Zobacz pełną wersję : Indio Greenland edycja 2014
Muminmamma
05-11-2014, 21:13
http://www.didymos.de/out/pictures/master/product/2/tti-646_stamm_2.jpg:hey: znowu indio, 30% wełny małe wznowienie Greenland Indio, szmaragdowy + niebieski,
Powiedzcie - czy tam jest nowy dyrektor ds strategii i teraz codziennie bedzie nowe indio? na wiosna nieczesto cos nowego indio sie pojawiało, teraz najmniej raz na tydzień ?
bez kontrastu :(
choć kolor mi się podba
Marciula
05-11-2014, 21:45
290 g/m2 :rolleye:
na stronie było 250 - w zeszłym roku greenland miał 290 tegorocznego cieńszego zrobili niestety
na stronie było 250 - w zeszłym roku greenland miał 290 tegorocznego cieńszego zrobili niestety
nie nie :nono:
250 ma doll sling
zanabyłam i ciekawam mojej pierwszej wełenki :)
zanabyłam i ciekawam mojej pierwszej wełenki :)
ależ wspaniale:high:
dasz macnąć ? :mighty::mighty:
Marciula
05-11-2014, 22:02
70% organic cotton and 30% organic wool, weighing about 250g/m².
nie nie :nono:
250 ma doll sling
hmm a może nie dollsling
w każdym razie, po wybraniu rozmiaru pokazywało, że 290
Material:
70 % Organic Cotton, 30 % Organic Wool
Surface weight:
290 g/m²
nic z tego nie rozumiem :D
edit
już rozumiem - ja patrzyłąm na didymos.de, a Ty Marciula na facebooka?
Marciula
05-11-2014, 22:11
wszędzie jest 250, u didka tak było, na stronach zagranicznych sklepów, na didka fb.
:hmm:
czyli na didymos.de mają błąd po prostu, bo tam widzę 290 :D
Pewnie :)
ależ wspaniale:high:
dasz macnąć ? :mighty::mighty:
Czy ktoś dowiadywał się z czego ta zmiana wynikła?
Ja nawet kupiłam ją, ale jak zorientowałam się, że jest cieńsza to cofnęłam zamówienie. Mimo, że kolor piękny to chciałam 290.
No właśnie kolorek jest super. Swego czasu chorowałam na to indio, jeszcze przed wypustem. Ale ostatnio coś mnie do indiaczy przestało ciągnąć :/
Przyszło wczoraj moje piękne indio. Jestem zakochana w tym kolorze. To moja pierwsza wełna. Nie mam zatem porównania. .. Bardzo nam pasuje chociaż jest trochę za długie :)
Elodia, jak będziesz prała to indio to bądź meeeega ostrożna! :) ja za późno się dowiedziałam, jak delikatna jest wełna indiaczowa :hide: (wyprałam w pralce na programie do wełny :hide: )
teraz prałabym tylko ręcznie, wycisnęła w ręczniki i na ręczniku płasko rozłożyła. Też ważne, żeby prać i płukać w tej samej temp (30 stopni)
Moniqa dziękuję za instrukcje :) Właśnie miałam jutro poczytać co z nią zrobić :) Będziesz jutro w Ciuciu na spotkaniu laktacyjnym?
niestety nie ;( maruś ma zapalenie oskrzeli (przed tygodniem wyszedł z choroby i znów ;( )
https://lh6.googleusercontent.com/-E2nMmZUSvD0/VGUD0ellDYI/AAAAAAAAF6U/iJBTp9dJoOQ/s506/1621833_1541577302722633_8952389732595255853_n.jpg
to pomocne, tylko płukania nie widzę tu ;)
sorry za OT :D
huskymama
13-11-2014, 21:23
nooo mnie też kusi.....niebieskości mi zbrzydły to teraz gromadzę same zielone :-)
Huskymama, to nie zwykły zielony... To szmaragdowo-turkusowy ;)
huskymama
14-11-2014, 09:30
no wiem wiem...widzę że nie zwykły.....tak ogólnie napisałam bo zanabyłam ostatnio ash-a i elipsy czarno zielone oglądałam )a teraz to indio piękne.....więc ogólnie zieleń we wszelkich odcieniach za mną łazi :-)
Za mną chodziła orion maya, więc rozumiem co masz na myśli :) Ale jedna z Twoich też mi się śni... :)
No i nabytków nowych też wypada pogratulować :)
Ile kosztuje taka chusta?