoma w bagażniku auta ogony trzymała:)
kornflejka
24-01-2015, 22:37
:thumbs up:
I chusty używamy jako kocyka, również latem na trawie czy piasku.
Jak wyzej powiedziane zostalo :)
Ha, czyli albo jednak nauczę się jakiegoś krótkiego wiązania, albo zamiatać będę, czyli zostaje użycie latem i przy ładnej pogodzie jako rozwiązania typu "wielokrotne in-out".
Dzięki za odpowiedzi :)
kornflejka
25-01-2015, 11:41
Ha, czyli albo jednak nauczę się jakiegoś krótkiego wiązania, albo zamiatać będę, czyli zostaje użycie latem i przy ładnej pogodzie jako rozwiązania typu "wielokrotne in-out".
Dzięki za odpowiedzi :)
Albo kolkowa :)